Gå til innhold

SK Brann - Bergens Stolthet


DrThomas

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Synd å se at Finne forsvinner. Hadde håper han ville bli i Brann noen år til.

 

Her er jeg helt enig. Han virker rett og slett som en spiller uten særlig spisskompetanse bortsett fra det å sette ballen i mål - ikke så veldig ulik Torgeir Børven i mine øyne.

 

Problemet er at dersom alle våre beste juniorspillere skal dra til utlandet, så vil vi bli stående som et farmerlag for de nest-beste lagene i Europa. Ikke akkurat en drømmesituasjon når det pumpes penger inn i Branns talentsatsing.

 

Føler dette blogginnlegget kan oppsummere litt av hva jeg føler.

Lenke til kommentar

At talenter kommer til å forsvinne fra Brann er berre noe vi må rekne med, dette vil jo også være en bekreftelse på at Brann gjør rikitg når dem utvikler spillere. Det Brann må bli betre på, er å vise at klubben har interesse for å bruke dem og at Brann har en kontrakt med kva enket spillere, slik at dem ikkje kan dra til utlande ved første anledning. At dem først må ha kontrakt med Brann, før dem blir solgt videre til klubber som er intressert. Men da må også Brann vise interesse for å hjelpe talenter mest mulig.

 

Vist Brann viser alvor av å satse skikkelige på talenter og at dem har trua på spillerene, så vil også spillere være mer intressert i kontrakt. Hittil har kun talenter fått muligheten, når det har vært mangen skader i troppen.

Lenke til kommentar

Jeg føler at Finne burde gi noe tilbake til klubben. Blir han god nok er klubbene i utlandet mer en villig nok til å betale en overgangssum for å få tak i spilleren. Prøver man å ta en snarvei er det jo klart at klubbene har lettere for å gi spilleren en kontrakt, men dette ender som regel opp med benketilværelse og lite spilletid. Brann er avhengige av at talentarbeidet gir avkastning økonomisk.

Lenke til kommentar

Siden Brann nettopp har utviklet Finne så får vi jo noe igjen nå når han går videre, i kompensasjon for talentarbeidet. Dette er via en eller annen FIFA-bestemmelse - kjenner ikke til nøyaktige summer. Mener også ved evt videresalg senere skal Brann ha en andel av dette også.

Endret av Alastor
Lenke til kommentar

Til tross for 6-1 seier er interessen på bunn. Aldri før har jeg merket så lite snakk rundt brann etter en seier med så solide siffer. For få pr siden hadde dette vært noe hele byen snakket om og som hadde vært starten på alle samtaler en ville hatt med bekjente og ukjente dagen etter. Nå er det dødt, ingen interesse.

 

Trist!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...