Gå til innhold

Sliter med å lvle...


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-lQle7N2M

:p 40-50 er de kjedeligste lvl ene men bare stå på så lvler du nok, spar masse penger du vil trenge de senere :D

 

P.S. du kan nok desverre gi opp å nå lvl 60 for BC, med mindre du leier en hel kinesik skoleklasse til å lvl for deg da :p

Endret av Slettet-lQle7N2M
Lenke til kommentar
:p 40-50 er de kjedeligste lvl ene men bare stå på så lvler du nok, spar masse penger du vil trenge de senere :D

 

P.S. du kan nok desverre gi opp å nå lvl 60 for BC, med mindre du leier en hel kinesik skoleklasse til å lvl for deg da :p

6857945[/snapback]

 

Når tror du BC kommer ut egentlig ? Vet du noe vi andre ikke vet ?

Lenke til kommentar
:p 40-50 er de kjedeligste lvl ene men bare stå på så lvler du nok, spar masse penger du vil trenge de senere :D

 

P.S. du kan nok desverre gi opp å nå lvl 60 for BC, med mindre du leier en hel kinesik skoleklasse til å lvl for deg da :p

6857945[/snapback]

 

En hel kinesisk her? tar ca 1 måned med litt gamming hver dag så er han i lvl 60 ( Uten guide)

Lenke til kommentar

Nå vet jeg ikke om du er Alliance eller Horde, men her er iallefall noen tips:

 

Lv. 46 er jo ikke ille å starte med.

- Sjekk ut Feralas (Noen grønne og orange quests). Ikke store travel-time problematikken der heller, siden Alliance har to flightpaths. For Alliance quester, sjekk ut Feathermoon Stronghold. Horde har fler quests, men en fightpath bare. Camp Mojache. Heldigvis ligger Camp Mojache litt mer sentralt til, så travel blir ikke så mye stress. Thunder Bluff har også quester relatert i Feralas.

 

- Ellers er jo sikkert de siste questene i Stranglethorn Vale grønne for deg nå, og raske og få bukt på når du er rogue. Sjekk Booty Bay. (Drepe pirater, og undeads)

 

- The Hinterlands? Vært der? Ikke *mange* quester for Alliance, men noen er det, og rask XP. Sjekk ut Aerie Peak for Alliance. Revantusk Village for Horde har masse quests. Deriblant 5-6 som er i Jinta'Alor. Tar tid å rydde hele Jinta'Alor, så sett av iallefall 3 timer. Du får derimot nesten en level i XP der fra å bare drepe troll. Det slitsomme er å finne ei gruppe som gidder å være med hele veien. Ta med ZF mallet questen fra Tanaris før du drar. Litt mye travel i The Hinterlands, men det får gå om du har mount.

 

- Searing Gorge er jo også midt i blinken for deg på den levelen. Batty med quests fra Thorium Brotherhood i Thorium Point, og noen quests fra item-drops sørøst i SG. Plukk opp quests fra dama som står ved SG porten i Loch Modan, så har du litt fra Ironforge i tillegg (Alliance only). Derimot har Horde også noen quester i SG fra Kargath.

 

- Swamp of Sorrows. Kanskje maks 3 quester for Alliance eller noe sånt, spred overalt. Nesten ikke verd bryet om du er Alliance. Horde derimot har noen i Stonard. Husk også å sjekk tårnet i Duskwood ved grensa til Deathwind Pass for noen Hordequests. Nøytrale Dranei nord i SoS gir quests for begge parter.

 

- Tanaris

Masse quester, litt mye travel dessverre. Husk å sjekk ut både Gadgetzan og Steamwheedle Port for quests.

 

- Azhara.

Du kan iallfall starte med noen quester her. Så vender du tilbake når du har "dinget" 52ish.

Ikke mange quests, men 2-3 for både Alliance og Horde er det. Valormok for Horde, og Shadowsong Shrine for Alliance.

