Gå til innhold

Hvordan finne billige reiser?


vargaz

Anbefalte innlegg

Jeg og dama har tenkt oss på tur, det er egentlig ikke så nøye hvor vi drar, hun har bare bestemt at vi skal sydover, og nei sørlandet var ikke et alternativ :\ .

Så hun tenker nok Spania, Hellas, Egypt eller lignende. Jeg kunne selv tenkt meg å dratt til sør amerika.

 

Det jeg lurer på er, hvor finner vi billige reiser? hvor mye bør vi spare opp før vi drar på en slik tur? Hvor bør vi dra? er det noen som har noen gode tips? vi er ikke noen big spenders, men er greit at vi har sånn at vi klarer oss godt.

Endret av vargaz
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Var lite å hente ifra den tråden, men det du skriver der høres jo temmelig fint ut da... men syden er det største ønske... jeg ønsker meg som sagt til sør amerika eller egypt, party plass trenger vi absolutt ikke å dra på, vi drar for opplevelsens skyld, gjerne en plass det ikke er så mye turister..

Lenke til kommentar

En opplevelse er jo å dra på Inter Rail i Syd-Europa.

 

NSB om Inter Rail

 

Dere kan jo enten ta sone F (Spania, Portugal og Marokko) eller sone G (Italia, Slovenia, Hellas og Tyrkia), eller kanskje begge om dere vil? Da må dere jo forsåvidt ta fly ned, med mindre dere kjøper for hele Europa i en måned, eller evt. tar 2 soner og tar C og G, så dere kommer dere sydover med bare tog. :)

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

Jeg var nettopp i Mexico... Hva med det? Får flybilletter ned i 5000kr og på litt over 2 uker brukte jeg 7000kr der borte.

Flyet til Mexico city og buss ned til vestkysten. Og bussene er faktisk noe å skryte av, bestill første klasse eller bedre (husker ikke hva det heter), billigere og bedre enn norske turbusser. Jeg shoppa lite, men spiste all mat ute. Herlige strender og varmt vær.

Lenke til kommentar
Ser de har flybilletter til 1700 kr til Roma, Barcelona og Lisboa. Men det er jo en fare for at disse billigbillettene er utsolgt for sommeren da.

7831856[/snapback]

 

Husk på at KLM som regel mellomlander i Paris og da kan reisen fort ta litt tid. Kan være verdt et par hundre ekstra med et selskap som kjører direkte (sterling blant annet). Jeg sjekka turer til Barcelona og da tok det en stund med mellomlanding i Paris. Ellers har Ryanair også turer dit, men det koster fort litt å parkere og tar tid å kjøre til torp, og de kjører ofte på dumme tidspunkt.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Husk på at KLM som regel mellomlander i Paris og da kan reisen fort ta litt tid.
Med KLM må man bytte fly i Amsterdam. Selv ønsker jeg så mange flybytter som mulig under en tur. Synes det er gøy å få sett seg litt rundt på flyplasser :) Flyturen er liksom en del av hele turen.

7906174[/snapback]

KLM og Air France flyr ofte code-share (er jo blitt samme konsern), så dersom du havner på AF metall (selv om du booket en KL flight) vil du kunne "risikere" å havne i Paris (CDG) som er AF's europeiske hub. Men dette ser du uansett når du booker billetten. :)

 

Så det stemmer nok ikke at "KLM som regel mellomlander i Paris". KLM sin hub er i AMS, man må bare sjekke hvem som opererer segmentet. :)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

å om du vet hvor du skal så kan du jo gå direkte inn på flyselskapenes sider å sjekke for å sammenligne, hadde selv suksess med det ene gangen vi reiste til usa, da kjøpte vi billettene direkte fra NWA, men andre gangen ble det dyrere. så det lønner seg å sjekke litt rundt om

Lenke til kommentar

Anbefaler selfølgeli Spania, som er sikkert og greit.

Men ønsker en mer spenning i hverdagen, kan Venezuela anbefales. Vakker land, med vakre mennesker. Men farlig farlig. Untatt øya deres, Isla Margarita som er nydelig og sikrere. Cuba kan også anbefales.

G Erik

 

#Link fjernet av moderator, da brukeren selv eier dette selskapet#

Endret av Afseth
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...