Gå til innhold

Opp med hånda de som vil se norske actionspill


Anbefalte innlegg

Vi er et nystartet firma (strengt tatt har vi ikke registrert oss enda, men det er bare et spørsmål om tid) med et prosjekt som foreløpig går under navnet "Snuten", som er et spill der vi forsøker å blande flere forskjellige sjangere i et forsøk på å gjøre noe unikt i bransjen. Kort fortalt vil det være en blanding av FPS, bilspill, rollespill og adventurespill, med en historie om en nyutdannet politimann og hans vei mot toppen av karrierestigen.

 

I utgangspunktet tenkte vi å lage et fullverdig norsk spill, mer presist et norsk actionspill, noe vi føler er en rimelig ubrukt tanke blant norske spillprodusenter (ikke noe personlig, norske spillprodusenter, men that's the way the cookie crumbles). Vi er samtidig åpne for å gjøre det tilgjengelig på engelsk også, med et håp om å nå ut i verden. Det bør legges til at vi ikke har mulighet til å konkurrere mot store firma når det gjelder grensesprengende grafikk og eyecandy, men dette ønsker vi å kompensere for med et morsomt og fengende gameplay.

 

Hva tenker dere som gamere om en slik idé? Er det fullstendig dødfødt, eller finnes det et snev av potensiale?

 

 

Kjell R Sæther,

Prerendered Productions

Endret av tjall
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette høres veldig spennende ut, men nå er det vel sånn at å lage et bra spill koster omtrent like mye enten man lager det for et marked på størrelse med Norge eller for verdensmarkedet.

 

Det er jo vanligvis ikke *språket* som utgjør den store forskjellen i utviklingskostnader. Et spill basert på norsk politi vil jo også kanskje blir for snevert til å kunne slå an i andre land uten store tilpasninger - jeg tenker ikke her primært på selve tekst/talespråket men på miljø/rutiner og sånn i politiet f.eks.

Lenke til kommentar

Høres meget spennende ut, Norge trenger en utvikling på dette punktet.

 

"Kort fortalt vil det være en blanding av FPS, bilspill, rollespill og adventurespill, med en historie om en nyutdannet politimann og hans vei mot toppen av karrierestigen."

 

Men det der fikk meg til å tenke på GTA San Andreas, bare at det blander FPS, rollespill og adventure i andre rettningen, hvor du klatrer på den kriminelle karriere stigen :p

 

Blir i alle fall å følle med dette, liker at det er nye ting som skjer i den norske spill verden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...