Gå til innhold

Røkt tykkpølse på pizza - forberedes?


Plomma2

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei.

Fikk lyst på pizza, men jeg har ikke kjøttdeig eller lignende i huset. Det eneste jeg har er en pakke røkt tykkpølse.

Det burde jo fungere å skjøre noen pølser i biter og bruke det, men her er spørsmålet:

Skal/bør de kokes eller stekes først, eller går det greit å ha de på rå, så tar ovnen seg av alt?

Vil jo tro de må forberedes først. Noen som har brukt det før og har noen vise ord å dele? Det er vel i første omgang om de er best stekt eller kokt når de skal på pizza jeg lurer på.

 

- Plomma

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

det bør da funke å skjære i skiver og slenge på omtrent som pepperoni. Du trenger ikke å gjøre noe med pølsa før du har den på.

Endret av kakk
Gjest Bruker-95147
Skrevet

Hva er "røkt tykkpølse"?

Skrevet
Hva er "røkt tykkpølse"?

7156913[/snapback]

Det lurte jeg også på. Hva er "tykt" i pølsesammenheng? Er en grillpølse tykk? En Wiener? Røkte kjøttpølser er jo tykke, men salami er som regel enda bredere i dimmen.

Gjest Bruker-95147
Skrevet
PencilCase: Pølselink

 

464020.jpg

7156928[/snapback]

 

Okay, du mener røkt middagspølse :)

Den mener jeg ikke egner seg som pizzafyll, da er det bedre uten, fordi den smaker "fyllmasse".

Skrevet
Og det ble... *trommevirvel* en suksess!

 

Tykkpølse er.. tykkpølse. Det er vel det som egentlig heter kjøttpølse, men..

7157308[/snapback]

 

 

Tjah...tykkpølse versus tynnpølse.....?

Kjøttpølse versus wiener?

 

Blir vel det samme som nordlending versus trønder.

 

nudge nudge....

Skrevet (endret)

Her hvor jeg bor, sier vi røyka pølse. (Hehe, nei vi røyker den ikke, det hadde hatt interessante resultater tror jeg. :p)

Endret av Smirnoff

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...