Gå til innhold

"litt" dyr mage på qxl?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tja..

 

Grinde penger som pokker, bli exalted med alle factions eller noe, ha masse penger til bc kommer ut, skifte account, få ny navn på charen, og når BC er ute er det sikkert en god del flere slike gode mager ;p

 

Men da er det vell fortsatt waste å kjøpe den akkurat NÅ for å vere best, nå du er /ignored av alle litt opplyste level 60s på serveren.. hmm.

Lenke til kommentar
170 * 24 = 4080

 

15000 / 4080 = 3,67

 

3,67 kr i timeslønn.

 

15000 kr er sykt mye for en spill-konto, men han har lagt veldig mye arbeid i den

7001630[/snapback]

*Arbeid* Han har blitt underholdt i 170 timer... I teorien i allefall.

 

Noen som blir med og rapporterer han? :wee: Rimelig få på verdensbasis som har Atiesh, og når den atpåtil er en human female mage kan det nok singles ut hvem det akkurat er for Blizzard! Ebaying er meg revnende likegyldig, men at en som virker så uendelig fjortiss og dum eventuelt skal få solgt accounten for x antall kroner er nesten ille :)

Lenke til kommentar

Dette er nok en voksen spiller du.

 

Kjipt å leave guilden som har hjelpet deg så bra de kan for å få tak i en legend staff, som skal hjelpe guilden videre med den snodige magien staffen har, den der lage en portal til medhivs tower.

 

Men jeg gidder såfall ikke kontakte blizzard, guilden hans har sikkert gjort dette alle rede.

Lenke til kommentar
Det er en major disclaimer der.. Tviler Blizzard kan gjore noe med det uansett..

7002184[/snapback]

Characteren er fortsatt eid av Blizzard, og de kan helt selvfølgelig gjøre hva faen de vil med den - akkurat hva de måtte gjøre er en annen sak.

 

Voksen spiller? Er karen en dag over 15 år bør han være flauere enn flauest. Makan til bedritent lite forseggjort greie!(Ikke at slikt er uvanlig med slike auksjoner, men still - når du vil ha 15 000 kroner for noe; vær så snill, la det i hvert fall se ut som du bryr deg litt).

 

Uendelig mange skrivefeil, faktafeil og rent visuelle blundere. Ser ut som en unge har limt det sammen på 2 minutt.

Lenke til kommentar

tror neppe en spiller på 15 år har tid og tolmodighet og sitte oppe så mange timer og raide. og er villing til og gi så mye mislykkes så mye. er man 15 oppfører man seg rett og slett ikke voksent nok for og komme på ett så pro nivå som han der. tror heller ikke de ville gitt attietish til en så ung person de ikke kunne stole på. men de kunne faktisk ikke stole på han.

 

tror heller vi snakker om en voksen mann på 25-30 som ikke har jobb og trengte litt penger til en bil. og derfor begår feilen og selger sin uber wow account.

Endret av neoman
Lenke til kommentar

Ehm. Jeg spilte WoW selv da jeg var både 14 og 15 år gammel, og har aldri hatt noen problemer med å oppfylle rollen min i raids. Jeg raidet det som var state-of-the-art-bosser i Everquest med 20 andre amerikanere da jeg var 11 år gammel, og fikk heller ingen klager da. Alder en ingen betingelse for modenhet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...