Gå til innhold

Skal du ha Apples nye mobiltelefon?


Gjest Slettet+3124

Skal du ha iPhone  

355 stemmer

  1. 1. Skal du ha iPhone

    • Ja
      102
    • Nei
      131
    • Ja, hvis prisen er riktig
      121
    • Hva er det?
      1


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg ble ganske overrasket over hvor mange som skal ha denne mobiltelefonen. Så lenge prisen ikke er for høy, ser det ut til at over halvparten av medlemene her skal ha den. Og det er en del :p

 

Jeg skal ikke ha denne. Har aldri vært fansinert av Mac, og 8 GB har jeg ikke bruk for. Har 4 GB nå, og det holder. Som flere andre her er også jeg litt skeptisk til mobiltelefonen. Det er Apples første mobiltelefon, det er ikke rart om de har en del feil i starten ;)

Lenke til kommentar

Jeg kunne godt tenkt meg en alt-i-en-løsning, men jeg har mistet all tro på Apple etter at jeg ble nærmest kastet ut av butikken når jeg klagde på Ipoden. Det at minnet er fast i telefonen liker jeg ikke. Men, ettersom den går under mobiltelefon, så er jo man sikret etter forbrukerrådets vinninger. Det kan hende..bare hende, at jeg kjøper den. Jeg er egentlig mer spent på konkurrentene. De har god tid til å fikse bedre produkter, om ikke Iphone-oppgradering dukker opp til våres lansering. Tross alt et år til.

Endret av Jan-Erik
Lenke til kommentar
Ser mer frem til Nokia N800 til €335.00. ( 2,778.70 NOK)

 

RAM 128 mb, 256 mb Flash disk, 128 mb miniSD og 2 innganger for minne kort av typen  SD, MicroSD, MiniSD, MMC, og RS-MMC. Fra 2gig til 4 gig..

 

men iPhone blir vel slik som iPod.. et merke produkt som alle skal ha fordi alle andre har det.

 

/edit/

vet man ikke kan ringe med denne - men det har man n80 til

7689061[/snapback]

 

Tror en del kommer til å kjøpe iPhone ikke bare fordi det er Apple, men fordi det er et nytt og helt revolusjonerende produkt. Og jeg tviler sterkt på at noen produsenter klarer å overgå dette på 7-8 mnd.

Lenke til kommentar

Det skal bli artig å se om pipen har samme låt når en million (gjetning) amerikanere tar denne i bruk. Det ser fett ut under en kontrollert demonstrasjon, men som man har sett av tidligere flopper er det milevis mellom en overhypet lansering og reell bruksverdi. :p

 

Jeg stemte forørig nei av den enkle grunn at telefonen allerede er håpløst utdatert.

 

P.S Mange påstår at minnekort er unødvendig, men dersom man skal bruke denne mobilen til å se film bør man belage seg på mye overføring gjennom kabel. En fil i 640x480 oppløsning tar kjapt 600 til 800 GB i høy lyd- og bildekvalitet. Med minnekort kan man ha flere og bytte etter behov. Jeg har en SE M600i og liker veldig godt M2 formatet og muligheten for å bytte kort etter behov. Dessuten har man da muligheten til å utvide minnet når større minnekort blir tilgjengelig. Med Iphone har man ikke denne muligheten. ;)

Lenke til kommentar

nei. kommer for sent, serlig siden min trofaste P900's ladefunsjon (nå en P905) som jeg fikk til brukt konfen gikk pokkerivold etter å ha kjørt den i en gammel ericsson-lader (ja, uten sony)...pluggen passa jo, FFS! ser heller etter en P990. fattern sin fungerer jo ganske fint, og etter suksessen med SE's tidligere P-modeller kommer P990 til å få en pen bråte med programmer. kommer i til å få meg smartmovie når den kommer til p990

Lenke til kommentar
Ser spennende ut, men jeg kommer nok til å hoppe over minst to generasjoner. 

Det er jo Apples første telefon, og selv om de har dyktige designere, tror jeg nok de har litt igjen før de er helt oppe på SE/Nokia/Samsung nivå. Multi-touch grensesnittet er jo helt nytt også. 

Blir spennende å se med egne hender hvordan denne virkelig er!

7687526[/snapback]

er du seriøs?

 

 

her er filmen:

 

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=696539

Lenke til kommentar

Mp3 tiden er vel 15 timer, taletid 5 timer og video 5 timer.

 

Jeg har hatt opptil flere iPod produkter kjøpt henholdsvis 2004 og 2005 som fungerer utmerket den dag i dag :)

 

Hadde en software feil med en av de og fikk en ny 3 dager etter jeg leverte den forrige inn.

 

Itunes er da ett utrolig flott program så forstår virkelig ikke hvorfor folk klager. Synes det er mye verre med de mp3 spillerene der man først må lete frem hver enste fil du skal ha for så å manuelt kopiere dem over.

 

Så jeg er strålende fornøyd så langt. Tror forresten at det vil ta en stund før vi får sett noe lignende på mobil markedet. Hvem av Nokia og SE skal f.eks. levere med ett så bra OS ?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...