Gå til innhold

Vista til HALV pris på Windows markedplace


Anbefalte innlegg

Funket ikke noe som helst her. Så nå har jeg bestilt Vista Ultimate Upgrade Norsk fra komplett data. Regner med at jeg da vil kunne hente 2 stk. home premium på Microsoft for 350,- Kroner Pr. stk?

 

Edit: Forresten så er det en ny måte å installere Vista Upgrade versjoner uten å måtte installere 2 ganger. http://www.mydigitallife.info/2007/02/05/b...retail-version/

7994527[/snapback]

 

Det skal gå bra d hvis du følger linken jeg ga lengre oppe i tråden. Fikk aldri noe problem og bestilte i to omganger.

 

Bra link du kom med, den skal jeg prøve ut. Var på vei til å gjøre en ny installasjon på en av pc'ene, men slipper kanskje det nå.

 

Jeg kjører utlukkende clean install, for oppgradering har jeg ikke mye sans for. Ta med seg alt fra XP....nei, jeg vil ha en ren og pen Vista :D:D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bare en oppdatering: Den oppskriften på hvordan man kunne slippe å installere Vista 2 ganger funket ikke på norsk Home Premium 64bit installasjonen min.

 

Vet ikke om det er forskjellige koder for 32bit og 64bit, men broren min kjøpte en ny pc og bestilte Home Premium 64bit, men fikk installert 32bit versjonen. Hans kode funket jo og han fikk aktivisert.

Men kanskje det ikke funker andre veien, en 32bit lisenkode på en 64bit versjon.

 

Kjipt, men da ble det ny installasjon, og nedgradering til 32bit på den pc'en.

Lenke til kommentar

Ok. Har lest at man får både 32bit og 64bit (2 DVD-er) når man kjøper Ultimate utgaven. Men lurer på om det samme gjelder for oppgraderingsversjonen? Blir deilig å endelig få lisens. Synd jeg ikke hadde lykken med meg på Windowsmarketplace.com. Men, men. Så jo en her som fikk mail om at kjøpet hans ble hevet og at nøkkelen skulle slettes.

 

Jeg er iallefall trygg når jeg kjøper fra en Norsk webshop. Og da at jeg får mine 2 Premium for 350,- Kroner Pr. stk. Har jo enda en PC her hjemme som jeg også ønsker Vista lisens på.

Lenke til kommentar

Hvis du tenker på DVD platen så er svaret ja. Det er ingen forskjell på DVD platene du får om du kjøper Retail, oppgradering eller OEM. Skillet ligger i selve lisens koden.

 

Alle Vista versjonene ligger på platene Microsoft sender ut nå om dagen.

 

Der jeg vet det er forskjell er mellom 32bit og 64bit versjonene. Der trenger du egen plate.

 

Men du kan fint installere fra Ultimat Retail platen og så bruke en oppgradering lisens kode. Eneste er at du kanskje må installere Vista to ganger, slik at den skjønner at det er en oppgradering (eller følge linken på forrige side, som skal gjøre slik at du slipper å installere to ganger)

Lenke til kommentar

ok:) jeg kjøpte Microsoft Windows Vista Ultimate UPGRADE fra windowsmarketplace. fikk bare ned licensen:/ startet å laste ned vista. etter en stund så ble nedlastingen borte fra Digital Locker Assistant.

 

så fikk jeg en mail der det sto.

 

A license has been removed from your digital locker at the request of Circuit City. If you have additional questions regarding this license removal, please contact Circuit City https://store.digitalriver.com/servlet/Secu...&themeID=192300

 

regner med at licensen virker :hmm:

Lenke til kommentar

Hmmm, virker som Circuit City verfiserer ordrer manuelt etter kjøpet er gjennomført. For du er ikke den første som får en slik mail har jeg forstått.

 

Men om du ikke får pengene igjen, skal lisensen være gyldig. Men om du får pengene igjen (og det kan jo ta noen dager) så regner jeg med at lisensen blir ugyldig.

