Gå til innhold

Første dag i TBC. hva gjor dere på?


Anbefalte innlegg

Da er førsteTBC dagen snart over. (for flesteparten av oss).

 

Så hva gjor dere etter dere instalerte TBC og starta wow?

 

jeg dro til blasted lands, og entra portalen. etter å ha død 4 ganger (damn alliance) kom jeg meg inn og starta og leite etter BE byen. etter en liten time fant jeg ut at jeg var på vil spor. put, fikk no explora litt.

 

Dro til UC og porta til BE byen (husker ikke navnet). første jeg tenkte var, damn... har jeg kommet til rett by? var mye alliance preg over denne byen. fant jewelry crafting NPC og skulle til å starte med å grinde meg opp til 300.. men kunne ikke lære meg jewelry.. wtf, og skumleste topic.. you need presius gems that you recive whit mineing skill.. ok tenkte jeg og sprang ut for å mine.

 

etter jeg har mina i 2 timer og explora begge BE zonana, og ingen gems kom jeg på at jeg ikke har ditcha alch enda.. og at det måtte var grunnen til at jeg aldri fikk den forbanna gem'en.. tilbake til byen, slette alch og "yay" da var det bare å starte.

 

full inv, 2 fulle banker og 2 fulle mail boxer ventet på å bli tømt.

 

fant for ut at det vart trangt om plassen så jeg spurte i /1 om det var noen som ville ha et par gratisse ringer/necklace. i løpet av 5 min hadde jeg et 40 mans raid at low lvl BE som sto i kø rundt meg.. alle fikk 2-3 ringer og et par neckalse.. var morro:D

 

etterpå laget jeg en BE og en Dranei (?) mest for å se på de, BE likte jeg ikke.

 

likte ikke måten de slo på, hoppa og så ut, og likte IKKE mounten..

 

men Dranei female, omg kor jeg likte de. hadde de kunnet vært druide så hadde jeg nokk rolla en med en gang, selv om jeg måtte være alliance.

 

orket ikke å grinde xp/lvl siden jeg allrede failet oppdraget med å bli lvl 60 med druiden (main) før TBC.

 

dette var min første dag. hvordan tilbringte dere dagen?

 

Litt skrive feil her.. jobber nattevakt, vente på tbc i byen 2 timer etter jobb får så å spille de neste 6 timene også på jobb igjen er hardt..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel jeg kom hjem med bc i hånda klokka 7.30

 

Spiste frokost og begynte å installere i 8-tia. Ferdig med patching og styring og et par-tre kvarter senere.

 

Så brukte jeg en snau time på å sjekke og teste hvordan de forskjellige classene så ut på Draenei/Blood Elf. Til slutt falt valget på en Draenei Female Mage.

 

Så har jeg brukt store deler av resten av dagen på å få kjære Svettlana til lvl 20.

Lenke til kommentar

Ja jeg endte jo først med å sitte på jobben fra 11.00-15-30 å vente på å komme meg hjem for å fikse pcen klar til BC.. var hjemme 17.30, fikset pcen på 15min..

 

startet å laste ned patch, instalerte den, logget meg inn å flydde så fort som bare det til blasted lands..

 

hvor jeg har gjort masse quest i dag (ble lvl 61) og gjorde et 5man run (ganske enkelt å veldig gøy)

 

Så har jeg vel ikke gjort så mye mer

Lenke til kommentar

Spilte i 2 timer og ble lvl 4 på min nye bloodelf. Sprang rundt i 40 minutter og lette etter Inn med mailbox på helt feil sted. Helt til noen invita meg i group og viste meg hvor det var.

 

Har en 55 mage men jeg vet ikke om jeg gidder å levele den opp til 58 engang. Raider aldri og kjenner ingen som gjør det, mao har jeg bedritent gear for min level (masse grønt + 2 blå kjøpt på AH). Har ikke spilt med han på flere måneder.

Endret av Bitex
Lenke til kommentar

Ble mye jobb og en volleyballkamp i går, men fikk spillt 2 gode timer, fikk rundt 250k xp på forskjellige quests i Hellfire Pen.

 

Det som var morsomt og det jeg brukte mest tid på var det bombing-questet der du ble sendt på flytur og bombet masse elites fra luften, gjorde det flere ganger bare for gøy :D

Lenke til kommentar
Ble mye jobb og en volleyballkamp i går, men fikk spillt 2 gode timer, fikk rundt 250k xp på forskjellige quests i Hellfire Pen.

 

Det som var morsomt og det jeg brukte mest tid på var det bombing-questet der du ble sendt på flytur og bombet masse elites fra luften, gjorde det flere ganger bare for gøy :D

7740252[/snapback]

Hvor fant du det? :dribble:

Lenke til kommentar

Fikk spilt en del på dagen i går, men utover ettermiddagen ble Hellfire Peninsula bare mer og mer overbefolket. Gidder ikke stå i kø i et kvarter bare for å få drept en mob (for ikke å snakke om all laggen som var også), så jeg spilte litt på min nye Draenei Priest i stedet.

 

Kom vel ca. halvveis til 61 med warlocken, var ute og utforsket litt også, tok en tur til Zangarmarsh, Shattrath City og Nagrand. Var borte og tittet litt på pvp byen Halaa, og gleder meg til det blir bikkjeslagsmål der etterhvert hehe

Lenke til kommentar

Jeg laget Blood Elf Priesten min, skulle på skolen neste morgen, så jeg spillte ikke lengre enn til 3. på den tiden rakk jeg å bli lvl 5 :p 1time /played, eller noe :p MANGE i startsområdet... men stilig sted, Quel'Thalas...

 

Igår besøkte jeg outland med roguen min, var artig det, på 5 min skaffet jeg 9k exp bare på ett par simple travel quests...

 

Skal vel fortsette for fullt på priesten min nå, har ikke noe interesse for de andre charakterene mine lengre så =/

Lenke til kommentar

Første dag i går var egentlig helt topp - så og si hele guildet flytta fra Draenor til Bronze Dragonflight, så en low-population server på launch-day var helt perfekt.

 

Surra rundt og questet i Hellfire Peninsula, skaffet master first aid, herbalism og alchemy og jobbet med de. Rakk og komme meg godt mot 61 før jobb, så var det å komme seg hjem og fortsette med quests før en fikk komme seg i seng i fornuftig tid.

 

Virkelig moro, men som jeg nevnte i en annen tråd, Fel Cannons ved Forge Camps bør fikses, usynlige cannons med ekstrem range er ikke akkurat "fair" ;)

 

Gleder meg til å komme hjem og fortsette i dag, blir noen 5-mann instanceruns i kveld, ble kun questing i går.

Lenke til kommentar

Kom hjem kl 16 og da var spillet allerede installert. Første som møtte meg i trynet da jeg logga inn var server restart om 15 min. Resten av kvelden var serveren rimelig fucka opp, alt for mye folk der og lag. I tillegg server restart minst en gang i timen. Brukte 5 timer på en quest fordi npc'ene ble borte og utallige server restart pga det, og ofc world server nede x antall ganger.

 

IKKE MORRO - jævla Bloodfeather. Er rimelig misunnelig på de som ikke har jobb og kan spille om natta for da er serveren grei å spille på :cry:

 

Det eneste jeg fikk gjort var å utforske Outland - var jo ingen mobs der til å drepe meg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...