Gå til innhold

Scammed - Blizzards reaksjoner


Anbefalte innlegg

Vel så ble jeg scammet. Det vil si, skulle tømme restene av guildbanken som har råtna en stund nå, og skulle bare selge unna billig for å dele ut litt mer penger til medlemmene som var der (No Regrets som disbandet på Stormreaver).

Laga en veldig forklarende tråd om det HER

 

Som jeg nevner i den tråden, er ikke mitt tap veldig stort. Det jeg tenker mest på er de som er langt dårligere stilt enn meg fra før, og som faktisk får kontoene sine ødelagt eller satt tilbake veldig lenge av sånne ting. har snusa litt rundt, og denne personen jeg solgte elementium til har ett rykte på seg. Ga 180g istedet for 1800g for forors for eksempel. Guilden hans exploiter (ingen bevis) DM.

 

Gidder dere lese gjennom den tråden, og komme med noen synspunkter? Det jeg vil diskutere, er Blizzards reaksjoner på mennesker som klart utnytter svakheter i systemer og svakheter i andre mennesker. Har linka til ToU i den tråden som glatt sier at medvirkning til scamming på noen som helst måte strider med ToU. Mitt eksempel er veldig lett å se igjennom og statere at er scamming på høyt plan, men Blizzard snur bare ryggen til.

Hva slags holdning er dette? Burde vi som betalende brukere akseptere at de lar slemme mennesker bryte retningslinjer på den måten? Greit, er min feil at det skjer, men han bryter fremdeles ToU, og Blizz lar det bare gli.

Noen med lignende erfaringer?

 

Edit:

<Planet Express> fra Stormreaver EU. Lyngveien var charen som jeg var i kontakt med.

Endret av Superslask
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+987123897
Blizzard har sagt at de ikke vil hjelpe deg om du blir scamma. Hvis du er dum nok til å trade en level 1 character så er det ikke synd på deg :p

6848536[/snapback]

 

De fleste med noe mellom ørene bruker en bankcharacter, derfor var det en level 1. Derimot kan jeg si meg enig i at du burde se ekstra nøye uansett med hvem du trader med.

Lenke til kommentar

Aldri trade med folk som ikke er i en noenlunde respektabel guild da, lvl 60 eller lvl 1. Tough cookie men Blizzard kan bare ikke drive vill heksejakt på alt snusk som foregår i Azeroth. Må jo kreve ustyrtelig mye ressurser å etterforske. For ikke å snakke om abuse hvis Blizzard stolte blindt på folks klager, har du en du misliker er det bare "OMG HE SCAMMED BAN PLX".

Lenke til kommentar
Å trade deg 0 gold istedenfor 600 gold og du trykker trade er _IKKE_ mot TuO.

 

Det er et ganske lett triks de bruker, setter fram golda, venter til du har satt inn item trykker backspace og trykker Trade igjen veldig fort.

 

Din skyld, ikke mot TuO.

6848928[/snapback]

 

Du tar feil. Du har ikke lest eller forstått TuO. Du har heller ikke lest første post. Du har heller ikke lest første post i tråden jeg linka til. Altså om du ikke gidder å oppdatere deg ett eneste sekund om hva som faktisk er tema kan du vel skippe å poste?

 

 

Alt snusk? Heksejakt? Dette er ikke en fysisk verden, alt som skjer blir logget. Denne heksejakten er utrolig enkel å gjennomføre, og utrolig mange steder er det virkelig nødvendig med slik kvalitet fra Blizzard.

Lenke til kommentar

Har no lest gjennom tråden din og ein del av svare.

Det er jo eit godt poeng at dersom blizzard hadde gitt deg 600g, so ville folk få høyre om det, og alle andre som har blitt/vil bli scammet vil og ha penga/ting etc tilbake.

Det enklaste blizzard kunne gjort er berre å sjekka loggen, funne ut kven personen som scamma deg var, og snakka med han.

Men det blir vel for masse arbeid for dei:)

Lenke til kommentar

Nei sånt som dette er ikke mye moro gitt. Når jeg selv selger noen som er verdt litt så bruker jeg og sende det C.O.D. Da fungerer det bra. Men sånn ble det ikke gjort her dessverre. Jeg hadde også nesten til 100 % gått fem på her også for å være ærlig.

 

Men dessverre så finnes sånne folk overalt men heldigvis så er det ikke så mange av dem. Bare og lære av feilene som en har gjort og advare andre mot det samme.

 

Litt leit er det jo å se at Blizz ikke gidder og bry seg i det hele tatt da. Men sånn er det jo. Men om di brydde seg så mye om det så begynner nok scammere og scamme Blizz på en eller annen måte og lage mase jobb for dem.

Endret av Phyx
Lenke til kommentar
Denne heksejakten er utrolig enkel å gjennomføre

6849100[/snapback]

Er du helt tett eller? Det er lett for det å bitche om det og stå på ditt krav ja, men hvordan tror du det er å leite fram logger, granske og verifisere hver jævla rapporterte scam? GM's har ikke en magisk tryllestav som leiter fram vanntette logger, magiske screenshots og urokkelige vitneutsagn fra en forbipasserende rosa gnom som over enhver tvil beviser ditt krav på null komma svisj. Jeg tviler sterkt på at de loggfører hva en måtte legge av gull/items i tradevindu før de skifta det, let alone hvor fort de skifta det.

Lenke til kommentar

Det virker som at BLizzard gjør lite (om noe i det hele tatt) mot scammere av lav profil.

 

"Severe action will be taken against known habitual scammers".

