Gå til innhold

NRK lisens ved kjøp av TV-kort


Seven1979

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg er usikker på hvilken automatikk som råder i dag, også på hvilke produkter. Siste jeg kjøpte noe som var en tv-mottaker var en TV. Etter noen uker kom regningen fra kringkastinga'. Jeg ringte dit og sa at vi allerede betalte kringkastingsavgift i husstanden. Jeg fikk informasjon om at en KUN trenger å betale EN kringkastingsavgift pr. husstand, uansett hvor mange tv-signal mottakere en hadde. Jeg skulle bare sende tilbake et svar der jeg oppga årsaken til at jeg ikke ville betale avgiften, så var det greit.

I en tidligere anledning kjøpte jeg en video. Samme ting skjedde, regningen kom. Jeg sendte tilbake regningen der jeg skrev på opplysningsfeltet på baksiden av regningen, at videon var eksportert til sverige.. hørte ikke noe siden. Jeg oppfordrer ikke til sivil ulydighet, videon ble faktisk eksportert til sverige.

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte en lcd tv og fikk aldrig noe regning an kjapp titt inne på nrk sine sider så måtte jeg registrere meg på siden dems så er vel bare å drite i og registere seg med tv kort :p fikk aldrig noe spørsmål fra butikken om registrering der har også et tv kort det har jeg aldrig fått regning på

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...