 

Har heldigvis ikke fått noen slik mail, men sitter og vurderer om jeg skal gjøre en ny installasjon på den bærbare nå for å få aktivisert lisensen på nytt, før de finner ut at min lisens skal trekkes tilbake også...

Lenke til kommentar

Ehh... Var innom nettbanken min i dag. Og der fant jeg en egen side for oppsett av Visa kortet mitt. Der kunne man sette det opp for utenlandsk bruk. Man kunne velge land. Lurer på om dette har noe med saken å gjøre?

 

Jeg har fortsatt (-)1500,- og noe 2 ganger ut av konto. Står bare spesifisert Visa. Så regner med de ennå er reserverte? Circuit City sier de ikke har fått noe penger og kjøpene ble kansellerte. Hmm.. Regner nå med at de er gått ut av konto så lenge det står minus beløpet i loggen på nettbanken. Lurer på når de isåfall kommer tilbake igjen. Tror jeg må kontakte banken.

 

Edit: Er det normalt at reserverte beløp vises som at de er gått ut av konto og at det kan ta 1 uke før de opphever reserveringen?

 

Edit2: Ser jo at flere her har fått mail om at kjøpet deres trekkes tilbake. Og da regner jeg med at de gjør lisensen ugyldig. Lurer på om det er fordi de oppdager at det er utlendinger som kjøper. Isåfall er jeg glad jeg har bestilt fra komplett.no.

 

Edit3: Forresten, Windows Vista funker veldig fint med Time Crack. Man får t.o.m alle Live Updates så lenge man ikke aktiverer. Fordi den vil stå på 30 dager prøvetid i uendelighet. Det finnes faktisk en måte å forlenge prøvetiden til 120 dager. Som også er godkjent av Microsoft. Men jeg synes Windows Vista er såpass bra at jeg vil ha lisens. Og siden man da garanert slipper noen problemer senere. Og spes. artig er det jo at man får 2 stk. Home Premium versjoner for 350,- Kroner pr. stk. når man har kjøpt 1 stk. Windows Vista Ultimate Upgrade eller Full. Dette er jeg meget fornøyd med. Det var eneste grunnen til at jeg valgte å bestillte Ultimate istedet for Home Premium fra komplett.no

Endret av OcMax
Lenke til kommentar
Pengene tilbake på konto i dag. Nå kan jeg puste lettet ut...

8011553[/snapback]

 

Det var fint. Det var ikke fare med dine penger fra denne kanten tror jeg, men riktig som du bemerker. Pengene er ikke der....før de står og man ser at de er der,på konto.

 

Enig med deg vedrørende crack og crap. Helt unødvendig for operativ system.

 

I tillegg det er og har alltig vært greit for meg å betale for lisens, uansett.

Kjøpte Norman virus kontroll til vista for 600kr, og det er for et år!!!

 

Tenker ofte på de som snakker om at det er ….andre gratis OS å få.

Nei det er ikke gratis. Og de som sier at det er gratis har de ikke fått med seg at...Det er en stor ---DONATION--knapp som står og ser alltid på deg.

 

Så valget er veldig enkelt.

Lenke til kommentar

Er det noen som har prøvd dette:

Man har en 64bits versjon av Vista eller XP innstallert, man går så innpå Markedplace og kjøper en vista. -Skulle man ikke automatisk ha fått en 64bits utgave?

-Man kan jo ikke oppgradere en 64bit med en 32bit...

Noen som har forsøkt?

 

-Og hva med disse Home Premium utgavene som man får til 350kr: Er der også muligheter for nedlasting?

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 2 måneder senere...
  • 3 uker senere...

Nå har jeg prøvd dette også.

 

Gjorde slik som det ble beskrevet i første post. Jeg fikk lisenskodenpluss nedlastingslinkene.

 

Men så etter noen timer fikk jeg den samme mailen som Millman beskriver i #166.

 

Men da jeg prøvde å installere Vista etterpå neste dag virket lisenskoden min og Vista ble også aktivert uten problemer. Beløpet på nettbanken er ikke bokført. enda.

 

Kan det dukke opp problemer alikevel, eller kan jeg feire at jeg omsider har fått min lovlige Vista? :)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...