Gå til innhold

Snustråden v4! Les reglene!


Gjest Slettes-xwByZdFZ

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg pleier som regel å ha 2 under leppa. En på hver side. Og sånn av og til har jeg 4 under leppa. Vis man først skal ha bakesnus så må man lage noen skikkelige store preller:D

Så da er det ikke så alt for vanskelig og bruke en boks til dagen.

Endret av M3moreX
Lenke til kommentar
Jeg har gått fra å snuse ca 2-3 poser om dagen til 5-6. Og det er litt for mye for meg, synes jeg..Verste er at jeg ikke klarer å "begrense" meg. Hvor mye snuser folk her da?

Ca halv boks med portion,med løs går det nesten en hel boks,kommer litt ann på hva jeg gjør fra dag til dag liksom.

Lenke til kommentar
Et par sider tidligere var det noen som sa at de snuste ca. en boks om dagen. Hvordan gjør dere egentlig det? Jeg har snusen inne omtrent tre kvarter-en time. Det vil da si at om jeg skulle snust en boks om dagen, ville jeg snust en pose hver eneste time et helt døgn. Det jeg lurer på er: snuser dere flere poser samtidig, lager dere enorme preller (dette gjelder selvsagt bare løs) eller har dere snusen under leppa veldig kort tid?

Har nok ikke snusen i mindre enn 30 min for å si det sånn. Snuser så godt som hele dagen, når jeg ikke er på jobb ofte to poser samtidig. Går veldig greit å bruke en boks om dagen da for å si det sånn :)

Lenke til kommentar

Hei!

Jeg slutter! Etter mandag skal ei en prell ligge under leppa mi. Det er over. Jeg skal være rik, sunn og skal ha et skinnende smil. Tenk hvor mye penger jeg får. All ukelønna mi går bort til snus, men etter nyttårsaften er jeg fri og kan kjøpe alt jeg vil! :D Dere trenger ikke ønske meg lykke til en gang for dette kommer til å bli lett som bare det! :D

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...