Gå til innhold

Hvilken CD hører du på for tiden?


shizz kebab

Anbefalte innlegg

Skriv her hvilken eller hvilke CD'er som står i CD-spilleren din for tiden, om du har kjøpt en ny skive eller funnet fram en gammel.

 

Selv kjører jeg på med Madcon - It's All A Madcon for tida. God norsk rap!

 

For at dette ikke kun skal bli en telletråd kan dere gjerne skrive litt om hva dere syntes om plata, og hva den passer til.

Endret av shizz kebab
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

På Pc'en hører jeg en del på Herreløse - Livin la vida loka, men i spilleren min står Common - Be for øyeblikket. Likte den da den kom, nå er den helt fantastisk, sånn er det som oftest med meg. Vokser veldig på meg, og litt pauser hjelper på.

 

På mp3-spilleren går det for tiden mye i Nas - Hip hop is dead og Jay-Z - Kingdom Come.

Lenke til kommentar

Hører akkurat nå på "Madvillain - Madvillainy". Madlib er genial, og jeg har hørt på platen litt før, men ikke hatt den inne på playlisten.

 

Utenom det har jeg hørt masse på "Lost At Last - In Darkness". Fantastisk plate. Var soundtracket til min julefeiring, og nå har jeg endelig fått den ferdige platen i hende.

 

Og ikke minst "Willie Nelson - Songbird". Fantastisk plate. Nelson er rustnere og syngere vakrere enn noensinne, og greier genistreker som å få Leonard Cohens "Hallelujah" til å høres fersk ut igjen, samt å få "Amazing Grace" til å bli en fantastisk vakker og trist låt.

Lenke til kommentar

Swallow The Sun - Hope:

Herlig doom/death metal fra finland. Debuten deres var en klar 6'er, men andre skiva skuffet meg. Det er derfor herlig å høre at gutta virkelig har tatt fram stortromma igjen på Hope. Jonas Renkse fra Katatonia synger i refrenget på låt 3, og herregud så bra det er! Andre halvdel av plata er en smule svakere enn den første, men også den svakeste halvdelen er svært god!

Blackfield - Blackfield II:

Steven Wilsons fra Porcupine Trees sideprosjekt blackfield gir snart ut sitt andre album, og det er svært, svært bra! Nydelig, melankolsk små progget pop/rock av beste sort. Virkelig på nivå med debuten, og kanskje også enda bedre?

 

Anathema - A Natural Disaster/Alternative 4/Judgement

Perfeksjon... Hører på det mye pga tekstene og hva albumene betyr for meg. Har spilt Anathema svært mye etter en virkelig forferdelig hendelse som gikk veldig inn på meg. De treffer helt fantastisk godt både med tekster og stemning. Blir til tider helt satt ut av det. Det er så vakkert og så vanvittig trist!

 

Explosions In The Sky - All of A Sudden I Miss Everyone:

Post rock på sitt beste. Setter det veldig ofte på om kveldene før jeg skal legge meg, og sovner til det. Ikke fordi det er kjedelig, men fordi det er så vakkert og avslappende! Anbefales!

Endret av qweac
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...