Gå til innhold

Chipping/ modding av Xbox 360


bthoem

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Men nå finner ihvertfall JF drevet. Har søkt litt på nettet og de sier at jeg bare skal følge tutorialen og unlocke med activate.iso akkurat som en ms28 selv om den er spoofet som liteon.

 

Du skal oppgradere da eller? Flash den som en MS28 men husk å fortsatt spoofe den. Du har vel hatt et Lite-On drev opprinnelig i din 360.

Lenke til kommentar

Ja, jeg skal oppgradere fra 1.4 til 1.6. Jeg følger tutorialen for 1.6 som ligger på iXtreme's nettsider.

 

Hvordan spoofer jeg den da? :) Etter den er flashet? Han som flashet for meg første gang gav meg et ark med all info (dvd key etc) så jeg har alt sånt tilgjengelig.

 

Har den i vendor mode nå! :) Endelig. :D Skal jeg bare fortsette å følge tutorialen? :)

 

EDIT: Tror det funket. Fikk Write Verified OK!

Endret av timb
Lenke til kommentar

Vel, hvis du skal spoofe drevet til en Lite-On så ville det enkleste vært om du hadde de originale dump filene fra Lite-On drevet. JungleFlasher ville ordnet det meste for deg automatisk i så tilfelle. Du trenger bl.a. inquery.bin filen fra Lite-On drevet du skal spoofe, for 100% best spoofing. Uten dette må du kjøre manuell spoofing, inkl. legge inn barkoden. Dette står beskrevet i en egen del i tutorialen.

 

Edit: Om ikke JungleFlasher er "smart" nok til å oppgradere et spoofet drev og samtidig beholder spoofingen. Men det ser du fort. Hvis OSIG fremdeles er et Lite-On drev etter oppgraderingen, er forsåvidt alt greit. Når sant skal sies, har jeg faktisk aldri oppgradert et spoofet Lite-On drev.

Endret av JerkenovDecoq
Lenke til kommentar

Trenger ikke bekymre meg mer for det nå.

 

Alt funka og den booter fremdeles spill.

Så jeg tror alt gikk som det skulle! Herlig! :D

 

Her er loggen.

 

 

 

 

 

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

JungleFlasher 0.1.62 Beta

 

Session Started Wed Jun 24 18:15:57 2009

 

 

 

 

This is a 32 bit process running on 4 x 32 bit CPUs

 

PortIO is installed and running.

 

Found 6 I/O Ports.

 

Found 0 Com Ports.

 

Found 4 windows drives A: C: D: E:

 

Found 1 CD/DVD drives E:

 

 

 

Sending Vendor Intro to port 0xF900

 

 

 

Parallel flash found with Status 0x70

 

 

 

Sending Device ID request to port 0xF900

 

Manufacturer ID: 0xBF

 

Device ID: 0xB6

 

Flash Name: SST(SST39SF020)

 

Flash Size: 262144 bytes

 

 

 

Getting Status from port 0xF900

 

Parallel flash found with Status 0x70

 

 

 

Reading Bank 0: ................

 

Reading Bank 1: ................

 

Reading Bank 2: ................

 

Reading Bank 3: ................

 

 

 

Samsung Dump file saved to C:\Users\Tim\Desktop\backuptim\SAM-OFW.bin

 

 

 

Loading MTK_Flash source file

 

Inquiry string found

 

Identify string found

 

DVD key found @ 0x401A key is BDCD2FCCBFE2A5D0F4695103AEE0E27D

 

Firmware is Samsung OSIG: TSSTcorpDVD-ROM TS-H943Ams28

 

Firmware spoofed as: PLDS DG-16D2S 7485

 

Firmware type is: iXTREME1.4-12x

 

 

 

Auto-Loading target file C:\Users\Tim\Desktop\JungleFlasher v0.1.62 Beta\firmware\ix16-samsung.bin

 

Target File MD5 hash is: 23f5a368839dfc10dabb8231ba64567a

 

