Gå til innhold

SK Brann - Bergens Stolthet


DrThomas

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Steinar Nilsen må selvsagt få noen år til å bygge opp laget, jeg vil tro at en del daukjøtt på spillersiden, må ryddes ut av stadion. Han har allerede sagt at det første som må gripes fatt i er den defansive organiseringen, all den tid Brann slipper inn alt for mange mål.

 

Til neste sesong har jeg en magefølelse av at vi vil bli overrasket over hva som bor i denne brannstallen. Jeg forventer meg at en spiller som Jaiteh og Huseklepp, vil blomstre under Nilsens trenervinger. Jeg tror også at Nilsen får skikk på Demba og Fakiri.

Lenke til kommentar
Etter mitt skjønn må Brann hente inn en ny kaptein foran neste sesong. Det er slik jeg ser det ingen tilstrekkelige kapteinsemner i dagens stall. Forslag?

Det er jeg faktisk enig med. Bakke tror jeg er ferdig på dette nivået uansett, og Steinar Nilsen vil nok ikke godta "jeg kan ikke spille på kunstgress". I dagens brann mannskap er det vel bare Håkon Opdal som kan overta kapteinsbindet. Personlig kunne jeg tenkt meg en Mika Koppinen i midtforsvaret, og gjerne som kaptein.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...