Gå til innhold

Advarsel: HTC TyTn og Netcom


skumlerud

Anbefalte innlegg

Jeg hadde tidligere et Ventelo abb (Telenors nett) og en HTC TyTn. Nå har jeg skiftet til Netcom. Etter skiftet har jeg bare hatt problemer med telefonen, det går bare sekunder fra jeg starter en samtale til jeg blir brutt og det er veldig problematisk å ringe inn til meg.

 

Etter å ha snakket med Dangård sin support avdeling får jeg vite at dette er et kjent problem, og at det jobbes med en oppdatering til TyTn som skal(?) fixe dette. Oppgraderingen kommer neste år, men når kan de ikke svare på... Dette er alt for dårlig!!

 

Det står heller ingenting om dette problemet på smartmobil sine internettsider, selv om problemet er kjent! Igjen; dette holder ikke mål i 2006! Maken til lavmål når det gjelder service og kvalitet!

 

Advarsel: Tenk deg godt om før du kjøper HTC!

Endret av skumlerud
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Til informason;

 

Sim-kortet jeg har fått fra Netcom er helt nytt. Før jeg snakket med HTC har jeg hatt mange runder med Netcom sin kundeservice, og de finner ingen feil med mitt sim-kort. Kan bekrefte at kortet fungerer som det skal i min gamle SE T610.

 

Når det gjelder dekning har jeg hatt problemene med HTC og Netcom langs E6 helt fra Midt-Norge til Oslo; Netcom kan vel ikke ha dårlig dekning hele veien?

 

Jeg kan derimot si meg enig i at det virker som Netcom-kort strever mye mer med å holde dekningen enn Telenor; dekningsgraden hopper mye mer opp og ned med Netcom.

 

Uansett; HTC'en viser full GPRS dekning, men når jeg ringer blir jeg brutt etter bare sekunder, eller jeg kommer ikke frem i det hele tatt.

 

PS! NETCOM henviser til smartmobil når jeg beskriver mitt problem, og her henvises jeg til Netcom... Nei, HTC sine produkter er ikke gjennomtestede og holder ikke mål i det virkelige liv.

Lenke til kommentar

Dangaard som er norsk agent bør sjekke at telefonen virker i Norge. Det er en agents plikt! Det er tross alt bare 2 nett i Norge, og det bør testes om telefonen virker på disse nettverkene FØR den lanseres i markedet. Dangaard har jo inrømmet at det er problemer med telefonen, og at det skal komme en oppdatering som fixer dette.

 

En servicebedrift burde ikke selge et produkt før de er sikker på at produktet virker i markedet det selges!

 

Dangaard bør også informere om at dersom man har Netcom abb, så KAN man få problemer med HTC TyTn. Men kan vi lese noe om dette på Smartmobil, eller hos butikkene som selger HTC? Nei, her er det bare å selge, og så får kunden ta problemene i etterkant. Utrolig!

Lenke til kommentar

Er det noen fra Dangaard her? Nå er det faktisk på tide å få ut fingeren! Når kommer det ny ROM som fixer problemene med TyTn? Jeg utfordrer dere til å svare på dette!

 

Før dere kommer med en ny ROM anbefaler jeg dere å IKKE selge en eneste TyTn til! Trekk den fra markedet straks, eller kom med en ny ROM!

 

Tør dere svare??

Lenke til kommentar
Jeg har brukt TyTN med NetCom i tre måneder og det fungerer utmerket - med 3G aktivt. Har også tre kolleger som har TyTN og NetCom, ingen av dem opplever problemet du beskriver. Kan det være et dårlig parti med TyTN-telefoner?

 

-snubbel

7533604[/snapback]

 

Dette gjelder de fleste telefonene.

 

De "oppfører" seg forskjellig i forskjellige nett.

 

Eks. Nokia E50 er ubrukelig i deler av NetCom sitt nett, mens den fungerer fint i Telenor sitt nett. Sånn vil det være hele tiden. Dette er nok noen som går begge veier og er ikke bare tilfelle i NetCom sitt nett.

Endret av janoverp
Lenke til kommentar
Tør dere svare??

7533572[/snapback]

Så sint du var i dag da... :ermm:

 

 

Du har fått mange gode svar både her og hos Smartmobil. :)

7533709[/snapback]

 

Og takk for svar! Vil bare at flest mulig skal vite hva de risikerer om de kjøper HTC.

 

Nå venter jeg bare på at DANGAARD skal komme på banen med et svar. Når kommer ny ROM til TyTn??

 

Mvh,

 

Sinterud

Lenke til kommentar
Den kommer når HTC har gjort den klar. :)

 

 

Og inntil det skjer vil jeg bare si at man bør være forsiktig med å kjøpe HTC -> det KAN medføre så store nettverksproblemer at telefonen blir ubrukelig å ringe med. Men bevares; jeg bruker den jo som GPS navigator i bilen, og til det er den absolutt glimrende.

Endret av skumlerud
Lenke til kommentar

Jeg synes det er merkelig at du har så mange problemer med NetCom, når det normalt sett (også for TyTN) viser seg å være en god operatør. De absolutt fleste har ikke slike problemer.

 

Det vil si: Noen har hatt problemer, men det har løst seg etter at man har fått snakket med det rette mennesket hos NetCom. Men så er det jo problemet om å få fatt i ham eller henne da...

Lenke til kommentar
Jeg synes det er merkelig at du har så mange problemer med NetCom, når det normalt sett (også for TyTN) viser seg å være en god operatør. De absolutt fleste har ikke slike problemer.

 

Det vil si: Noen har hatt problemer, men det har løst seg etter at man har fått snakket med det rette mennesket hos NetCom. Men så er det jo problemet om å få fatt i ham eller henne da...

7534666[/snapback]

 

Vel, nå har jo, som tidligere nevnt, Dangaard vedgått at telefonen trenger ny ROM for å kunne fungere 100%, så det blir for enkelt å skylde på Netcom.

 

Jeg ønsker meg ny ROM til jul! Er det noen som vet mer nøyaktig om det er realistisk? Vi er mange som har ventet lenge!

Endret av skumlerud
Lenke til kommentar
Ja, jeg har virkelig ikke forstått hvorfor eksempelvis NetCom bare ikke kan skru på 3G støtte for alle abonnenter, det hadde spart oss vanlige dødelige for mange problemer...

7528267[/snapback]

 

Det er da ikke så mye å forstå... NetCom har aktivisert 3G på alle sine abonnement men i likhet med alle andre operatører kreves det at du har er 3G simkort. Alle forhandlere har 3G simkort på lager, så hvis du mangler dette er det bare å stikke innom din nærmeste forhandler og få deg nytt kort!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...