Gå til innhold

Umulig å få tak i Pentium 4 3.06 GHz


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det negativt eller positivt at produsenter annonserer produkter i lang tid før de kan leveres?

 

På den positive siden får man vite om ny og spennende kommende teknologi. På den negative siden må man gjerne gå å vente i lange tider før produktene dukker opp i butikkene.

 

Det beste hadde kanskje vært om alle produsenter som "papirlanserer" kunne angi mer konkret når produktene faktisk kommer på markedet. Ikke alltid like lett å treffe med slike estimater såklart, men om det dreier seg om to uker eller to måneder bør være mulig å si noe om.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-11-29 13:24, skrev InzerT^:

Bare gøy att de bruker like lang tid såm amd på å gi ut prosessorene


Leste du ikke den siste paragrafen i artikkelen? :smile:

 

Men nå har riktignok Intel endel å gå på her i forhold til AMD, som annonserte Athlon XP 2800+ den 21. august, og enda ikke er i nærheten av å levere prosessoren på markedet!

 

AMD leder nok fortsatt an i "kappløpet" om å bruke lengst tid på å få annonserte produkter ut på markedet.

Lenke til kommentar

Sitat fra artikkelen:

 

Quote:


Men nå har riktignok Intel endel å gå på her i forhold til AMD, som
annonserte Athlon XP 2800+ den 21. august,
og enda ikke er i nærheten av å levere prosessoren på markedet!


 

Dette stemmer vel ikke. XP2800+ ble vel ikke offisielt lansert før 01.Oktober (Noe som også bekreftes av linken litt lengre nede på siden).

 

Det blandes vel muligens med lanseringen av XP2600 og XP2700?

Lenke til kommentar

Det er vel strengt tatt ikke veldig mange av oss her som er int i en CPU til 6000.- uansett.. Og dersom noen skulle være det kan de jo bestille den i en DELL. Dog er 3.06 GHz versjonen tilgjengelig fra flere nettbutikker i USA, for dem som er desperate og må ha må ha :smile:

 

Når det er sagt er det en uting at produsentene lanserer produkter før de kan levere dem, det tyder 1.på at de er desperate eller 2.at de er mer opptatt av PR enn å lage produkter. Jeg håper hvert fall at dette er en engangs sak fra Intel og at de ikke har begynt å bruke AMD sine lysskye markedsførings vaner. Å lansere produkter 3 mnd+ før de kommer på markedet er neppe en god ide i lengden, ikke 1 mnd heller for den saks skyld...

Lenke til kommentar

Synes forsåvidt at det nesten er litt bra at Intel bruker lenger tid på å levere produktene sine, for da kommer de mer på nivå med AMD. Skal ikke legge skjul på at jeg er ganske glad i AMD, og med leveringstiden det siste halvåret, så går tilliten ned i dass. Det verste jeg kan tenke meg er at AMD går konken!!! (Det bør være det verste for Intel-fans óg, for da blir det sikkert 20k for p4...)

 

Men det hadde vært bedre at det gikk andre veien, at AMD kortet ned på leveringstiden, istedet for at Intel skal forlenge sine.

Lenke til kommentar

her er noen fakta: Intel har vert markedets ledene prosessorprodusent i veldig mange år, og har utviklet et meget godt nettverk av FABRIKKER og fraktrutiner med europa.

 

Dette mangler AMD ettersom de i bunn og grunn er ganske "ferske" i konkuransen med Intel.

Dette gjør at de sliter med å levere prosessorene sine her i europa og USA, da de har etter alt å dømme, alle sine fabrikker i Asiatiske land LAAANGT borte fra oss med penga.

 

Og det hjelper ikke at de må bruke penger på å senke priser og samtidig bygge fabrikker. Dermed skrapes penge kassa sammen, og man må komme med "Papirlanseringer" for at man skal ha mulighet til å oppretholde tilliten på Børsen. Og børs-verdien er jo selve hjertet i et selskap.

 

I tilleg skal man huske på at AMD har 3 kjerner å konsentrere seg om. De må holde livi sine "palmino" prosessorer som skal ut på billigsalg snart :smile: , de må produsere "T-bred" for å fylle igjen tomrommet mellom "palmino" og "hammer". De må produsere så mange "Hammer"-prosessorer som over hodet mulig, for å senke pressset som AMD har på seg angående dennne prosessoren og må IKKE skuffe markedet.

 

 

Noen som blir litt mer ydmyke ovenfor AMD nå? :smile:

 

Skjønner dem jeg!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...