Gå til innhold

Zalman Reserator2, flow indikator


Anbefalte innlegg

Har hjulpet en kjenning å montere vannkjøling i helga, et Zalman Reserator 2-sett:

Reserator 2, ZM-4WB Gold CPU-blokk og ZM-GWB3 GPU-blokk og ZM-RWB1 som passet utmerket på 6800-kortet til tross for at det står 7800 and higher på Zalman-sidene. Han skal utvide med en ZN-NWB1 etterhvert.

 

Temperatur og alt virker fint, men den flow indikatoren på selve Reseratoren/radiatoren virker å ha noe ujevn rotasjon, se mobilvideo av flow indikatoren: http://www.youtube.com/watch?v=Tud1Mw3K0zk Er dette normalt? Noen andre som har Reserator 2 og kan beskrive hvordan indikatoren oppfører seg?

 

PS! Har likt Reserator bedre og bedre siden en kompis skaffet blå Reserator 1, når den så kom i svart, og deretter Reserator 2 kom så blir det nok en slik løsning på meg også om jeg skal vannkjøle. Har ingen ekstrem-PC eller overklokking, så jeg er ikke bekymret for temperatur som jeg har lest kan være et problem med disse passive kjølerne.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den flow indikatoren gikk ikke 100% jevnt når den pumpet vann gjennom den 15 cm lange loopslangen som fulgte med for testing av selve radiatoren heller, så for den saks skyld mangler det ikke pumpen noenting. Han har 3 blokker, og skal sette inn en til. Er dette mange blokker altså? Jeg har minimal vannkjølingserfaring, så jeg spør siden det har finnes lassevis av erfaring. Hva er vanlig i et vannkjølesystem, bare 1 eller 2 blokker? Han kamerater min med Reserator 1 som jeg henviser til i PSen min har CPU, GPU og to HD-blokker og det fungerer også utmerket. Som du ser i begynnelsen av avsnitt 2 så er temperaturer og alt helt fint på det settet jeg monterte i helga, det var flow indikatoren jeg var litt usikker på.

 

Og til sist, jeg spurte andre Reserator 2-eiere om deres erfaringer, ikke om synsing... ;)

Lenke til kommentar

Godt mulig, men som sagt så har det Reserator1-oppsettet til kompisen min fungert bra, han kjøpte det (blå reserator) kort tid etter det kom på markedet, altså i over 1,5 år nå, og også det settet jeg monterte i helga gir fine temperaturer i Everest. Forøvrig så skal vi/han (med Reserator 2) kappe inn noe på slangene mellom kabinett og radiatoren da det er brukt hele den slangen som fulgte med akkurat nå... :p

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Ingen av de med Reserator 2 (jeg vet jo det finnes, siden andre har laget tråder om denne) som kan si om indikatoren oppfører seg som den skal?

7678039[/snapback]

Så vel greit ut det der. Eneste jeg reagerte på var at det så ut som den nesten stoppet opp i korte perioder, men uklart om dette skyldes frekvens på video i forhold til frekvens på flowmeter som skapte feil inntrykk...

Lenke til kommentar

Ikke helt sikker på hva du mener nå. Tok du hurtigkoblingen på inn-slangen og satte den på ut-slangen, og motsatt? Eller byttet du om slik at vannet gikk motsatt vei i slangene? Ved sistnevnte alternativ så må en vel bytte om inne i PCen også, hvis ikke kommer CPU-kjøleren som siste enhet i systemet.

Endret av GranTurismo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...