Gå til innhold

Logo til internettside..


Anbefalte innlegg

Hallo..

Jeg og noen venner holder på å lage en nettside for snowboard crewet vårt. Det er bare på gøy, men vi ønsker at d ska være liiitt kult i hvertfall.. :p

 

Tingen er at jeg ikke klarer og lage noe logo greier som ser bedre ut enn den vi har i en standard word skrift format..!

 

Om noen hadde giddet\hatt lyst, kunne du laget en logo eller en kjapp animasjon med navnet "Bandidos" eller "Bandidos Productions".

 

Temaet vi kjører er litt gangsta, bandana, hiphop greier.. logoen trenger og passe der det står "bandidos productuons" på siden.. www.bandidosprod.com

 

Takker og bukker for alle påfunn og svar, hilsen Bandidos :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan eg gå ut frå at du har anten Photoshop eller Gimp? (Er garantert andre program ein kan gjere det i, men det er dei eg kjenner til.)

 

Det er, som i mange andre tilfelle, fleire måtar å gjere det på. Eller rettare sagt, fleire måtar å isolere personen. Den beste måten for å få so jamne og fine kantar er penneverktøyet (pen tool). Det følgjande er skrive med tanke på PS, men mykje er likt i Gimp.

 

Vel Pen tool, og sjekk at det er satt i denne modusen (path-modus): post-21406-1166593864_thumb.png

Lag ein sti (path) rundt personen med pennen. For å lage rette hjørne, berre klikk utan å dra. For å lage runde kantar, klikk og dra. Hald inne Ctrl for å flytte punkt. Er det slik som på dette biletet, at det er mellomrom mellom til dømes bein, berre fullfør omrisset av heile personen, før du teikner rundt mellomrommet.

 

Fyll i figuren ved Edit --> Fill (Shift + F5), Alt + Backspace (gitt at svart er framgrunnsfarge) eller malingbøtta. Lag den kvite stripa rundt med Edit --> Stroke.

 

 

To andre måtar, som er meir eller mindre det same:

-Viske bort alt anna enn personen med viskelæret, lage ein selection ved å halde inne Ctrl og klikke på miniatyrbiletet til laget, fylle og Edit --> Stroke.

-Legge til ei maske, male med svart på maska over alt anna enn personen, lage ein selection frå maska osb.

 

Redigert: Hadde med noko som var unødvendig, so det vart fjerna. La til skjermskot og tilhøyrande bilete.

Endret av incanus
Lenke til kommentar
Mottiman, kan du fortelle meg hvordan du fikk tak i den renderen (snowboard fyren) eller om du gjorde det fra scratch eller fra ett bilde, however, hvordan du fikk tak i det? vil gjerne lære meg det visst det var du som lagde det.

7538876[/snapback]

Det va opprinnelig et bilde.. Skjerte ut personen med pentool og gjorde den helt svart. Bakgrunnen er laget.

Når jeg ser på bildet i etterkant ser jeg hvor dårlig d er.. Spesielt med den skriften. Kan sikkert lage en bedre en, den der gikk visst litt for fort. Hehe

Endret av Mottiman
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...