Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

Lov til å montere oppvaskmaskin selv?


panzerwolf

Anbefalte innlegg

Vi fikk i hus en ny oppvaskmaskin i går og budet som leverte da sa at en rørlegger burde montere maskinen for å være sikker i tilfelle lekkasjer. Er det noen som vet om dette er et typisk krav fra forsikringsselskaper? Jeg har ikke sett noe om det i forsikringsavtalen fra Gjensidige annet enn at de refererer til forsikringsavtaleloven. Leter etter denne loven på nettet nå men finner den ikke foreløpig...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det spørs jo litt hvor mye som må gjøres for at du skal kunne få montert oppvaskmaskinen. Det budet tenkte på var sikkert hvis du må legge nye vannrør og evt. koble på nye dreneringsrør fra oppvaskmaskinen. Da kan det være greit å ha en rørlegger hvis du ikke kan legge rør selv da.

Lenke til kommentar

Hele opplegget er der, så det der ikke snakk om nye rør :) Jeg har allerede en benkmodell koblet til det i dag som skal erstattes med en større en, men spørsmålet er da om det må en rørlegger til for at det er forsikringsgodkjent.

 

Hmmm, på den annen side, kanskje det var det han som leverte maskinen mente; at man måtte ha rørlegger for evt. nye rør?

Endret av Mad Wolf Magnux
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...