Genuine Samsung iXtreme 1.6

 

Inquiry string found

 

Identify string found

 

DVD key found @ 0x40EC key is 77777777777777777777777777777777

 

Firmware is Samsung OSIG: TSSTcorpDVD-ROM TS-H943Ams28

 

Firmware type is: iXTREME1.6-12x-FINAL-TS-H943A

 

 

 

Spoofing Target

 

DVD Key copied to target

 

Inquiry string copied from Source to Target

 

Identify strings identical

 

Target spoofed as: PLDS DG-16D2S 7485

 

 

 

Target f/w saved as: C:\Users\Tim\Desktop\backuptim\Sam_CFW.bin

 

 

 

Getting Status from port 0xF900

 

Parallel flash found with Status 0x70

 

Writing target buffer to flash

 

Erasing Bank 0: ................

 

Writing Bank 0: ................

 

Erasing Bank 1: ................

 

Writing Bank 1: ................

 

Erasing Bank 2: ................

 

Writing Bank 2: ................

 

Erasing Bank 3: ................

 

Writing Bank 3: ................

 

 

 

Flash Verification Test !

 

Reading Bank 0: ................

 

Reading Bank 1: ................

 

Reading Bank 2: ................

 

Reading Bank 3: ................

 

Write verified OK !

 

 

 

 

 

Endret av timb
Lenke til kommentar

Hei.

 

Har for en stund siden kjøpt meg en xbox360 arcade, og har nå tenkt til å flashe den. Har sett litt på hvordan det funkerer, men har nå funnet ut at det er like greit å få noen andre til å gjøre det. Så...er det noen er på forumet som bor i buskerud/telemark eller i nærheten av kongsberg som KAN og er villig til å flashe mot betaling? Har en kamerat som også er interessert. så hvis det er noen her som har lyst til å tjene noen kroner så er det fint om dere tar kontakt:)

 

Hvis noen her har erfaring med å sende 360`en inn til et seriøst sted som flasher xbox360 så er det fint om dere kan gi meg en link. ( ps: ikke gi meg sider som bruker lodding som metoden for å flashe ).

 

håper på hurtig svar! :)

 

mvh

Steamy

Lenke til kommentar

Jeg kan jo meddele mine erfaringer med Modnet.no :)

 

Sendte jo nettopp inn mitt nye Philips / Lite-On 16D2S drev til dem for modifisering med iXtreme 1.6 firmware, da dette drevet krever generelt mer fikling første gangen den skal flashes, da du må hente ut drev-nøkkelen og litt sånt dilldall som jeg ikke orket å sette meg inn i (dette drevet leveres vell med samtlige nye Xbox360?)

 

 

Jeg sendte inn kun drevet, da det koster mye mer på grunn av større areal og vekt om jeg skulle sendt inn hele Xbox360 konsollen, så jeg monterte ut drevet, pakket det fint og godt ned og sendte det til Modnet.no

 

 

Jeg ser på meg selv som en relativt rolig og tålmodig person, jeg blir svært sjeldent (om aldri) sint, jeg pleier alltid å la tvilen gå den tiltalte til gode, jeg pleier alltid å vise forståelse ovenfor personer selv i situasjoner hvor de fleste kanskje hadde blitt provosert og ikke kan fatte hvorfor jeg ikke flyr i flint selv, jeg er rett og slett bare en person som sterkt misliker det å bli sint og frustrert over andre, og forsøker alltid å se det positive i ting. Jobber forøvrig på Datakjeden og vet veldig godt hvordan ting med post, verksteder osv kan ta tid.

