Gå til innhold

xbox360, ratt og NFS MW


edyrli

Anbefalte innlegg

Har prøvd Need For Speed Most Wanted på xbox360 med microsoft rattet. Det fungerer utrolig dårlig. Det er åpenbart designet for paden. Er et annet krav til følsomheten når man styrer med tommelen eller om man har et helt ratt. Noen som har hørt om det kommer noen oppdateringer som fikser dette? Microsoft burde vel være interessert i at rattet skal fungere tilfredstillende med spillene som allrede er ute..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg lånte Ridge Racer til xbox 360 en gang, spilte en runde "co-op" ( :p ), aldri mer.. Man skal lete lenge etter mer urealistiske og arcadeliknende bilspill..  :nei:

7636940[/snapback]

 

Hehe, sant. Bilspill som har mindre med bilkjøring å gjøre skal man lete lenge etter, men god underholdning er det likevel!!

Lenke til kommentar
Ja gleder meg sykt til både Forza 2 og Colin macrae Dirt.

Har forresten samme problemet med Ridgeracer 6. Så lenge spillet har kommet ut før rattet så er det nok ikke noe håp...

7636925[/snapback]

 

Forza 2 og Colin blir så sinnsykt bra!

 

Jeg har MS rattet og NFS MW, PGR og Test Drive. Det eneste spillet som rattet fungerer OK med i dag er PGR. Virker som et bra ratt dog!

Lenke til kommentar

Excelsion: Helt realistisk blir det ikke så lenge man ikke kan simulere g-kreftene og vinden i håret, men mange bilspill i dag har i hvertfall fysikk-simulering som ligger ganske tett opp mot virkeligheten.

 

Need for Speed-spillene er ikke blandt dem. NFS er arcade og er laget for at folk skal kunne sette seg ned og bli underholdt uten å måtte tenke på dekktemperatur, idealspor og pumpebremsing. Slike spill er som regel designet for joypad.

 

Simulatorer er for de som finner det mest underholdende å prøve å manøvrere et kjøretøy på tilnærmet samme måte som man gjør i virkeligheten. Ratt er et absolutt must i sånne spill.

Lenke til kommentar

Leste igjennom testen av microsoft rattet hos team x-box, og noe som kanskje kan være verdt å merke:

 

"Need for Speed Carbon, the only other game that fully supports force feedback right now, is a different animal than PGR 3. Surprisingly, the cars control quite well with force feedback deactivated, and poorly with it enabled. Again, this all comes down to the programming. The force feedback programming in Carbon is nearly nonexistent, but the rumble is put to good use (which is the opposite of PGR 3, which has little rumble). Personally, I’d play Carbon with the Xbox 360 Wireless Racing Wheel unplugged..."

 

Kort fortalt mente de PROJECT GOTHAM RACING 3 var håpløst uten force feedback. Men det ble kjempe bra når du koblet til strømmen og brukte force feedback. Og motsatt med need for another lame game: det var best UTEN force feedback.

Lenke til kommentar

Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget, men rapporter gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Om et bilspill er et "drittspill" eller ikke, og aldri så urealistisk, så burde det uansett alltid være bedre å styre med ratt og pedaler.

 

Det er ikke mye som skal til. Er utslaget på hjula som en forventer når en svinger på rattet så er det bra. (som på alle pcspill)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...