Gå til innhold

SK Brann - Bergens Stolthet


DrThomas

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

At forsvaret til Brann er dårlig er jo ingen Nyhet.. De problemene har vi hatt i mangen år, rygger hele tiden.. Aldri oppe å presser motstanderen... Så vil ikkje være overrasket vist det blir meir feil i forsvaret i år, eller overrasket vist Steinar Nilsen faktisk greier å fikse de problemene vi har der bak

 

Men med for dårlig økonomisk råd, så er vel det på tide å starte med satsing av unge spillere. Så kanskje noe posetivt kommer ut av dette her:)

Lenke til kommentar
Yaw må spille bra (vi har jo ikke alternativer) - og jeg har troen på Hansen såfremt han får spilletid. Begge hadde en god sesong i Adecco i fjor.

 

De to andre er jeg mer skeptisk til.

Jeg tror Yaw er klar til å ta steget, han hadde en stabilt god sesong ifjor, og Alta kan takke han veldig mye for den finfine 6.plassen vi fikk! Tro meg, han er klar for å trappe opp!

Lenke til kommentar
Midtsopperparet Yaw og Bjarnason kan bli løpt fra av hvilken som helst angrepsspiller med krykker. Hadde ikke vært meg imot om Yaw spilte fast på stopperplass om han er blitt jevnere enn han var for 2 år siden, men han må ha en raskere makker.

Yaw har fått masse kamperfaring i Adeccoligaen med Alta IF! Han og Thomas Braaten skal ha mye av æren for 6. plassen ifjor! Han er absolutt klar for fast plass i år! Mannen er et tårn!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...