Gå til innhold

Chipping/ modding av Xbox 360


bthoem

Anbefalte innlegg

Jeg vil gjerne se hvor jeg har gjemt ordet hjemmebesøk i mine innlegg, derimot er jeg ikke stolt av min "dra til helvete", men følte meg litt irritert over dine utspill.

Papirarbeid og arbeid, vedkommende har allerede tatt bilde av innholdet. En hver rettsinstans vil si det er tilstrekkelig bevis.

Det var ikke du som nevnte hjemmebesøk, men innlegget til AvidGamer, som du fulgte opp.

Men angående "irritert over mine utspill", så var det jo ikke meg du bedde "dra til helvete"? :dontgetit:

 

Men nok sutring nå (fra oss begge), så vi lar bare denne diskusjonen ligge.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Haha, så sjukt lite folk har å gjere på. Villt. Då tenker eg ikkje på han som hadde qxl-annonsa.

den var sikkert retta til meg.

 

Når det gjelder piratkopiering så driter jeg rett og slett hvorfor og hvem som gjør det.

 

Men når du begynner å legge ut kopier for salg da har du tapt, det blir da fokusert alt for mye på nedlasting og brenning istedenfor SALG!

 

Hadde man kunne tatt de riktige piratene (slik som han idioten på qxl) så tror jeg folk flest hadde hatt en mere avslappet holdning til nedlasting/brenning.

 

og dermed kunne politiet brukt sine ressurser på nettkriminalitet som barneporno, økonomisk krim. (deriblant salg av piratkopier), religiøs fanatisme osv.

Endret av audi_a8
Lenke til kommentar
Haha, så sjukt lite folk har å gjere på. Villt. Då tenker eg ikkje på han som hadde qxl-annonsa.

 

Så enig som jeg kan bli...

Her sitter dem og poster i en tråd som handler om hacking og moding av xbox, men er faen meg naive nok til å tro at de ikke gjør noe galt selv.

Folkens sjekke speilet neste gang og videre kan dere begynne dere med å klippe dere og finne dere en jobb..

Lenke til kommentar

Han laget vist en ny auksjon nå, der han ikke oppgir at det er piratkopier, fordi han ikke fikk tilbudt nok penger forrige gang.

Jeg har rapportert auksjonen for piratkopiering jeg også nå, men det var litt irriterende det ikke gikk ann å skrive noe selv i det beskrivelse-feltet.

 

Redigert: Der var auksjonen stengt ja. :)

Endret av Steina
Lenke til kommentar
Noen som har erfaring med brenning på billige dvd plater, gjør de samme nytten eller er det fortsatt Verbatim som er tingen?

 

Det er fortsatt Verbatim som anbefales, det vil det nok alltid være med mindre det dukker opp noe av høyere kvalitet (som da sikkert også vil ha høyere pris :) )

 

DVD drevene i konsollene er sensitive og du risikerer problemer med å lese platene ellers. Mange opplever også problemer med å skrive til billigere merker. Det med hvordan billige plater påvirker hardware/laser er ikke akkurat mitt felt så jeg aner ikke om du i tillegg kan påføre drevet ditt noe slitasje ved bruk av billige merker, men har hørt mange si det.

 

Hvis du ser bort fra dette med slitasje på drevet så er det vel egentlig bare å prøve og se hvordan de billigere merkene fungerer for din del? Du har jo brukt Verbatim før og fått det til å fungerer fint, så hvis du hopper over på et billigere merke og plutselig ikke får noe til å virke etter det så vet du jo hvorfor, ikke sant? Og da er det bare å hoppe tilbake til Verbatim igjen.

 

Levetiden til platene kan nok også være noe lavere på billigere merker, men hvis prisen også er betydelig lavere så kan sikkert det betale seg i lengden likevel - er jo bare å brenne en ny kopi når den gamle kopien din er blitt utslitt.

Lenke til kommentar
Finst det ein måte å flashe phillips Liteon DG-16D2S utan Connectivity kit 3?

 

Treng svar snarast!

Du kan lodde selv på dvd-rommen samt lage alt selv for å få ut dvd-key'en fra dvd-drevet, men dette er jo en smule avansert.

 

Så det enkleste er å bruke ett connectivity kit ala maximus etc.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...