Gå til innhold

Spillverket.no: Ros:I dag har det vært stille i Konsolldelen..


Anbefalte innlegg

Det forekommer meg at dagen i dag har vært usedvanlig stille og rolig i den delen av forumet som jeg oppholder meg mest i. Man har faktisk kunne legge frem sakelige synspunkt i flere av trådene innad konsollforumet uten at det har blitt skutt med mitraljøse tilbake. Dagen i dag indikerer en positiv utvikling i mine øyne, og det hadde vært flott om det kunne fortsette slik. :)

 

Om man tenker over det er det ingen enkel jobb å moderere den delen av forumet. Det har tradisjonelt sett vært en arena for skittkasting og FUD fra alle kanter og sider. Det kan heller ikke noe kjekt å lempe ut folk heller når av frustrasjon ikke de klarer å forholde seg til retningslinjene..

 

Så jeg vil gjerne takke Moderatorer innen konsolldelen av forumet for dagen i dag.. :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Helt enig, det er ikke sikkert dere ser meg så mye i 'diskuter spill-delen lenger, jeg gidder faktisk ikke å komme med egne meninger lenger, det er visse brukere som er så trangsynte at det er helt utrolig.

 

Det er mange brukere som faktisk kan diskutere bra her inne. Så jeg vil rose disse brukerne og moderatorene. Brukerne vet nok hvem de er. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...