Gå til innhold

Test: HTC MTeoR


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
hva skjer med at Amobil ser ut til å glemme en av Windows Mobile telefoners største sterkhet? Synkronisering med Outlook osv?

7360647[/snapback]

 

Ikke bare Outlook, men syncer fantastisk godt med alle Windows-program du skulle behøve. Media Player, OneNote, Outlook, dele mapper, ta backup, legge inn nye program osv.

 

Batteriproblemet kan løses ved å sette telefonen i usbkabelen når man er på kontoret/foran en pc, siden de lader over usb. Jeg vil også si at de bruker standard-usb kabel, og det fortjener et STORT pluss.

 

At vekkerklokken sitter langt inne i menyen er dumt, men kan tilegnes en hardwareknapp, eller snartvei.

 

Lyden i headsetet som følger med er imponerende( P3300), er den beste lyden i et medfølgende headset jeg har hørt. Høytaleren til telefonen er også veldig bra!

Lenke til kommentar

Jeg ser dere andre fremhever synkronisering. Vår opplevelse med tidligere HTC-modeller, Qtek S200 er at det er håpløst å ringe når den har startet å synkronisere, da kan det gå 10-15 sekunder før det skjer noe som helst med telefonen. Jeg har til og med opplevd at folk som har prøvd å ringe meg går rett til telefonsvaren min fordi telefonen synkroniserer. :thumbdown:

Lenke til kommentar

Urk.. Det var en del skrivefeil. Pleier vanligvis ikke å henge meg opp i det, men det ødelegger litt av lesegleden når det er så mye feil. :(

Faktisk så finnes det ikke antydning til knirking, kanking eller slark noe sted.

 

Mteors tastestett er fornuftig utformet.

 

Mteor kjører Windows Mobile 5, som er ett og et halvt år gammelt. Siden den gang har konkurrentene opptarert sine menyer flere ganger, noe som får Windows Mobile til å fremstå som utdatert.

Orker ikke pirke mer. Vil tro at dette er feil de fleste stavekontroller fanger opp.

Endret av Steffan
Lenke til kommentar

Har nå brukt min MTeoR uten noe som helst problem.

Syns lyden er god, også med blåtann headset.

Einaste eg har å utsette på denne er batteri levetiden. Men tidlegare modeller som Qtek 8010/8310/s100/9090/9100 var vel heller ikkje så jysla bra på dette området.

Men som andre seier, så kan du lade den i usb porten også. Går noe seinare enn ved vanlig lading, men det funker.

Om batteriet varer kun eit døgn bør du nok sjekke strømspare instillinger, f.eks backlight etc.

Alarmen min har eg satt på via outlook. Så om du syns det er knotete å bruke selve telefonen så kan du tross alt ordne alt dette via pc'en din.

Lenke til kommentar

Batterilevetiden min gikk merkbart opp når jeg begynte å slå på DirectPush og Bluetooth kun når jeg har behov for det. Gidder ikke å synce med jobben hele tiden, f.eks. i helger eller når jeg sitter foran PC-en.

 

I tillegg kan det nevnes at alarmfunksjonen ikke er så amputert som folk vil ha det til. Noe som ser ut til å gå de fleste testere hus forbi er at man kan bruke reminders i kalenderen som vekkerklokke. Da har man kort fortalt meget god fleksibilitet med uendelig antall alarmer, regelmessighet på tidspunkter, man kan sette opp alarmen via PC-en etc.

 

Så det :)

 

Og ja, USB-grensesnittet må jeg bare få slenge meg på å si at er veldig hendig. Der har de skjønt det.

Endret av arciryon
Lenke til kommentar

Jeg har denne telefonen.. Og i henhold til testen må jeg bare uttale at vedkommede som har testet telefonen bør kanskje holde seg til Nokia eller Sony ericsson.

 

Skal man teste en HTC-telefon som mteor så må man likeså som det gjalt linux dengang - tenke nytt.

 

Kommer tilbake til det senere.

 

Men det er flere deler i testen som ikke er korrekt..

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
×
×
  • Opprett ny...