Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

problemer med intimbarbering


Gjest jente16

Anbefalte innlegg

Har akkurat lest gjennom tråden "hvilken intimbarbering foretrekker du" og jeg ser at de fleste guttene har svart at de foretrekker glattbarbert. Jeg foretrekker også glattbarbert, men får det svært sjeldent slik jeg vil ha det. Enten får jeg ikke alt vekk, dvs man kan se roten, og hvis jeg prøver å få det helt vekk får jeg som oftest røde prikker, eller begynner å blø. Det ser ikke akkurat veldig pent ut, og er ikke spesielt deilig å ta på heller. Noen ganger lurer jeg på om det er bedre å la hårene vokse litt, enn å få de ekle prikkene, men jeg liker absolutt ikke å ha hår i skrittet, så det ender alltid med at jeg barberer igjen.

 

Et annet problem er at hårene mine vokser utrolig fort. Barberer jeg meg en dag, har det allerede neste dag begynt å vokse ut igjen. Altså, jeg må barbere oftere, og de røde prikkene kommer oftere.

 

Noen som kjenner igjen disse problemene, og/eller kan komme med forslag til hva jeg kan gjøre?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

De røde prikkene er irritasjon i huden. Om du ikke er lett sjenert er det like greit å stikke innom nærmeste kondomeri og kjøpe en stk dildo/vibrator-rens, den fungerer også veldig bra mot den irritasjonen du får etter barbering. Hvis det høres skummelt ut er vel kondomeriet.no et enkelt og greit valg, får pakken levert til nærmeste postkontor med "falsk" adressat og brun eske og alt.

 

Hår vokser, så det blir en jevn rutine om du skal holde det sånn hele tiden. De fleste gidder ikke det i lengden, spesielt ikke utenfor forhold. Men det ser du nå selv etterhvert.

 

Når det kommer til sår/kutt etter barbering så er det vel sånn at øvelse gjør mester, men vær forsiktig :\

Endret av JimL
Lenke til kommentar

Det finnes kremer som kan brukes etter hårfjerning.

Slik at du slipper plagene med unødig hudirritasjon og nupper.

After Shave balmer er en beroligende krem som påføres rett etter hårfjerning og som gir den sexy glatte følelsen med en gang fordi den roer ned og pleier huden slik at du unngår irritert og nuppet hud.

 

Jeg anbefaler deg den lille barbermaskinen Trim Clipper.

Unngå høvelen, den irriterer huden mer. Bestiller dette selv gjennom Fjalar Sex & samliv.

Men kan sikkert fås tak i andre steder.

Lenke til kommentar

Klipper litt fra en melding jeg postet for en stund siden i en lignende tråd:

 

- Ikke barber deg første gang like før sex. Er du uheldig og skjærer deg, kan det ødelegge noe av stemningen at du får sår og kanskje blør litt.

 

- Ikke barber deg helt glatt første gang. Bruk heller en egnet saks og kutt ned til det halve. Gjenta gjerne etter et par-tre uker. Grunnen til dette er at pubishår slutter å vokse etter en tid og ikke begynner å vokse før det kuttes. Hårsekkene trenger "trening" med å vokse. Evt. urenheter rundt hårroten vil da også bli med opp. Røde nupper kommer av at hårene bøyer seg og vokser ned i hårsekken istedet for ut av den. Evt. mikroskopiske urenheter vil da føre til en liten betennelse.

 

- Bruk en enkel barberhøvel med ett eller to blader, ikke en slik med tre og flere blader. De med mange barberblader kutter for tett og faren for nupper øker.

 

- Bruk masse barberskum, og en type barberskum som ikke fører til hudirritasjon.

 

- Barber MED hårene.

 

- Vask godt etterpå og smør inn med en egnet hudolje for å holde huden myk.

 

- Regelmessig intimbarbering er viktig hvis du skal unngå problemer med huden, fordi huden blir vant til det og hårene vokser hele tiden (og dermed fører evt. urenheter vekk fra hårsekkene).

Lenke til kommentar

er ikke sikker på om dette er tatt opp..årket ikke lese alt.

 

men jeg leste en brukervendig manual for perfekt glattbarbering (for gutter, men funker sikkert like greit for jenter)

 

For og hindre iritasjon i huden etter barbering, lønner det seg vistnokk og dusje (med såpe eller noe sånt med sink) for å mjukne opp hårene litt.

 

dette er linken til siden. Er litt og lese..men les..så kansje problemene løser seg ;)

Intimbarbering

Endret av xitto
Lenke til kommentar
hmm, jeg brukte akkurat en sånn elektrisk barberings greie som man bruker på hode.. Tok vekk hele bushen uten å lage en liten lyd engang, og lugga ingenting ! er som  å stryke hånda over armen..

 

tok ballene uten problemer også :)

7613458[/snapback]

 

Du glattbarberte vel ikke da?

 

Kjøp deg en epilator, og la blodet renne :)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...