Gå til innhold

Amerikansk fotball - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det kan hende at det ikke er noen rookie salary cap dette året, tror det blir det siste året i det tilfelle, såda tenker de vel at de kan dra inn så mye penger som mulig ved å gå inn i draften dette året kontra neste år. Men den nye cba-en kommer nok til å ha en cap for rookie-ene.

Det er vel smartere å fulføre college med tanke på tiden etter at de er ferdig som pros, men det tenker de nok ikke så mye på.

Lenke til kommentar

Håper selv på Jake Locker. Virker som en real kar, og en franchise QB. Noe som Minnesota så absolutt trenger. Har troen på at Leslie Frazier får en ring i løpet av de kommende årene. Men med det første blir det garantert ikke.

 

Vi mister vel også Sidney Rice på free agency, huff...

 

Blir spennende å følge med på årets draft, har gledet meg siden superbowl!

Lenke til kommentar

Tror Vikings kommer til å velge den beste spilleren som er tilgjenlig på #12.Noe sier meg at dette ikke er Locker.

 

Personlig håper jeg at de trader down for å få et pick i third round. Da kan de kanskje få tak i Ponder eller Dalton samtidig som de kan få to gode spillere i de to neste rundene.

 

Ser at mange mock drafts vingler mellom Locker og en defensive player, men i det siste er vel tendensen at det blir en defensive player i første runde og så kanskje Colin Kaepernick i andre.

Lenke til kommentar

Da er det drøye fem timer til Roger Goodell ringer i bjella og åpner årets NFL Draft og jeg er ikke lenger i tvil om at Cam Newton kommer til å gå først. Tror de fem første som går, vil være Newton, Miller, Dareus, AJ Green og Peterson. Videre så er ting mer usikkert, men jeg tror en QB til vil gå topp ti, og det tror jeg vil bli Blaine Gabbert. Tror også Nick Fairley og Tyron Smith og Julio jones vil gå topp ti.

 

Mye godt lesestoff både på NFL.com og ESPN nå idag, og det siste jeg hørte var at Patriots (som er det eneste laget med to picks i første runde) kan være interessert i å bytte til seg en topp ti pick for å sikre seg fks. Cameron Jordan fra Cal. Spennende blir det uansett!

 

--

 

Eller så er det klart at Peyton Hillis vil pryde coveret til Madden '12, etter å ha knust Michael Vick i en online avstemning. Jeg er egentlig glad for det, for jeg har sansen for Vick og har lite lyst til at han skulle fått Madden-cursen over seg... :ph34r:

Lenke til kommentar
Ikke akkurat vågale tips du kommer med, følger ca 97% av mock drafts.

Nei, og det er vel en grunn til akkurat det. Hadde du spørt meg for to-tre mnd siden, så hadde jeg svart annerledes.

 

EDIT: Panthers vil velge en QB, det er jeg 99,9% sikker på. Det eneste naturlige valget da, vil være Cam Newton.

Endret av MartinF
Lenke til kommentar

Newton lukter bust lang vei. Gabbert er en bedre QB, og jeg så ganske mange Auburn-kamper i høst/vinter. Clausen var ikke akkurat lovende i sin første sesong i Charlotte, så skal de velge QB så gå for Gabbert. Av DT'ene så ser jeg på Dareus som den beste, et hakk over Fairley.

 

Amukamara er ønskepicket for Cowboys. Ser veldig frem til draften.

Lenke til kommentar

Er enig med NightKeeper angående Newton. Føler på meg at han blir en JaMarcus Russel. Angående Patriots, så tror jeg ikke de trader opp blant topp ti for å få tak i Cameron Jordan. Kan hende de trader opp noen plasser, men tviler på at de går helt opp i topp ti. Håper at Pats kan få en skikkelig pass rusher (som nevnte Cam. Jordan). Kunne trengt en ny corner eller safety med tanke på at Brandon Meriweather fort kan bli utesteng i et par kamper hvis han fortsetter å gjøre illegal hits som han gjorde i fjor.

 

Hadde vært konge hvis Lions kunne tradet opp og fått Peterson, men de har vel ikke nok amunisjon for å gjøre det. Er mer realistisk med Amukamara for Lions. Hvis de ikke kan få Amukamara, bør de gå etter en OT. Da er Tyron Smith høyest på min ønskeliste.

 

Newton blir nok årets første pick, Denver tar Dareus og Bills går for von Miller. Bengals går for A.J. Green siden Ochocinco sier at han også ikke kommer tilbake.

 

For 49'ers blir det enten Amukamara eller Gabbert. Hvis ikke de tar Gabbert, så gjør Washington det.

 

Ellers så blir det spennende med draften som alltid.

Endret av colert
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...