Gå til innhold

Ghost Recon: AW 2 Demo ute nå


_norse_

Anbefalte innlegg

Vet ikke helt. Likte for det første ikke 3. personsvinkelen. Det eneste spillet som gjør det skikkelig godt (syns jeg) er gears. Og så likte jeg ikke grafikken i det hele tatt. Men jeg skal innrømme at jeg ikke har spilt spillet nok til å dømme det helt, men ut i fra det jeg har sett/hørt så er det ikke for meg.

 

Kommer kanskje til å kjøpe det en gang, men det blir til 199 kr elns.

7846423[/snapback]

 

Et lite tips i med tanke på synsvinkelen: Man har muligheten til å velge 1.person i menyen på GRAW 1. Tipper dette gjelder på oppfølgeren også.

 

Ditt syn på grafikken er naturligvis ene og alene ditt hode som kan bestemme :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg tror at dere roter begge to.  Mp og SP kom etter spillet og i den rekkefølgen.  Men jeg er ikke 100% så den kan hende t jeg må bite i meg denne korreksen  :blush:

7846652[/snapback]

Joda, jeg husker det godt. Først kom spillet, så kom det en multiplayer-demo. Like etter kom singleplayer-demoen. Singleplayer-demoen var ment å lanseres før spilletr, dog.

Lenke til kommentar

GRAW 1 kjøpte jeg samtidig med Xboxen, og har derfor en spesiell plass i hjertet mitt. Alt var så utrolig gjennomført og solid. Rett og slett et skikkelig bra håndverk.

 

Nå har det jo blitt noen spill etter dette, så lista har blitt satt litt høyere. Og jeg hadde håpet at de kanskje hadde gjort noen endringer. Og da er det særlig cover-systemet jeg tenker på. GRAW 1 var det første spillet jeg spillte hvor det var mulig å gå i cover, og jeg digget det. Men etter å ha spillt GeOW og R6: Vegas var det faktisk litt frustrerende å spille denne demoen. Jeg hadde lyst til å gå i cover bak fjell og steiner, men det er jo dessverre komplett umulig. Jeg hadde virkelig håpet at de hadde funnet en bedre løsning i oppfølgeren.

 

I GRAW 1 var cover i MP-delen ikke-eksisterende, noe som var en liten skuffelse etter at jeg hadde spillt SP-delen. Jeg håper virkelig at de legger til et form for cover-opplegg i MP-delen i 2'eren.

 

EDIT: Jeg kommer selvfølgelig til å kjøpe spillet :)

Endret av LarryDik
Lenke til kommentar
Et cover-system i MP vil gjøre alt tregere, og camping vil delvis ødelegge spillet, tror jeg.

7848285[/snapback]

 

Det funkerjo fint i R6, men kartene i GRAW pleier å være store, så jeg ser poenget ditt. Men det er tross alt en tactical shooter, og jeg vil påstå at det å gå i cover noen ganger er nokså taktisk..:p

Lenke til kommentar
du trenger da ikke noe cover i multiplayer.

7848373[/snapback]

 

Det er korrekt. Omtrent like korrekt som å si at man ikke absolutt trenger cover i single player heller. Men det blir liksom ikke helt riktig likevel, om du skjønner.

 

Jeg blir ganske sur om multiplayer er like nedsatt som i ener'n. Det var greit da, fordi da var det få konkurrenter. Men etter Gears og Vegas så blir det for dumt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...