Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Flammer ut av eksosrørene!?


Moped321

Anbefalte innlegg

Hvordan får man flammer ut av eksosrørene?

Så dette på 2f2f, og skjønte liksom ikke at de fikk flammer ut av eksosrørene når de ga gass!

det er vel heller når de slipper gassen det kommer en kort flamme?

er ikke sånn helt dum idiot som tror på alt som skjer på fast and furious filmene altså, men lurte litt på disse flammene.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan IKKE modde noe eksos med noe tennplugg. Har du uforbrent bensin i eksosen er det noe alvorlig galt.

 

Trimma biler kan finne på å spytte flammer når gassen slippes. Dette kommer gjerne av treg respons i motorstyringen, dumpvalve til friluft (motorstyring tror motoren fremdeles sluker luft) eller stempelkjølingsprogram (pøser på med bensin når gassen slippes for kjøling av stemplene).

 

Det går an å kjøpe eller bygge flammer-kit som gjerne består av ei bensindyse og en tennplugg.

Lenke til kommentar

Nei. Er ikke lovlig.

 

Det du trenger å gjøre hvis du har injection er å kopler på et Y-ledd mellom pumpa og motoren. Så en tilbakeslagsventil og deretter til en dyse som er satt i eksosen. En tennplugg som står litt etter dysen, pluggkabel og coil. Strøm til coil med bryter på en av ledningene som du er montert inne i bilen!

 

Aldrig testet dette ut men frister litt. :p

Lenke til kommentar

Jeg har noen slike kit til å montere på bil. Prinsippet er enkelt, det følger med en styringsunit som styrer tenningen på bilen en coil og en tennplugg. tennpluggen blir montert bakkerst på eksosanlegget. Koble til coil til pluggen. trekke ledning frem til motor hvor styrings uniten ligger. bilen sin originale coil mister tenning på noen cyllindere slik at bensidamp kommer bak i eksos anlegget og blir tent med pluggen som sitter der. Flammene kan bli inntil 3 meter lange.

Lenke til kommentar
Jeg har noen slike kit til å montere på bil. Prinsippet er enkelt, det følger med en styringsunit som styrer tenningen på bilen en coil og en tennplugg.  tennpluggen blir montert bakkerst på eksosanlegget. Koble til coil til pluggen. trekke ledning frem til motor hvor styrings uniten ligger. bilen sin originale coil mister tenning på noen cyllindere slik at bensidamp kommer bak i eksos anlegget og blir tent med pluggen som sitter der. Flammene kan bli inntil 3 meter lange.

7732992[/snapback]

 

Dette funker vel mest på forgassere og biler som ikke har KATALYSATOR!

Lenke til kommentar

En venn av meg mekket dette selv, han sveiste fast 4 tennplugger i eksosrøret, og hadde en knapp inni bilen han kunne trykke på for å få flammer ut. Aner ikke hvordan han fikk bensin borti der, men det gjorde han hvertfall. På mopeden han hadde før hadde han også flammer ut bak, men da fylte han på med svovel eller noe i et hull han hadde laget i potten.

 

Er forresten ikke lovlig.

Lenke til kommentar
Men hvorfor tennplugger, som i tennplugger til bil? Eller noe lignende?

 

Har han en liten pumpe som pumper bensin da?

7745161[/snapback]

Jess, han brukte helt vanlige tennplugger. Det med bensin vet jeg som sagt ikke, men må jo være en liten pumpe eller noe sånt, ja.

7745775[/snapback]

Okai. Hørtes fett ut. Bilde? Eller har han det enda?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...