Gå til innhold

Enermax Liberty 620W vs. MIST 600W?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

MIST 600W FFS.

Den blir lett overdøyd av andre enheter i kabinettet, så støy er ikke et tema.

Den er fjellstabil og 4 12V railer og den bare eter alt du måtte stappe i den, her er det mer en nok kraft.

Kjøper du denne, vil du nok slippe å kjøpe ny PSU på en stund :)

Den er også rimelig tung som gir en god kvalitetsfeeling.

 

Har den selv, og kunne ikke hatt bedre strømforsyning :love:

Lenke til kommentar

Det er nettopp slik jeg også tenker LianLidude. Greit å legge litt penger i det og slippe å bytte for hver gang en oppgraderer noe annet.

 

Hadde/har en Thermaltake 680 watt som bråker noe jævlig etter min smak, så jeg vil ikke kjøpe katta i den berømte sekken..

 

Har søkt gjennom forumet etter Mist og må si at det virker som det er mange som "klager"?

Lenke til kommentar

Vel, forløpig har jeg hatt en smule dårlig erfaring med MIST.

 

Kjøpte først en 500W. Denne ga fra seg en høyfrekvent piping som varierte litt avhengig av load. Litt som pipingen fra gamle, CRT-baserte TV'er, for de som vet hva jeg mener. Ble lettere sprø av å høre på den.

 

Så jeg donerte 500-watt'eren til en backup-server på jobben og kjøpte enda en MIST. Denne gangen en 600W. Denne piper ikke slik den første gjorde, men viften går vesentlig fortere enn på 500W. Det tross at belastning og alle andre variabler er de samme som når jeg brukte 500W. Resultatet er at den bråker mye mer. Irriterende mye mer.

 

Det skal være sagt at det ikke er så mye annet i kabinettet som bråker. Kun to stk. 120mm PAPST-vifter og en Zalman CNPS9500 CPU-kjøler.

 

Det eneste jeg hører fra kabinettet nå er MIST'en, så jeg kommer til å plukke ut den og legge den på hylla inntil videre og gå tilbake til gode, gamle Fortron/Source. Ingen svart lakk og ingen modulære kabler, men den gjør da jobben den skal uten å mase om det.

 

- Espen

Endret av espentan
Lenke til kommentar

Har et Stacker kabinett selv, med 3 stk 120mm + 80mm i toppen + 2 papst vifter 80mm i bunnen. +300mm crossflow fan. På CPU har jeg en 120mm North Q på såvidt 1100 omdr og på grafikk kortet har jeg en Zalmann... Som sagt synes jeg Thermaltaken (2x80mm) min med stil overdøver alt dette til enhver tid... :mad:

 

Så jeg vil helst ikke kjøpe den der katta :!:

Lenke til kommentar
Har hørt masse tull om MIST 600W. 500W skal visst være en mye bedre utgave av MIST fordi 600wern utvikler mye mer varme, og vifta lager dermed mye mer støy.

 

Tror nok Enermax er så godt som det råeste du får.

7119603[/snapback]

 

Om viftekontrolleren er bra lagd skal det egentlig ikke være noe stort problem med mer varme før mellom 500 og 600 watt, såklart er det sikkert litt endring i effektiviteten (de fleste forskyninger har vel best effektivitet på rundt 80% load), men tror ikke det skal være så hardt å ikke ha alt for mye dårlige effektivitet med bare 20% høyere makskapasitet.

 

AtW

Lenke til kommentar
Det er sant, men så godt som alle MIST 600W eiere med kraftige systemer sier den lager mye mer støy enn forventet og/eller til sammenligning med MIST 500W hvis man ser på erfaringer fra prisguiden.

7119646[/snapback]

 

Ja, det er derfor jeg tror det er en viftekontroller som har skylda. Det er ren spekulasjon såklart, men jeg vil tippe effektiviteten og dermed varmeutviklingen på et likt system er ganske like på disse to modellene. Evt kan det vær de har vært litt uheldig med oppsett av kjøleribber o.l.

 

AtW

Lenke til kommentar

Har både Mist 500W og 600W, de er begge meget stille.

500W'eren hører jeg ikke noe som helst til, 600W er nok et par desibel høyere, men du skal virkelig høre godt etter tett inntill kabinettet før du hører noe.

Vil si meg meget fornøyd meg begge to. Men har hørt veldig mye positiv om Enermax også, så dette er garantert en bra PSU også, mer kan jeg ikke si da jeg ikke har egen erfaring med denne.

 

 

Hilsen

Vinci

Lenke til kommentar

Enermax PSU`ene er kjempe bra. Har en 485 watter selv som drar den maskinvaren jeg har i profilen min med glans. Og enda har jeg noen kontakter til overs.

Har litt lyst på en større versjon av Enermaxen, men vet ikke helt enda. Har egentlig andre prioriteringer først som skal kjøpes inn.

Lenke til kommentar
Enermax PSU`ene er kjempe bra. Har en 485 watter selv som drar den maskinvaren jeg har i profilen min med glans. Og enda har jeg noen kontakter til overs.

Har litt lyst på en større versjon av Enermaxen, men vet ikke helt enda. Har egentlig andre prioriteringer først som skal kjøpes inn.

7121305[/snapback]

 

Ikke for å være slem eller noe, men det er ikke såå mye å drive i det oppsettet, enhver PSU med så mye effekt av et helt akseptabelt eller bedre merke ville antakelig drive det helt fint.

 

Og noisetaker-serien virker bra støymessig, men jeg er usikker på hvordan det ligger ann med andre modeller, men gamle enermax 350 er ikke så stille.

 

AtW

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...