Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan komme igjennom til vedkommende?


Gjest Fortvilet

Anbefalte innlegg

Gjest Fortvilet

Flere bekjente her inne, som ikke vet om situasjonen, så velger å forbli anonym.

 

Vel, saken er slik at ei jeg er glad i har falt for en fyr som ikke er helt bra for henne. Vi snakker her junkie, som drar henne med seg ned. Etter hun begynte surre med han, har hun begynt å regelmessig missbruke narkotiske stoffer, samt har begynt å miste venner. Har også fått problemer på jobben etter hva jeg har forstått.

Har prøvd å komme igjennom til henne, for å få henne til å ta seg sammen, og komme seg på rett sti igjen, men ingenting har hittil funket. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre får å komme igjennom. Akkurat nå vurderer jeg å seriøst grisebanke fyren totalt, men dette vil sannsynligvis bare slå negativt ut for alle parter.

 

Noen råd? evt erfaringer?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har/hadde en kompis som drev med slikt, og det eneste tipset jeg kan komme med er å få hun til å innrømme problemene sine, eventuelt få hun til en psykolog e.l.. Deretter tvangsinnlegge hun et sted om hun ikke klarer kutte det ut. Hun må skjønne at det er til hennes beste! Ikke vær snusfornuftig, for da vil hun aldri høre på deg. Vi prøvde en god stund med han jeg snakker om, og det har nå gått fire år, han har først nå begynt og ta kontakt igjen og kommet seg av det.. Håper i alle fall vi :)

Vær i alle fall på lag med hun, du når garantert ikke gjennom med å virke som den store stygge ulven, noe som vil skje om du angriper fra feil vinkel. Og det med å grisebanke fyren vil nok ikke hjelpe stort som du sier, heller gå i negativ retning..

Lenke til kommentar
Gjest Fortvilet

Problemet er at hun nekter å møte meg.. Hun er aldri hjemme lenger, og vennskapet med den ene personen som kan få meg i kontakt med henne er i oppløsning. Aner rett og slett ikke hva jeg skal gjøre.. Aldri følt meg så hjelpesløs og svak noen gang..

Hun bor så og si hos han for tiden, og alt jeg vet om han er fornavnet, og hvordan han er..

Lenke til kommentar

Hvorfor ikke ta kontakt med jentas familie? :hmm:

 

Som fredriku sier, så er det vel lite du får gjort før jenta selv kan se litt klart, innrømme at hun har problemer. Det eneste jeg ser du kan bidra med på det nåværende tidspunkt er å være der når/om hun måtte trenge deg.

 

Tvangsinnleggelse er nevnt ovenfor. Da lurer jeg på om hvem som helst kan forsøke få slikt gjennomført?

Endret av asoris
Lenke til kommentar

Få henne tvangsinnlagt. Uansett hvor slemt det høres ut som, så er det til hennes beste at hun kommer seg ut av det der fortest mulig. Hva med å prate med fyren selv? Kanskje det kan bære frem til noe, om det ikke bærer frem til noe, så får du ihvertfall fiska ut om han virkelig bryr seg om henne. Hvis han ignorerer deg og det du sier, så driter han langveis i henne.

Lenke til kommentar

Så det ble stilt spørsmål med mitt råd ang tvangsinnleggelse, og som du sier, tror jeg ikke hvem som helst kan få til noe slikt. Vil tro det bør gå gjennom psykolog, sykehuspersonell e.l...

Som de andre sier, og som jeg sa tidligere, vær der for henne. Og det og ta det opp med familien er nok virkelig smart. Da skjønner hun at det ikke bare er du som bryr deg, men andre hun bryr seg om også!

Lenke til kommentar
Gjest Fortvilet

Kan prøve å snakke med han, men tviler på at det hjelper. Har vurdert å dra innom jobben hennes mens hun er der, men vil ikke lage mer trøbbel for henne med jobben heller.. Kan vente utenfor til hun er ferdig evt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...