Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Audi Coupe GT Prosjekt


Simkin

Anbefalte innlegg

Da er det duket for mitt andre Audi Coupe Prosjekt.

 

Den svarte jeg hadde lagde jeg en tråd om her:

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopi...l=+audi+++coupe (denne er solgt)

 

Coupe'n jeg har kjøpt nå er ribba innvendig, dashbord, hattehylle, gulvtrekk, ledningsnett er tatt vekk, motor står i, men det meste er koblet fra, coiler, intercooler og radiator er tatt vekk, fronten er også tatt vekk, står uten noe som helst foran motoren, verken frontplate eller lykter

 

 

felger er av typen Brock B1, 10x17 (tror det er 10), og stoler var egentli S6 stoler, men han jeg kjøpte den av bytta dem ut med noen MOMO stoler, som ser ut til å være strøkne.

 

ny clutch, svinghjul og trykkplate august 05, girkasse fra Audi 90 2.2E, km stand på kassa 170000, nye lykter foran FEB 06, nye bærekuler, endeledd + venstre hjullager nytt FEB 06.

+ silikonslanger til rundt 3000kr

 

Planer:

 

Først å fremst få den i stand, kjørbar og så den blir eu-ok. jobber på verksted så det blir nok ingen problem. blir nok av skruing her, dashbord må inn, ledningsnett må inn, og kobles sammen med motornettet, her må jeg ha hjelp, så en jeg jobber med må nok bistå meg litt her :) ,gulvtrekk er tatt vekk, men det blir nok en grei nok sak å få inn igjen. det som er av rust på bilen er to små hull i bagasjerommet, men dette tar jeg ikke nå.

dvening her, han skulle egentli lage en banebil av den, men det ble aldri noe av, synes jeg fikk en særdeles god pris på bilen. mye gromme deler her, og ikke minst et utrolig heftig karosseri.

 

 

så legger jeg inn bilder etterhvert som jeg får ting på plass, hvor lang tid dette tar vet jeg ikke, men jeg statser på å være ferdig før sommeren.

Endret av Simkin
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

da har jeg fått ryddet ut alt som lå å fløt inni bilen, var en god del, så nå ser det ikke så ille ut som det gjorde. 2 poser med ledningsnett, dashbord, coiler, sikringsboks, instrumenter, front lyktene + annet småtteri. så da er det bare bare å begynne smått å sette det isammen igjen. blir mye skruing, men det er verdt det (håper jeg :roll: )

 

fant også ut att bilen er EU-ok helt til februar 08 :)

Lenke til kommentar

da har jeg fått drevet på 2-3 timer, og det blir MYE jobb med ledningene. ALT er tatt ut av ledninger, men har fått lagt opp fra baklysene og fremover, og fått lagt alle lednings"klasene" der de skal være sånn nogenlunde.. problemet blir hvilken ledninger som skal være sammen. mye ledninger som er klipt. kontaktene blir jo greit, men det er så mange ledninger utenom. det er jo 2 nett her, på høyre sia går S6 motornettet ut gjennom torpedoveggen, på venstresida er det orginale.

 

får prøve meg litt på søndag igjen, skal ordne med koblings skjemaer og diverse andre ting på fredag/lørdag. neste helg igjen får jeg med meg en på jobben, forhåpentligvis får vi sammen noe av det.

 

så dette tar tid!

 

kan prøve å få tatt noen bilder av kaoset, men det er vel ikke så spennende kansje

Endret av Simkin
Lenke til kommentar

har nå ringt eieren som hadde den før han jeg kjøpte den av. og nå ser det lysere ut. av hele den store lednings klasen fra motornettet, så skal kun 4-5 ledninger kobles innpå den orginale. dette hadde jeg en anelse om egentli, men jeg var ikke sikker. så da kan hende det ikke blir så mye jobb som jeg i utgangspunktet trodde, selv om det blir en del jobb forde.

Endret av Simkin
Lenke til kommentar
Det var bra smile.gif Du får dokumentere framgangen, og gjerne skrive en daglig rapport/logg om du gidder.

 

har sendt forespørsel om koblings skjema til tekninsk avdeling i oslo via jobben, jobber med skoda så det går i boks håper jeg.

 

blir litt fikling på søndag, men neste helg igjen får jeg med meg en, og da forhåpentligvis med koblings skjema. får jeg den til å starte har jeg kommet et godt stykke. når jeg har fått den til å starte, blir det å få den til svendsen eksos og få lagd eksos, så jeg kan kjøre den ut og inn. står på andre siden av bygget, noe som er tungvint når den må taues

 

skriver inn etterhvert som jeg blir ferdig.. når ledningene er på plass, må fronten på plass(sveises), reg reim skiftes, gulvteppe må inn(her må jeg evt få tak i nytt eller lage selv), dashbord, hattehylle, stolene må festes og baksete må inn. + noe annet småtteri

Endret av Simkin
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...