Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Romantiske steder i Trondheim?


Anbefalte innlegg

Nå har det seg slik at jeg får en potensiell kjæreste på besøk hit i begynnelsen av Februar, og jeg er rimelig rådvill på hva vi kan gjøre, da jeg ikke kjenner til de flotte stedene jeg innbiller meg at eksisterer her. Trenger forslag til potensielle aktiviteter, ting vi kan gjøre sammen :D Skape en romantisk ramme rundt ting.

 

Dette har jeg sett for meg hittil: En tur til Pirbadet, lage mat sammen hjemme på hybelen, gå på kino, samt stikke opp på Egon Restaurant Tårnet på Tyholt, med utsikt over Trondheim, samt det og gå turer, og en tur til Nidarosdomen.

 

Grunnen til at jeg vil ha det litt mer romantisk er at Valentine's day er uken etter (unnskyld for at jeg er lettere gammeldags, men romantisk :p ), og da er jeg ikke hjemme, men her oppe!

 

Setter stor pris på alle innspill i alle fall ;)

 

På forhånd takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tja, pirbadet er jo ikke akkurat det mest romantiske stedet å gå, samt det kan være lurt å holde fingrene borte fra kjæresten din der da det er full kameraovervåkning og alt blir tatt opp. Jobber selv som instruktør der og har vært badevakt så det er ikke det beste stedet for å dra og ha det litt intimt.

 

Om det fortsatt er kaldt nok så kan du jo ta henne med på en skøyterunde på Torget?

Ravnkloa synnes jeg nå det er koselig å ta en tur innom, men det er selvfølgelig mye bedre på sommeren for da smaker det ekstra godt med reker, majones og loff :)

 

Tyholttårnet er jo kjempemessig da, Solsiden er jo også veldig hyggelig å ta turen innom, personlig så trives jeg litt utover Ila da det er ganske trivelig å gå turer i den bydelen.

 

Her er forresten et ganske greit bykart over trondheim med noen severdigheter :

http://www.trondheim.com/content.ap?thisId=1116490662

Lenke til kommentar
Kan gå god for TyholtTårnet.

Min kjære blei i alle fall veldig glad ;)

7748940[/snapback]

 

Yes tårnet får et poeng med meg.

Ellers så er solsiden veldig fin plass å henge på. Syns Solsiden er en egen del av byen på en måte :roll: (viss dere skjønner)

 

Kan foresten nemne at Pirbadet funka ganske bra for meg og en X :cool:

Men om det er pakket på med camera der så tja...

Endret av luni
Lenke til kommentar

Gå en tur på bakklandet, på kafé eller ta middag på Kaktus hvis det passer sånn, studentvennlige priser, og veldig intim romantisk stemning! Ellers er et kyss på Gamle Bybro under Lykkens Portal et must for å bringe lykke i forholdet, rart ingen har nevnt det ennå, Trondheims mest romantiske sted :love: .

 

Det er også koselig å gå opp til festningen, hvertfall om sommeren, men hvis man kommer seg opp dit er det sikkert fint nå også. Jeg ville enten tatt en lang tur gjennom bakklandet, opp til festningen og langs Nidelven ut på Øya, eller delt det opp i flere kortere turer hvis det passer sånn.

 

Ta også jenta med på shopping hvis hun liker det, butikker som Shine, Carma og Retro er unike for Trondheim i motsetning til Ikea. Ikea er bare romantisk hvis man går der og drømmer om å flytte sammen :)

 

EDIT: Skrevet av kjæresten til DuTTZi

Endret av DuTTZi
Lenke til kommentar

Jeg vil også vite hvor Shine og Carma er :D (faktisk aldri hørt om de stedene)

 

Men om du drar henne med på Retro så kunne dere ta en tur innom Zeus som er rett ved siden av, eller/også Skolyst som er ved Prinsen krysset. (Og hun kan jo like gjerne bli med deg på Cosmo og Bogart i samme slengen), hvis det er shopping som er tingen.

 

Ellers finnes det en liten sushi resturant som heter Kyoto på samme gate som Cosmo, Free Recordshop osv. Ganske trivelig sted, om du liker sushi. Ellers har du også Napoli og Erichsen som er greie steder.

Endret av MC2
Lenke til kommentar

MC2: Shopping er ikke det beste kanskje om man vil bli kjent - blir bare awkward - særlig i kjede-Trondheim.

 

Synes det meste av "severdigheten" er nevnt. Tyholt virker best om jeg skal si noe.

 

Ulike turer (ladestien, byvanding eller utavbyen) er uansett å foretrekke, men sesongen er absolutt ikke inne i februar :-/ Blir det fint vær derimot / en regnfull-vindstille-snøløs-isløs-dag så bør du drege ut tispa på tur.

Lenke til kommentar

Tyholttårnet var en hit for meg da jeg bodde i Trondheim og hadde kjæreste fra bergen på besøk for første gang. Mikrobryggeriet er jo et koslig sted om man tar seg en pils og å spille schuelback (eller hvordan man når skriver det) på kjeglekroen er artig (om det fortsatt går an å spille der).

 

Ellers så er jo solsiden og bakklandet fint på en dag med blå himmel. Am man er cafètypen finnes det jo litt å velge blant der.

Lenke til kommentar

Hmm, var i samme situasjon for litt siden. Skulle møte ei potensiell ei før jeg dro på utenlandstjeneste. Så uansett, vi starta med frokost på tyholttårnet.. i 15 tia.. :p så dro vi deretter på Emilie's restaurant ved teateret og tok en 6retters middag med vin såklart! ble rundt 2000 kroner, for så å dra å ta noen pils på mikrobryggeriet. Stemningen ble såklart bedre og bedre, så vi fortsatte videre på frakken som avsluttning. Var kjempekoselig! Det som skulle bli en rolig tur på byen ble til en kjempefest! Aldri hatt det så gøy og bra på byen med kun en person! Gleder meg til å være ferdig i dette sandhelvete! :D

 

Vet ikke om dette var noe til hjelp, men jeg anbefaler hvertfall Emilie's på det varmeste, bedre restaurant tror jeg faktisk du ikke finner i trheim

Lenke til kommentar
Jeg vil også vite hvor Shine og Carma er :D (faktisk aldri hørt om de stedene)

 

7754698[/snapback]

 

Shine ligger i Jomfrugata, nedenfor gaten der Retro ligger (Thomas Angells gate). Carma ligger i det "kjøpesenteret" som er bygget opp på den gamle branntomten i Nordre gate, deler inngang med en frisør som heter Blow..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...