 

 

Men nok om det, jeg sendte først Modnet.no en e-post hvor jeg forespurte meg litt angående modifisering, deriblant om jeg kunne sende inn kun drevet uten selve konsollen for å spare litt på fraktkostnadene, og det tok litt i overkant lang tid før de svarte, det er på ingen måte noen svar innen 48timers policy her, og når ting først tar tid så blir jeg smått skuffet over å se nokså skarpe / krappe e-poster, som på mange måter mangler veldig mye informasjon, noe som fort fører til at jeg må sende de nok en e-post som gjør at det fort tar over fire dager før du overhode har fått ferdig dialogen, noe jeg ikke ble spesielt imponert over, det må jeg være ærlig å innrømme. Klart jeg kunne forsøkt å ringe dem, men jeg liker helst å ta det per e-post og når de tilsynelatende bare er tilgjengelig per telefon mellom 12.00 - 14.00 (eller noe i den duren) krasjer jo det fullstendig med de flestes arbeidsdager.

 

 

Menmen, til slutt pakket jeg da ned drevet og sendte den til dem per post, og la ved en godt forklart og detaljert lapp om hva jeg ønsket, hvordan jeg ønsket det og med detaljert kontaktinformasjon så de kunne ta kontakt om de var i tvil osv, jeg spesifiserte også at jeg ønsket å betale via forskuddsbetaling slik vi slipper postoppkrav gebyret, samt mitt lokalepostkontor generelt kaver litt ekstra med å sende ut postoppkrav hentelapper.

 

 

Det går noen dager, og jeg hører ingenting fra dem, jeg sender de en e-post hvor jeg spør om de har mottatt pakken min, det tar jo da naturlig nok over 50timer før jeg får et svar, hvor de hvert fall bekrefter å ha mottatt dem og hvor de meddeler at siden konsollen ikke var langt med så får de ikke testet hvorvidt modifiseringen faktisk ble vellykket eller ei, men det var ikke så farlig for når de først hadde fått fisket ut drev-nøkkelen så klarer jeg å re-flashe den selv om nødvendig. Men jeg ble ikke spesielt imponert over hvordan jeg selv må ta initiativet og sende de en e-post og spørre om de har mottatt pakken før de opplyser om at de må vite om det er greit for meg at de ikke får testet om modifiseringen ble vellykket eller ikke, hvorfor hadde ikke de alt sendt meg en e-post og spurt om nettopp dette?

 

 

Så går det ytterligere noen dager og da får jeg endelig et KID og kontonummer for betaling, det smått idiotiske er det faktum at de ikke gir meg disse opplysningene før ETTER de er ferdig med modifiseringen, så de blir sittende med jobben fullført og drevet klart i over to dager bare fordi de venter på at pengene skal tikke inn på deres konto, halve poenget med forskuddsbetalingen var at jeg skulle betale nettopp på forskudd, så hvorfor gi disse opplysningene først etter jobben var gjort slik at vi måtte vente på bankoverføringen osv?

 

 

 

Jeg har fremdeles ikke mottatt drevet mitt, og det vil være nøyaktig fjorten dager siden jeg sendte drevet til dem i morgen. Jeg hadde en viss forventning og forhåpning om at Modnet.no var en seriøst aktør innen dette, at det var Norges store nettbutikk (eller hva du vil kalle det) for slikt type arbeid, derfor knyttet det seg en viss forventning når det kom til hastighet og support, men jeg må si at tiden det tok før svar på e-post, og hvordan dialogen først var når du mottok e-post var litt under hva jeg hadde forventet på forhånd, samtidig som det hele føltes nokså klønete og uprofessjonelt gjennomført, og ikke minst så tok det litt lengre tid enn jeg hadde regnet med. Så sånn overall sitter jeg igjen med en litt skuffet følelse ovenfor det meste egentlig, klart de ser nå ut til å ha fått jobben gjort, det kostet ikke allverden (selv om det kostet nok) men det innfridde ikke til forventningne mine og det vil nok gjøre at jeg ikke velger Modnet.no neste gang hvert fall :)

Lenke til kommentar

Styr unna Modnet.no. Han er en drittsekk. Det viser seg at hans moddet 360 har ikke orginal drive i den, og han vil ikke levere den til deg. Noe han ikke nevner i produkt beskrivelsen.

