Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Skjermen skrur seg av i det Windows starter


Anbefalte innlegg

(beklager eventuell idioti, jeg er ganske uvitende om dette)

 

Maskinen starter som normalt og windows laster, men i det påloggings-skjermen skal dukke opp virker det som om skjermen mister signalet og skrur seg av. Jeg har prøvd flere skjermer og det samme skjer hver gang.

Det virker som om ting fungerer normalt ellers. Maskinen jobber, og hvis jeg klikker rundt i mørket til jeg finner brukernavnet slik at jeg får logget meg på så spiller windowslyden.

Maskinen har oppført seg slik i et par måneder nå , men jeg har ikke hatt tid til å titte på det før nå. Problemet er at det kommer en masse nye spill som jeg må leke med så nå vil jeg ha den opp igjen :p

 

Noen som har noen anelse om hva det er? Misstenker vel at det er skjermkortet, men har ikke lyst til å kjøpe nytt før jeg har forhørt meg litt.

 

Maskinen er:

amd 3500+

2 gig ram

geforce 7800 gt

(for mer detaljer se: Dinside - Pc tilbud Mars 2005 , oppgradert med mer ram og nytt lydkort)

 

All hjelp tas imot med takk :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Oj, håper det er så enkelt :)

 

Jeg prøvde dette i går, men det er mulig jeg timet det feil, for jeg fikk ikke opp valgene (sikkerhetsmodus, vanlig) før vindows begynte å laste. Kan det være fordi jeg har et usb keyboard? Eller finnes det noen andre måter å få startet i sikkerhetsmodus på?

Lenke til kommentar

På noen PC'r må man faktisk ty til PS2 tastatur for å få trykket F8 oppstarten. Fare for at du må låne tastatur av noen for å rette dette. Feilen er sansynligvis, som sedsberg skriver, at du har for høy oppløsning. Etter å startet i vga modus, sett oppløsning til 800x600. Deretter start PC'n på vanlig måte og juster inn til riktig oppløsning.

Lenke til kommentar

jeg har noen ekstra tastaur liggende hjemme, så jeg prøver det når jeg har kommet meg fra jobb. Det som er litt rart er at jeg kommer meg inn i bios oppsettet uten problemer (del) :hmm:

 

(oppdatering)

 

*danser litt i lykkerus* Fungerte som rømme på vafler!

Kom meg inn i vga modus til slutt. Skjermen skrudde seg av så fort jeg prøvde å endre innstillinger vekk fra 640*480, men dette fikset seg når jeg reinnstallere driverene til skjermkortet.

 

Battlefield 2142/ Gothic 3/ Neverwinternights 2, here i come! :p

 

Masse takk!

Endret av Jimmith
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...