Gå til innhold

LCD-PC-Skjerm som støtter 1080p og gaming?


montyponty

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg skal ha meg en ny skjerm til pcen og tenkte da at jeg like godt kunne kjøpe en skikkelig en som støtter 1080p. Jeg ser mye på film og tv serier i HR.HDTV, 720p og 1080p men jeg trenger også en skjerm som det kan spilles med.

 

Tenkte å bruke rundt 7000kr men kan gå litt opp, noen som har anbefalinger å komme med?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bare en notis, men antar du er klar over at hr hdtv i "Xvid film sammenheng" ikke betyr full HD men half HD? Som i ~960x540? Hvis det er det du ser mest på, trenger du ikke akkurat 1080p for å si det sånn ;) Til spilling bør du forøvrig ha et litt hissig skjermkort for å drive akkurat den oppløsningen.

 

Har en 1280x720 projektor, og må si det har bragt mange fordeler for tiden. Det går bra i spill, og fungerer ypperlig til film med ffdshow. Til skrivebordsarbeid bruker jeg heller 2 1600x1200 skjermer, så hvis du arbeider en del vil du helt klart like en høyest mulig oppløsning :)

Lenke til kommentar
Er dell skjermen grei å spille med?

7408340[/snapback]

 

Jeg merker i hverfall ikke noe problemer.

 

viste ikke at ben-qen hadde HDMI. hvis det er samme panel (jeg tipper det er samme panel) hadde jeg trolig tatt Ben-q skjermen hvis prisen er lik, men det er så små forskjeller der (DVI trenger bare en overgang til HDMI) at design og pris egentelig burde bli det viktigste.

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...