Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Pc'en sluttet plutselig å fungere mer og mer


Anbefalte innlegg

Hei, For et par dager siden skjedde det noe merkelig med min datamaskin, den begynte helt plutselig å jobbe veldig tregt. Det er ikke mer en ca en mnd. siden pc'en var re-softet og alt har fungert perfekt.

 

Jeg bestemte meg nå for å restarte pc'en først, for å se om det løste problemet(hehe). Da den skulle starte opp igjen brukte den ca 4 timer på å komme inn i Windows, og når den først var kommet inn i windows var den for treg til å kunne arbeide med.(altså brukte timer på å åpne vinduer osv.)

 

Jeg restartet pc'en og kjørte siste fungerende innstilling, uten held, alt var like fjernt. Jeg prøvde å starte i sikkermodus, også uten held.

 

Jeg mistenkte hdd'en for å være screwed, så jeg kjørte en rekke boot-diagnose programmer som testet både hdd, ram, cpu og chipset. De viste ingen error's på noen av komponentene.

 

Det siste jeg har prøvd er å bruke WinXP CD og Reparere, alt ser ut til å fungere helt ok, men så begynner den så spørre om hvilken Windows som skal repareres, jeg velger da det eneste tilgjengelige alternativet: "C:\Windows>". Nå spørr den om administrator passord, Ettersom Jeg ikke har lagt inn et administrator passord på denne pc'en vet jeg ikke hva jeg skal gjøre.

 

 

Vell, Jeg er selv tom for ideer, så jeg ber alle her som har en anelse eller et forslag om hva jeg kan gjøre til å gi en lyd.

 

Takk

Endret av snuskelusk
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...