Gå til innhold

Får ikke svar på søknad om sponsing! hva gjør jeg?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

her er søknaden jeg sendte til NorthQ.dk

Hei.

 

Jeg holder på med et prosjekt, med worklog på hardware.no-forumet (https://www.diskusjon.no/index.php?c=276), som heter Overlord, og lurer på om dere i NorthQ kunne tenke dere å sponse meg med en eller flere av tingene jeg trenger til prosjektet.

 

Det jeg trenger:

 

2 NQ-3709BL Silent Tornado 80 (den med LED)

 

Det dere får igjen for dette, blir logoen deres i toppen på første side av arbeidsloggen min, noe som gir dere god og positiv reklame som når ut til en del folk som ligger i deres målgruppe for salg, positiv omtale i Norges største forum for datainteresserte som også er Norges nest største forum på landsbasis.

 

Min arbeidslogg: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=597750 (som dere ser, er det over 1000 visninger på prosjektet på ca. 8 uker hvor samtlige uker hittil har vært ferie)

 

 

MVH

M...

 

Jeg brukte ganske nøyaktig den samme til de andre ;) bør jeg endre den sånn at den blir mindre lik den malen som ligger ute på forumet et sted?

Endret av magnus90
Lenke til kommentar

Du burde vel kanskje omformulere hva du trenger.

 

Si at du setter pris på all form for støtte, men mer spesifikt akkuratt den viften. Du burde også vise deg litt mer åpen for hva de får igjen. Logo på toppen av workloggen er ikke mye verdt når du er på side to og folk stort sett bare sjekker siste innlegg. Så derfor burde du si at du er åpen for de fleste former for reklame.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...