Gå til innhold

HW-Lan 06: Angående CSS-Regler på hw-lan


SnipeAlot

Anbefalte innlegg

Det er et par ting som må fikses på.

 

1. Dette er lan, det å kreve ineyes demoer gjør ting bare idiotisk når det er BYOC turnering. Ytelsen på alle maskiner synker kraftig og folk spiller ikke slik de skal.

- Forslag til fiks: Kjør med tv_enable 1 men med passord på denne on-server srctvn slik at ingen kan specce(pga. tickratedrop), om man skal ha srctv som folk kan specce på, fiks eksterne srctv som kobler seg på som relays. Gi så ut informasjon til alle lag som deltar hvordan de starter og stopper en srctv demo via rcon (rcon tv_record lag1-vs-lag2-map f.eks), krev at alle gjør dette når de spiller så har man en demo av kampen hvor man kan specce alle spillere. (Husk forresten å sette riktige innstillinger slik at alle kan specces som på hltv)

 

2. Blokkering av CVARs etc. Det er ikke noe vits å si "alt som på en eller annen måte kan gi deg fordeler ovenfor andre spillere er ulovlig!", selvom dette er en god ting å si er det ikke mulig å bruke dette ettersom det ikke er en standardisert CFG ute og går(finnes ingen skikkelig cpl config som i 1.6), det er heller bedre da å bare legge inn zblock max på alle servere slik at alle commands blir satt via den istedetfor å kreve at alle skal sjekke sine egne configer for commands som de "tror kan være ulovlige".

 

3. Antall runder i en kamp - Jeg vet dere sikkert allerede mener at det skal gjøres slik som det her, men reglene sier annerledes. Det er ikke noe vits at alle 30 runder spilles i en kamp når man kjører bracket-system(det være seg single- eller double-elimination), førstemann til 16 totale runder gjelder.

 

4. Overtime - Det står i reglene at overtime spilles som en helt vanlig "3-runder på hver side kamp", men det er bedre å heller bruke slik alle andre ligaer og turneringer bruker i både 1.6 og source, mp_startmoney 4500 eller 10000.

 

5. Serverfeil - Igjen så skjønner ikke problemet med å ha en startmoney setting som i 1.6 når det skjer noe galt med serveren. Gjør som alle andre turneringer(og deres egen 1.6 turnering for den sags skyld) og sett en 4500 startmoney om serveren klikker i 4. runde eller senere.

 

 

Håper dere iallefall tenker over dette og gjør source-turneringen til en av verdens beste til nå ;)

 

 

Edit:

Takk til gnoble som gav meg informasjon om hvordan korrekt å sette opp sourcetv recording (se punkt 1.)

 

tv_transmitall 1 (fri spec)

tv_snapshotrate 30 (tickrate, default på sourcetv demoer er 16)

tv_record lag1-vs-lag2.dem

tv_stoprecord

tv_maxclients 0

 

<3

Endret av SnipeAlot
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
×
×
  • Opprett ny...