Gå til innhold

Amerikansk fotball - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tapte FF idag pgs packers defense, men det er ikke så viktig.

 

Denne kampen ser man hvor dårlig Vikings offense egentlig er. Ponder trenger en OL som faktisk kan beskytte ham for mer enn 2 sek og et par skikkelige WR, Harvin er god, men det hjelper ikke når han er den eneste. Rudolph ser bra ut, men når Jenkins er 2. reciever så sier det seg selv at det ikke går bra for en QB. Ponder viser potensiale igjen og jeg er ikke redd for at han er en bust. OL er et mess.Tror denne fyren kunne gjort en bedre jobb som LT eller RT, han er jo tross alt større enn vår LT

 

joff_slap.gif

Lenke til kommentar

Rudolph har etter min mening blitt altfor lite brukt. Han fanger alltid ballen med giganttentaklene sine og er såpass stor at han ofte kan pløye seg vei etter catch.

 

Snacks: Rudolph's One-Handed Catch vs. Green Bay

 

Husain Abdullah endte opp med hjernerystelse i natt. Håper dette betyr at Mistral Raymond kan få litt spilletid. Klar over at han ikke er noen NFL starter, men har lyst til å se hva han kan få til.

Lenke til kommentar

Han er selvsagt ikke rævva, men i de to kampene jeg har sett av ham (Dolphing og i natt mot Jets) har han gjort lite bra frem til siste driven. Han var bedre i natt enn mot Miami, men imponerer fortsatt ikke mye med spillet sitt, spesielt mhp kastearm.

 

Men det er noe magisk med ham og han vinner kamper, så det er egentlig vanskelig å kritisere ham. Har på en rar måte litt sansen for gutten.

Lenke til kommentar

Men det er noe magisk med ham og han vinner kamper, så det er egentlig vanskelig å kritisere ham. Har på en rar måte litt sansen for gutten.

Alltid hatt sansen for Tebow. Litt vanskelig å være fan mens han spilte for Florida (siden jeg er UGA-fan), men personen Tim Tebow er fantastisk og jeg unner han en stor karriere. Han har mange år igjen på banen, og jeg tror han kan ta store steg i årene som kommer. Newton er per dags dato mye bedre rustet for NFL, men som jeg skrev tidligere, jo mer fra Floridas playbok de klarer å implementere i Denver jo bedre er det for Tebow.

 

Utrolig mye artig playcalling i Denver nå. Spread options, shovel passes, fake reverse pass (trick play) med Decker osv. Når de lykkes med det, så er det enda morsommere!

Lenke til kommentar

Jeg har virkelig ikke sansen for Tebow, og antiabort-reklamen han var med i gjør ikke saken bedre. Han virker rett og slett irriterende mye som en typisk amerikansk kristenfundamentalist.

 

Rent sportslig tror jeg aldri han blir noe stort, han overbeviser absolutt ikke med spillet, og kastearmen er ikke i nærheten av å holde NFL-nivå. Trickplays som Denver holder på med nå overlever en liten stund, men det er det. Hvor mange prøvde seg ikke på wildcat i stor stil etter suksessen til Dolphins?

Lenke til kommentar

Enig med Atald på begge punktene. Mannen ser jo nesten komisk ut når han skal kaste, eier ikke teknikk i det hele tatt. Virker som han sliter stort med noe så grunnleggende som å få lagt tyngden på bakfoten, og når lag fremover kommer til å få holdt ham i pocket blir han lite farlig.

 

Men det er fantastisk at denne fyren faktisk vinner kamper. Er det 4-1 etter at han tok over for Orton?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...