 

Jeg fikk til bake 360 med knust front. Sente mail, og ringte flere ganger. Så plutselig blokkerte han tlf nr mitt. Jeg måtte ringe fra en annen telefon for å komme igjennom. Jeg hadde problemer med HDD, han sa jeg får sende den til Microsoft....men jeg kjøpte jo av HAN og den er jo modden/åpnet så jeg kan jo selvfølgelig ikke gjøre det..."Jaja syned det" var svaret jeg fikk.

 

Leverte min 360 til xunlock.no og fikk KANON hjelp. Hyggelig kar, han har vist nok levert med orginal drive, selv hvis de setter inn en uoringal får du den med. Snakket mye med han, og han fortalte han hadde mangen missfornøyde kunder fra Modnet.no som kom til han.

 

Skal aldri handle hos Modnet.no igjen.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Er ikke sikker på om det er riktig plass å spørre om dette men jeg kjører på :p

 

Er det mulig å spille av nedlastede filmer (eller jeg mener "backup" av filmer) på Xboxen om den er flashet?

Vist det går ann, på hvilken måte må jeg brenne ut platene?

Og er det mulig å spille av HDDVD filmer?

OG er det mulig å spille av Blueray filmer som har plass på en dual-layer plate? Jeg veit at xbox ikke har blueray spiller, men handler dette kunn om file typen filmen er i?

Lenke til kommentar
Er det mulig å spille av nedlastede filmer (eller jeg mener "backup" av filmer) på Xboxen om den er flashet?

Vist det går ann, på hvilken måte må jeg brenne ut platene?

Og er det mulig å spille av HDDVD filmer?

OG er det mulig å spille av Blueray filmer som har plass på en dual-layer plate? Jeg veit at xbox ikke har blueray spiller, men handler dette kunn om file typen filmen er i?

 

Backup DVDer er ikke noe problem, trenger ikke være flashet for å kunne gjøre det. Bare brenn ut på vanlig måte.

 

Du kan spille av DivX, Xvid, WMV, AVI, MOV, MP3 osv via nettverket.

 

Du kan ikke spille av HD DVD (du kan dersom du har den HD spilleren, men denne tror jeg de sluttet med etter Blu-Ray vant) eller Blu-ray siden det er vanlig DVD spiller i den. Du kan heller ikke streame disse formatene via nettverket.

 

Men dersom du er på jakt etter noe som kan spille av ALT av filer du laster ned anbefaler jeg deg å vurdere en NMT (Network Media Tank) som Popcorn Hour.

Endret av AvidGamer
Lenke til kommentar

Ja, da var jeg på min 3. 360 da de to første har fått RRoD, begge har vært til reperasjon i Tyskland og kom tilbake med "Tampered", selv den siste med klistremerke kjøpt på E-bay.

 

Den 3. xboxen min ble kjøpt for ca 1-2 mnd'er siden på tilbud til 1000,- og er av den nyeste typen med ekstra minne på 256meg og da et Lite-on drev. Slik jeg har forstått det må jeg da kjøpe et Connectivity Kit for å få ut key'en min. Dette koster vel mer en å få modifisert xboxen av en "proff", så jeg tenkte noen andre kunne få ta seg bryet denne gangen.

 

Lurer derfor på om det er noen i Oslo området her inne som gjør dette, kjenner til noen eller har erfaring fra noen som gjør det. Vennligst gi meg en lyd :)

Lenke til kommentar
Du kan ikke spille av HD DVD (du kan dersom du har den HD spilleren, men denne tror jeg de sluttet med etter Blu-Ray vant) eller Blu-ray siden det er vanlig DVD spiller i den. Du kan heller ikke streame disse formatene via nettverket.

 

Men dersom du er på jakt etter noe som kan spille av ALT av filer du laster ned anbefaler jeg deg å vurdere en NMT (Network Media Tank) som Popcorn Hour.

 

PS3 Mediaserver fikser det meste. Hva er det du ikke får streamet?

(og ja, den fungerer til 360)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...