Gå til innhold

Trenger hjelp med xp1600 og manglende hd.


freezeface

Anbefalte innlegg

Har en gammel maskin som jeg tenkte jeg skulle oppgradere i dag. Cpuen var Duron800 og jeg byttet den i en xp1600 for ca 1 time siden. Probelemet er at bios ikke finner harddisken min lenger. Når jeg tar på den er den helt kald. Er det mulig at Psuen er gått til helv**e? Tror Psu er på 300w så det burde vel egentlig holde eller? Noen som har et vettugt svar blir jeg glad...

F.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har vel aldri sett på meg selv som spesielt dum, men akkurat nå føler jeg meg det. Har ikke lastet ned ny bios. Så da må jeg hente den med den andre maskinen min, legge den inn på en floppy og få den problem-maskinen til å boote fra floppyen med den nye biosen? Vil den da legge inne ny bios?

Jeg har gjort mye dumt med tanke på data i dag. Ikke skru/mekk på dataen når du er småsyk og trøtt er mitt nye motto, arghhh. :sad:

F.

Lenke til kommentar

Takker dfor tipset Heraldo, fikk oppdatert biosen, men til ingen nytte. Bios gjenkjenner cpu som en athlon 1050 okkesom. Mb er forresten et Aopen AK73pro(a). Var helt sikker på at dette skulle gå greit men det gjorde det altså ikke. Skal prøve med en vanlig Athlon 1200 snart. Se om det funker. Takker for hjelp så lang både Heraldo og Kjetil

F.

Lenke til kommentar

Ok, da fikk jeg til xp'en, takk zero! Den blir nå detekta korrekt av bios. Da er det bare harddisken igjen da.. Den er kald? Betyr det at den har tatt kvelden. Tror ikke det kan være kablene, har sjekket flere. Det er en eldre ibm, så det er vel like greit at den tok kvelden, hehe.. Litt dumt at alt gikk tapt likevel. Noen som har et forslag, er det bare å kaste den eller?

F.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...