Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hjelp! Problem, ja!


Gjest Gjest_Bare meg_*

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_Bare meg_*

Hjelp!

 

Er forelska i lillesøster'a til x-en :ohmy:

Problemet er at jeg er jente. (Vet at hun er bifil.) Men det er liksom det at jeg ikke snakker med henne mer, og så er hun liksom lillesøster'a til x-en, så jeg vet ikke hva jeg ska gjøre! Klarer bare ikke slutte å tenke på henne, savner å snakke med henne! :(

 

Noen råd til fortvilet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget, men rapporter gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Lenke til kommentar
Denne tråden minner meg mistenkelig om en pornofilm jeg så en gang.

7321191[/snapback]

Innlegget ditt minner meg mistenkelig på en del innlegg som plutselig bare forsvant.

 

 

Om det ikke er noen store aldersforskjeller, synes jeg ikek det hadde vært noe galt i om du fortalte hva du følte for lillesøstra til eksen din.

 

Å la følelsene for henne forbli inni deg bare fordi du hadde vært sammen med storebroren hennes, vil jo bli dumt.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Axby2kEH

Dette kan bli grusomt komplisert. Det beste ville nok vært å ikke prøve å gjøre noe ut av denne situasjonen, det kan bli veldig vondt for flere parter. Synes du likevel at du har så sterke følelser for denne personen at du ikke kan bare glemme det, så er vel det lureste å snakke med lillesøsteren hans.

 

Dersom det ikke er noen interesse/fremtid der er det ikke nødvendig å gå videre med det til f.eks. eksen din. Tenk bare all den usikkerheten som han plutselig utsettes for (var hun bare sammen med meg for å være nær henne ++++). Dette har potensiale til å bli såpass komplisert at du bør være veldig veldig sikker på egne følelser før du eventuelt bestemmer deg for å følge dem.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...