Gå til innhold

msn smileys / emoticons backup spesifikke spm


stich_it

Anbefalte innlegg

jaja så var det nok engang spørsmålet om msn smiley / emoticon backup først la meg si hva jeg har prøvd med dette.

 

ja jeg har gått inn i den riktige folderen som alle smileyene ligger i og kopiert dem over på minnepenn og forsøkt å bare kopiere dem inn igjen i den nye profilen min. det fungerte ikke det har faktisk aldri fungert for meg, har da flere(hundre !) mer eller mindre brukte smileyes(ja veldig fjortis jeg vet).

 

vet at jeg kan ta å rename dem fra .dat til .jpg eller .gif men å installere 100 til 250 smileys på den måten blir mer en jeg orker.

 

jeg hadde engang et program som var veldig enkelt som kunne kjøres uten installasjon som jeg kunne bruke til å ta ut smileys fra en maskin til en annen kunne også lage smileys pakker av smileys jeg hadde eller bare importere tilbake med engang.

men selvfølgelig så kræsjet maskinen min samtidig som jeg ble frastjålet den ene minnepennen(den programmet lå på).

 

spørsmålet er da om noen av dere vet om et slikt program eller en plass jeg kan få tak idet. har forsøkt forskjellige sammenkoblinger av søkeord på google og søkt på mess.be men finner ikke det programmet finner mange andre programmer so skal gjøre det samme som ikke fungerer med live messenger eller rett og slett bare er spyware(testes alltid på jobbmaskinen første :whistle::D )

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...