Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

På dette tidspunkt er ingenting som er offisielt fra Disney, men om den er fanlaget, med Garrett Hedlund, Bruce Boxleitner og hva som ser ut til å være RAM fra første Tron og kvaliteten på filmen, vel da ser jeg lyst på fremtiden for amatørfilm.

 

Men som sagt, ingenting er offisielt. Hvem vet?

Lenke til kommentar

Hvor, hvor, hvor, hvor? :dribble:

 

F.eks. her, her, her eller her.

 

Etter å ha sett filmen nå, kan jeg forøvrig si at Blu-ray utgivelsen er ganske bra (indiske Blu-rays, de få som er utgitt, holder sjelden vestlig standard). Bildekvalitet og lydkvalitet er meget god. Den engelske tekstingen er heller så som så, men helt forståelig. Filmen er opprinnelig spilt inn med tamilsk språk, denne Blu-ray utgivelsen er dubbet på telugu. Men utifra hva jeg har fått med meg, er den dubbet i ettertid på originalspråket også. Men dubbingen skinner til tider igjennom. For de som ikke er bevandret i de forskjellige indiske språkene høres det forøvrig ganske likt ut, uansett.

 

Filmen i seg selv er rimelig sprø. For et vestlig publikum er det nok en rimelig kaotisk film. 3 timer med salig blanding av action/sci-fi/komedie/drama/romantikk/musikk. Definitivt annerledes enn det jeg er vant til å se, og aldri kjedelig. Lo så jeg grein flere ganger. Flere "WTF?!?!" momenter også. At det er gjort noen "shortcuts" her og der er helt tydelig, effektene er som regel ganske bra, men varierer fra glimrende til mindre bra. De typiske indiske musikkinnslagene er sinnsykt kult designet, fargerike og fengende. En filmopplevelse jeg kommer til å huske, skal absolutt se den flere ganger.

Endret av _crs_
Lenke til kommentar

yeaa da har jeg faktisk starta å samle på blu-ray da. ^^ Er vel på tide nå, men faen. For 2 år sia startet jeg og samle på dvd filmer og har rundet av ca 600. Nå må jeg bytte til bd? omfg!! :p

Har aldri hatt noe godt forhold til bd egentlig, en av grunnene er at jeg ikke liker coverne i det hele tatt. Jeg foretrekker faktisk dvd cover'ne isteden for blu ray. Men kvaliteten og oppløsningen er jo noe helt annet så klart. :) Uansett dumt og henge etter så bestemt meg får å kvitte store deler av single dvdene mine. tar så klart vare på limited edidions, gift sets etc +++ ^^ Kjøpte nylig the exorict på bd. Må si jeg igrunn blei litt skuffa, det var enormt kornete, men er jo tross alt en gammel film. Eller er det øynene som ser bare. Jeg har nok en dårlig øye for bd. :p men nyere filmer har jeg vært bergtatt av kvalitenen. Bortset

Lenke til kommentar

Skal man først begynne å samle på BD så er det like greit å kun kjøpe kvalitetsfilmer som tjener på bra bilde og lyd. Jeg har 300, 2001, Iron Man, Ocean's 11, Batman Begins, The Dark Knight, Star Trek og Baraka på BD, og alle blir bedre av knallbilde. Dog Day Afternoon, Glengarry Glen Ross, Quiz Show og Pi, derimot, kjøper jeg nok aldri på BD.

Lenke til kommentar

DG: Du skal ikke kimse av BD-filmer som ikke nødvendigvis oser demofilm på Hifi-klubben. Kramer vs Kramer i all sin visuelle edruelighet ser fantastisk ut. Linky til Hidef Digest sin anmeldelse. Jeg ser poenget ditt, men elsker man virkelig en film så vil man ha det beste. Får man en god bd-utgivelse er man så nærme originalfilmen som man overhodet vil komme digitalt (for hjemmemarkedet) og vil forhåpentligvis aldri trenge å kjøpe en ny fysisk utgave igjen *BANK I BORDET*.

Endret av tjalla
Lenke til kommentar

Skal man først begynne å samle på BD så er det like greit å kun kjøpe kvalitetsfilmer som tjener på bra bilde og lyd. Jeg har 300, 2001, Iron Man, Ocean's 11, Batman Begins, The Dark Knight, Star Trek og Baraka på BD, og alle blir bedre av knallbilde. Dog Day Afternoon, Glengarry Glen Ross, Quiz Show og Pi, derimot, kjøper jeg nok aldri på BD.

 

Takker, du har nok rett yeaa. Finnes det noen sider som man kan sjekke reviews osv på? er masse på google ffs, men har noen en anbefaling som er til å stole på? Er jo så mye fakkings rart der. ^^ Sikkert ikke alt som er like serriøst. Nå er jeg dessverre ikke så keen på filmer som iron man,300 etc.. ^^ Men man får nok en fantastisk visuell opplevelse når det gjelder sorround og bilde. Det tviler jeg ikke på. Nå er det jo filmer som har et godt potensiale til å forbdre seg. Filmer som rainman, the elephant man ettcc. Er det vits å kjøpe i bd egentlig? Filmene er jo gamle, ikke noe spesielt lydeffekter eller andre film effekter osv. Rene filmer på en måte uten noe klissklass. Disse kan vel ikke forbedres så mye at de er verdt og kjøpe på bd, eller er de? ^^

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...