 

- Dustwallow Marsh. Er du Alliance, er det ikke stort å gjøre på din level nå. Du er nok ferdig med det Theramore Isle har å tilby. Horde har derimot noen oppimot din level i Brackenwall Village.

 

- Desolace. Du er egentlig for barsk for Desolace, men kanskje du får unna noen grønne quests om du ikke har gjort de? Njiel's Point for Alliance, og Shadowpray Village for Horde. Horde har i tillegg en liten questhub i Ghost...ettellerannet som ligger oppå Kodo Graveyard. Desolace har også noen nøytrale quests fra Goblins spred rundt omkring.

 

- Badlands, Alterac Mountains og Arathi Highlands.

Som Desolace er du nok ferdig med disse, men lv. 38-42 questene fra disse områdene er raske og ta om du har glemt dem.

(Alliance)

Sjekk ut Southshore for quester i Alterac Mountains. Refuge Pointe for Arathi Highlands. Ironforge og Loch Modan (Både Thelsmar og Ironband's Excavation site) for quests i Badlands.

(Horde)

Tarren Mill og Undercity har quests i Alterac Mountains for Horde. Hammerfall i Arathi Highlands. og Kargath for Badlands (Searing Gorge og Burning Steppes quester her også).

 

Av instancer har du Uldaman og om noen levler, Zul'Farak.

 

Vil tro du nærmer deg lv. 52-54ish med stormskritt når du er ferdig med alle de questene der, og da er det jo bare å starte i Felwood, Burning Steppes, Western Plaugelands og The Blasted Lands. Er 4 quester i The Blasted Lands som gir sykt mye XP, mye grinding etter stuff, men rogue dreper raskt og effektivt. Når du er "ferdig" med disse plassene er både Winterspring og Easter Plaugelands åpen for deg, samt de siste questene i Burning Steppes og Felwood.

 

Lykke til.

Lenke til kommentar

Du bør bli kjent med questene for området du skal jakte i (feks sjekk quest-liste på wow.allakhazam.com for sonen du skal til). Så samler du -alle- quests for området før du begynner å jakte. Dermed får du gjort quests samtidig som du "grinder".

 

Min nye pvp/dps warrior Blitzkrieg er nå lvl 54 med under 6 days /played så jeg tror jeg vet hva jeg snakker om :D

 

Og spec talents skikkelig i forhold til damage. Som solo rogue er det viktig med bra dps så du kan drepe mobs før de før gjort særlig skade.

Lenke til kommentar
Combat/assasin = ftw.

 

ZF fra 44>47-48 er HELT utrolig xp

6860756[/snapback]

 

ZF er finfin ja, hvis du kan soloe mobs der inne så tikker det inn rått med xp. Jeg soloet noen mobs da jeg var der med min warrior på lvl 50 og dro inn over 1400 xp på 1 mob med rested xp. Men du må kunne drepe dem kjapt, ellers er det ingen vits.

Lenke til kommentar
Grinde mobs er ikke spesielt raskt, quests er raskere. Dessuten vil du drepe grønne mobs proposjonalt raskere enn gule, da du har mindre resist/miss/dodge/glancing damage loss/etc.

6860412[/snapback]

Jeg vil nå si det går mye kjappere å grinde på et sted i flere timer, enn å måtte labbe fra et sted til et annet for 1000 xp... (=ca 10 kills på lvl 25)

 

Greit nok, du får gear fra quests, men dette kan du lage selv med professions, eller kjøpe fra AH. (du får en del penger av å grinde.)

 

Etter lvl 30 dropper også fler og fler grønne/blå ting...

 

Trådstarter:

 

Du har brukt talentpointsa dine?

 

Jeg gjorde nemlig ikke det på min warrior første gang jeg spillte WoW...... :p

 

Ser STOR forskjell nå som jeg dinger en ny warrior :)

Endret av Caddy
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...