Gå til innhold

Amerikansk fotball - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det ble tap for Vikings gitt. Hadde håpet med meg hele veien, men det holdt desverre ikke helt inn. Burde ha gått for det istede for å punte på slutten der, muligens sjansene hadde vært større da.

 

Meget imponert over Ponder i dag. Endelig begynner jeg å se lys i tunnelen, tror virkelig vi har noe på gang her. Det kommer til å ta tid, men potensiale er der virkelig.

 

219 pass yards og 31 rush yards, 2tds og 2 ints. Dette er vel nesten bedre en McNabb i hele år? :tease:

Lenke til kommentar

Helgen min er komplett, Justice på fredag og Wembley idag var var ikke feil. God stemning og underholdne kamp. Kommer hjem til god innsats av Ponder og jeg vinner (mest sannsynlig i begge FF leaguene mine). Dette er en god dag! Hadde vært enda bedre om vi hadde vunnet, men det kommer om 3 uker =D

Lenke til kommentar

Carson Palmer på vei til Oakland nå for Oaklands 1st round pick neste år samt et 2nd round pick året etter. Sistnevnte kan lett stige til 1st round pick. Litt av en "pris".

 

Er en rimelig stiv pris ja for en 32-åring som ikke har imponert nevneverdig etter at han kom tilbake fra kneskade. Har vel en del å si at han hadde Chad Ochocincho og T.O i fjor som ikke alltid gadd å yte 100%, men men. Raiders gjør nok en gang en trade som man kan stusse på, ihvertfall med tanke på hvor mye de gir bort.

 

 

Carson Palmer bor i min subdivision her i Cincinnati og naboene som kjenner ham personling sier at han hater eieren Mike Brown, som ønsker å spare penger mer enn han ønsker å vinne fotballkamper. Det er noe alle vet som er Bengals fans her i Cincinnati. Det andre er at Cincinnati er en small market team og fotball spillere får ikke mye ekstra penger andre spillere får i større byer. For det tredje er han en California gutt og ønsker å bli nærmere familien sin.

 

Selv mener jeg Raiders ikke tar feil hvis Palmer blir motivert, han har Franchise egenskaper. Det er en risiko men jeg mener det er et lavt risiko. Hvis dere reiser til Cinci, det blir lett å kjøpe billetter. Bare si fra og jeg kan vise dere hvordan amerikanere feirer fotball fra tailgate fester til VIP box party. Av og til får jeg biletter gratis fra selskapet mitt.

Stilig med nordmenn i Cincy, har familie der selv, er naturligvis Bengals fan.

 

Ser lyst ut akkurat nå, Seahawks neste uke skal være lett match etter oppvisningen mot Browns... Kunne like så godt vært 6-0, men det kunne gått andre veien også. Smålei av at alle kampene skal være 4th quarter nail-biters. Cardiac cats..

 

Litt usikker på om Bengals får 2 first round picks, det kommer muligens til playoffs, men om de vinner hadde jeg ikke satset penger på akkurat. Tre INT og en Pick6 for CP3, gode gamle Carson, ikke bra :p Ikke at jeg noensinne var i tvil om hvem som kom best ut av den dealen...

 

edit: fikk ikke sove, fyrer opp gamepass.. hva er det jeg ser.. 7-62 til saints, herregud!

Endret av kushie
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...