Gå til innhold

Skal, skal ikke.. Kjøpe WOW?


Anbefalte innlegg

WoW fikk vel egentlig aldri dårlig kritikk... Eneste grunnen til at det ikke nådde til toppen av kritikere er at du kan ikke spille WoW en uke og så si om spillet er bra eller ikke. De færreste klarer vel fra 1 - 60 på en uke og jeg mner at det er endgame som er gøy med wow.

 

Jeg mener du burde skaffe deg det. Selv spiller jeg WoW mer eller mindre hver dag og synes til dags dato at det er like gøy=)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bare for å ha det sagt, World Of Warcraft er et meget, meget bra spill! Men det krever også mye tid, spillet er ikke spesielt morsomt med mindre du er med i en stor guild som raider flere ganger i uka. Og for å være med i et slikt guild, kreves det at du invisterer veldig mange timer av din fritid! Jeg har selv vært skikkelig hekta, men etter jeg fikk en jobb som er ganske tidskrevende, gikk jeg lei!

 

Det er det som er det store problemet med WOW, Spiller du en time eller to i døgnet etter du har nådd nivå 60, har du ingen utbytte av det, INGEN fremgang, ingen nye interessante items osv. PVP er også helt vannvittig kjedelig, men motivasjonen er der i form av meget bra utstyr, som du aldri kommer til å få, med mindre du invisterer vanvittig mye tid. (Nå skal det riktignok sies at Blizzard har senket kravene til tidsforbuk

med det nye honorsystemet)

 

Jeg ble faktisk veldig nysjerrig på EVE etter å ha lest Terminator 3`s innlegg, får kanskje gi det en liten sjangse, selv om jeg aldri har vært glad i Sci-Fi spill tidligere, var det noe av det han sa som hørtes meget interressant ut!

 

World Of Warcraft passer alle en stund, men ikke de som ønsker et liv når de har nådd level 60!

 

Så konklusjonen min er, har du 6-7 timer å slå i hjel hver dag, finnes det neppe morsommere spill enn World Of Warcraft, er du ute etter et spill for å spille en gang i blant, let et annet sted!

Lenke til kommentar
Selvin, noen updates på om du spiller WoW eller om du lot være å kjøpe spillet?

7662752[/snapback]

 

Ja og her kommer de:

 

Jeg fikk prøve spillet hos en venn, vi spilte ca. i en time kanskje. Følelsene var ikke helt bra. Jeg ble ikke fenget av spillet og fikk lyst på mer, men det var da gøy så lenge det varte. Men etter en time så var jeg lei....

 

Så jeg får se... Nå har jeg lånt spillet og installert det, så prøver jeg med en 10 dagers key, fenger det meg ikke da så dropper jeg det.. :)

Endret av Selvin
Lenke til kommentar

Jeg har wow på dataen, som er min bror sitt. Jeg liker rollespill. Jeg kan og spille WOW akkurat når det passer meg. Men nei , det frister meg overhodet ikke, spesielt når jeg ser på mine kamerater som ligger på karakteren 3 pga de spiller wow istedenfor lekser. Faktisk så er de oppe til midt på nettene de dagene de skal på skolen for å "raide". De er noen avhengige nerder som ikke egner seg i det virkelige livet. De er bare venner med hverandre egenltig. Blir sett på som "wow nerder". Blir du avhengig av dette spillet er det ikke noe gøyt, så jeg fraråder deg å begynne med dette spillet.

Lenke til kommentar
Det er også en "genial" måte å få banna kontoen på.

7422928[/snapback]

 

Hvorfor det??

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Det ser du hvor mye jeg vet liksom... :p

7422993[/snapback]

 

 

Fordi det er ulovlig i henhold til EULAen (liten grunn) men mest av alt at det ødelegger økonomien i spillet

 

Grunnen til at det er ulovlig ut i fra EULA er ikke for spillernes del riktignok, det er kun fordi de som eier MMO's ikke liker at noen andre tjener penger på deres verk.

Du må huske at det eneste hele spillet dreier seg om fra utviklerns side er å få folk til å være i spillet. Gjøre det avhengighetsskapende og komme med masse kunstige konsepter (som f.eks at noen er uheldige og må drepe en boss 20 ganger før de får det ene itemet de ville ha) og masse andre "timesinks" slik at alt tar mye lengre tid og resultatet blir at du må spille spillet over en lengre periode og altså betaler de mer penger.

De forandrer også reglene ganske ofte ("nerfing") noen ganger så ekstremt at enkelte klasser blir tilnærmet ubrukelige, slik at folk må "rerolle" fordi karakteren de har brukt et år på å bygge opp plutselig er ubrukelig. Dette er også en vanlig taktikk i MMO's forå få folk til å fortsette. Utviklerne vet at folk er så avhengige at de kan gjøre hva som helst, behandle folk som dritt i år etter år, uten at noen slutter spillet av den grunn (blizzard er ikke SÅ ille på dette, men de har gjort drastiske forandringer i tilleggs settet, men utviklere som SOE som har SWG og EQ/EQ2 har brukt denne taktikken i snart 10 år)

 

Husk også at for å komme noen som helst vei i WoW med tanke på items må du enten PVPe dagen lang for å sanke poeng for "pvp items", eller raide med 24 andre i 5-6 timer i strekk 5-6 ganger i uka for å få kanskje ett item i uka som gir deg en forbedring. Det tar VELDIG lite tid å komme til maks level i WoW i forhold til andre MMOs men i tillegg må du bruke ekstremt mye tid på maks level for å forbedre karakteren din. ENdeløse "reputation grinds", 3 timer hver dag for å sanke gull slik at du kan kjøpe potions og ha råd til å reparere gearet ditt slik at du kan fortsette å raide. Og jo mer du raider og får bedre utstyr jo dyrere blir det å reparere.

 

Det dummeste du kan gjøre er å starte et MMO

 

Det kommer sikkert en masse folk som påstår det jeg sier er løgn, men det er bare fordi de ikke har realisert det enda, og/eller så sannheten i det jeg sa og ble så sint på seg selv for at de har brukt så mange år av livet sitt på INGENTING at de angriper meg i selvforsvar

 

Men lykke til med beslutningen :)

Endret av Jokque
Lenke til kommentar

Men herregud da,

man trenger ikke være i noe hardcore endgame-guild for å nyte wow etter 60..

Selv har jeg startet et casual raiding guild med noen kompiser av meg,

vi har kun rekrutert hyggelige og avslappede spillere som vil ta spillet med ro og raide når det passer seg, dvs tilpasse wow til det livet man lever ellers, ikke omvendt.

Bare så det er sagt..

Lenke til kommentar
Jeg spilte en 10 dagers trial, og da fenget det.. så kjøpte jeg det.. spilte 5 til også var det nok :p

7663804[/snapback]

 

Hehe :p Det hørtes ikke så veldig bra ut... :whistle:

7663830[/snapback]

 

Hvis dere vil teste ut EVE Online Relevations, så er det bare å kontakte meg via PM, så skal jeg fikse en 14 dagers trial til dere, og vil da også hjelpe dere i spillet også hvis dere trenger hjelp.

 

Men man får mye hjelp i Norwegian kanalen i spillet. Også har jeg jo min egen kanal som dere også kan joine hvis dere bare vil snakke med meg ingame. Kanalen min heter 'Nightmare' ingame uten disse ' tegnene. Så er det bare å se etter en spiller som heter NightmareX, som da er meg :D

 

Håper dere vil teste ut EVE Online, fordi det er et veldig bra spill :thumbup:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...