Gå til innhold

Roskilde 2007 - Informasjon & diskusjon


St-Cruz

Anbefalte innlegg

Jeg tok forresten tog fra kød til roskilde, og pirattaxi fra roskilde til festivalområdet, men fyren kjørte oss bare til east, så vi måtte gå rundt. Var 4km, men heldigvis stoppet en 70 år gammel dame og spurte om vi ville ha skyss, ja takk!

Hehe, kjiper'n. Vi fikk pirat etter sånn omtrent 10 min venting, til vest for 100 spenn.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hvor bodde dere på C?

9044306[/snapback]

Vi lå like ved vindmølla. Litt inn, ca C84 tror jeg. Vi hadde blant annet et grønt telt med et bittelite piratflagg på. Stod "pant, aids, pete, Cash" på det, men det var ikke så altfor tydelig.

Hva med du/dere?

 

Håper dere spiste kebab ved skateparken, for den var tasty.

9044360[/snapback]

 

Vi lå mye lengre oppe, mellom dusjene og C sitt tårn. Vi hadde et flagg oppe - et dansk flagg med påtagget svart stripe (hadde ikke blå :p ) som til slutt endte på halv stang og deretter ned i gjørmen :whistle:

 

Kebaben på skateparken var forresten ikke så veldig imponerende. Når er jeg ikke så glad i kebab, så jeg spiste for det meste burger de luxe nede ved butikkene. Greit å kjøpe mat og øl på samme tur :)

Lenke til kommentar

Hvis noen på C-campen festa med noen fulle trøndere som bodde på N og sang Ola Uteligger og diverse DDE, så kan det ha vært oss :p

 

Vi fant ikke plass før N, slo opp teltet der og oppdaga etterpå at det var stillecamp. Vi overlevde dog ved å feste andre plasser, dessuten hadde vi ikke like mye gjørme som andre plasser, og ganske pene dass.

 

Gjentar andre her, men fy faen, The Who var vilt! Vi stilte oss i kø under flaming tits og fikk kongeplasser i høyre pit helt foran. Muse var også ekstrem, og var garantert festivalens høyeste konsert. Og ikke minst, Hayseed Dixie, var kjæmpe sjov.

Lenke til kommentar

Dassene på C var jo fine (de ved dusjene), vannklosett<3

 

Edit:

 

Rart at ingen her kom innom oss altså, det var en evig størm med nordmenn, svensker og dansker som kom for å synge med på RBK-sanger :p Det hele toppet seg når nabocampen hadde en fyr som kunne Mini sin rap på den ene sangen, trodde jeg skulle falle av stolen av latter.

Endret av smoothie
Lenke til kommentar
Rart at ingen her kom innom oss altså, det var en evig størm med nordmenn, svensker og dansker som kom for å synge med på RBK-sanger :p Det hele toppet seg når nabocampen hadde en fyr som kunne Mini sin rap på den ene sangen, trodde jeg skulle falle av stolen av latter.

9046866[/snapback]

Ahh. Det ble veldig mye RBK-synging hos oss, og jeg og en kamerat gikk rundt i RBK-troeyer, men vi fikk ikke saa mye respons fra folk paa P.

Traff dog paa noen soete Trondheimsjenter onsdag eller noe saant, og sang for full hals med de.

 

Onsdagen var den foerste dagen vaar der, saa det var passe fullt de fleste steder naar vi kom. Paa grunn av veldig manglende forstaaelse av dansk, ble det til at vi kastet av utstyret vaart ved west og gikk hele gjoermete og lange veien over til P, og attpaatil forbi H istedenfor G.

 

Regnvaeret fikk oss til aa drite i alt av konserter torsdag, men med billig oel, hustelt og en lokal gjeng paa 12 ble da dagen grei likevel.

Heldigvis holdt vaeret seg greitt paa de fleste vi var paa, sett bort i fra at himmelen aapnet seg fullstendig paa tur til Hayseed Dixie, og jeg ble staaende i shorts og t-skjorte og fryse noe jaevlig.

Soendag var heldigvis baade Muse og vaeret knall, men krampe i foettene oedela bittelitt.

 

Keema pita og pasta bolognese var foroevrig veldig godt, og jeg beklager bruken av ae, oe, og aa.

Lenke til kommentar

Dette var mitt første år på roskilde, og noe som imponerte meg veldig var matutvalget på festivalområdet. Spiste masse forskjellig, og alt holdt en god standard. Skulle egentlig ikke trodd det når man så på området som en helhet, da tenker jeg på søppel osv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...