 

Kan det være at en scammer må oppnå et rykte før det blir gjort noe? Kanskje, men poenget er vel at de ikke kan forfølge enkelt saker som dette. Hadde det derimot vært en lvl 60 så kan et dårlig rykte bygge seg opp raskere og GM,s evt. bryte inn. Men så lenge det er snakk om lvl 1 chars. så er det minimalt hva Blizzard gjør for å følge opp slikt.

 

Jeg forstår din frustrasjon og jeg er enig i at det burde gjøres noe med scammere, men så lenge vi har lvl 1 banker, vil det som skjedde deg oppstå gang på gang.

 

Hvis vi noen gang skal klare å sikre oss 100% mot scammere, så er mail med cod eneste vei å gå. Og kanskje det er det vi må gjøre når det er snakk om en betydelig del med gold?

Lenke til kommentar

Planet Express er et farmerguild... Kun idioter og chinese farmers der...

Ta Allian f.eks. Rogue fra det guildet som grinder veins i EPL hele dagen.

Jeg så han når jeg dreiv å grinda undeads for AD rep. Han var å samla opp 20 mobs på mounten sin, for så å dismounte rett ved meg og vanishe.

Hærlig oppførsel fra en på samme faksjon. Mobsa løp heldigvis tilbake, men var ikke akkurat vanskelig å tenke hva den retarden prøvde seg på.

Lenke til kommentar
Denne heksejakten er utrolig enkel å gjennomføre

6849100[/snapback]

Er du helt tett eller? Det er lett for det å bitche om det og stå på ditt krav ja, men hvordan tror du det er å leite fram logger, granske og verifisere hver jævla rapporterte scam? GM's har ikke en magisk tryllestav som leiter fram vanntette logger, magiske screenshots og urokkelige vitneutsagn fra en forbipasserende rosa gnom som over enhver tvil beviser ditt krav på null komma svisj. Jeg tviler sterkt på at de loggfører hva en måtte legge av gull/items i tradevindu før de skifta det, let alone hvor fort de skifta det.

6849377[/snapback]

Er nok ikke så vanskelig som du forestiller deg å hente informasjon om tid, sted, personer, etc etc. Handler mer om din ignorranse og kunnskapsløshet om hvordan man kan bruke / lage loggverktøy som gjør ting enkelt for deg.

Nå har vel ingen sagt noenting om latterlig tickets som "han scamma meg", men seriøse tickets som uten tvil er skrevet av noen som mener alvor.

Så tett? Nei desverre, tror nok du er en smule tett. Er vel ikkeno bitching her heller, om du leser litt nøyere ser du at det ikke har en dritt om latterlige eksempler, men faktisk handler det om at kanskje Blizzard burde ha bedre rutiner og faktisk lage ett system slik at det er mulig å gjennomføre det jeg snakker om? Eller er du for opptatt med å lire av deg kommentarer som åpenbart skal få targets til å virke som noobs til at du kan få med deg essensen i det jeg skriver?

 

TheOneAsk:

Det handler ikke om hvorvidt jeg burde få gullet eller oren tilbake, det handler om hvorvidt Blizzard gir faen i scammers. Det står så svart på hvitt at de ikke tolerer drittsekker i spillet, men så snur de bare ryggen til og later som ingenting.

Igjen, skal vi som forbrukere finne oss i at de lar slikt skje?

Personlig ville jeg betalt 3 ganger prisen for at Blizzard skulle gjøre noe med det.

 

Som det er nevnt i den tråden jeg linka til, står det noe om forbedringer av tradevindu. Noen sekunders cooldown om du bytter item etter at du har trykka trade burde gjøre susen, da ser du faktisk om personen bytter eller ikke. Og du er ikke fucked om du trykker litt for raskt.

 

Allian som du nevner Apox, er etter all sannsynlighet Lyngveien. Jeg er villig til å gå langt for å gjøre ting surt for drittsekker som det der. Ikke siden Reinhardt har jeg møtt større tards på Stormreaver.

 

Behold gullet. Jeg betaler som sagt mange doblet den prisen om de hadde giddi å gjort noe med personen(e).

Lenke til kommentar
Helt og holdent din skyld, move on plix! NEXT WHINE!

6851190[/snapback]

Hva er egentlig problemet ditt? Klarer du ikke lese, eller er det bare ekstrem lav forståelse som hindrer deg å fatte poenget når det er beskrevet flere steder?

 

Vil du at jeg skal mate deg med skje om hva det faktisk handler om, eller tror du at du kan lese litt lengre enn 2 linjer neste gang? Prøv å les første post en gang til, og prøv å forstå den. For akkuratt nå, for andre gang, er du bare helt på jordet. Denne gangen kommer du ikke med falsk informasjon ialfall, det skal du ha.

Lenke til kommentar

Bare for å gjøre det helt klart:

 

Chat at your own risk. When engaging in Chat in World of Warcraft, or otherwise utilizing World of Warcraft, you may not:

 

9. Participate in any action that, in the sole and absolute opinion of Blizzard Entertainment, results or may result in an authorized user of World of Warcraft being “scammed” or defrauded out of gold, weapons, armor, or any other items that user has earned through authorized game play in World of Warcraft.

 

Da burde vel all tvil om at scamming er bare offeret sin skyld borte?

Lenke til kommentar
Bare for å gjøre det helt klart:

 

Chat at your own risk. When engaging in Chat in World of Warcraft, or otherwise utilizing World of Warcraft, you may not:

 

9. Participate in any action that, in the sole and absolute opinion of Blizzard Entertainment, results or may result in an authorized user of World of Warcraft being “scammed” or defrauded out of gold, weapons, armor, or any other items that user has earned through authorized game play in World of Warcraft.

 

Da burde vel all tvil om at scamming er bare offeret sin skyld borte?

6851292[/snapback]

 

in the sole and absolute opinion of Blizzard Entertainment
anyone?
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...