Gå til innhold

Maxiraze

Medlemmer
  • Innlegg

    549
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Maxiraze sine prestasjoner

9

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har skaffet meg klokke for første gang på flere år. Gikk da for en "treningsklokke" Garmin Forerunner 965. Jeg har noen forskjellige trenings aktiviteter jeg ikke ønsker å utføre med klokke, og får da ikke "logget" aktiviteten. Ønsker heller ikke å bruke pulsbelte. Er det en mulighet å legge inn en aktivitet uten noen målinger? Altså feks 2 timer volleyball. Irriterende at klokken så ofter sier jeg har masse treningsevne, etter at jeg er ferdig med div aktiviteter 😂 En del av poenget med klokken føler jeg forsvinner for min del
  2. sias at det slites over tid å danner groper
  3. Har tenkt å lage et Crocinole bord av en gammel kjøkkenplate i eik. http://stephenhouser.com/crokinole For å få en glatt og hard finish på spillflaten var tanken å bruke epoxy som pusses ned, med en bilvoks som topplag. Noen som vet hvilken epoxy som passer bra til formålet?
  4. Blitt litt bitt av Sim-rig basillen, og nå som svarte fredag kjøre er i gang, ser man på muligheten for å oppgradere. Jeg spiller litt forskjellige bilspill, men i hovedsak ACC. Jeg har nå G920 og playseat challenge med en skjerm. Er for så vidt godt fornøyd med dette, men har jo så klart vært gøy med DD base men ser ikke ut til at dette blir så mye billigere i disse dager. Ferdighetene mine øker nok ikke betraktelig om jeg skaffer en DD base heller tenker jeg :) Men skjermer dropper noe i pris, så kunne kanskje tenke å prøve meg med et 3 skjerms oppsett. Det må jo gjøre tett kjøring i svinger mye enklere? Dere som har gått fra 1 til 3 skjermer, er det verdt det? Vist jeg går for 3 skjermer, hva er "minimums" kravet til størrelse og ytelser på skjermene. Funker det å ha en 27" 144Hz midtskjerm og to stk 24" 60Hz på sidene feks? 1ms/5ms? Noen som har erfaring med denne her https://www.komplett.no/product/1147000/gaming/gaming-utstyr/spillkontrollere/simulator/svive-racing-trippel-skjermstativ?channable=008081696400313134373030305e&gclid=CjwKCAiApvebBhAvEiwAe7mHSOrpMNct_z_HzAC4XOzTOeUmxdUIQQHkADnPpLaNr_WcbEr0vfmHYBoC0kwQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds# Blir litt trøbbel med pedalfestet til challange stolen, men derre kan vel kanskje modifiseres.
  5. Nei det var ikke lett å finne. Får gå for innfestingen både oppe og nede. Hvem er det som er de billigste opp og ned plissegardinene i bredde 150-160cm, noen som veit?
  6. Blitt mer og mer interessert i racing, å da det er dyrt å gjøre ting å drive med motorsport ble det en enkel simrigg i første omgang. Har kjørt en del F1 2020 og 2021, men da det er så forferdelig dårlig laget for å spille på nett. Masse loading, servere som krasjer, en del laggy spillere osv osv. Så har gått over til ACC. liker spillet godt, men har sine dårlige sider dette også ang multiplayer dessverre. Irriterende at det er så lite filtermuligheter ved server leting. Noen ting jeg lurer på 1. Spiller folk generelt mest på lokkede servere for å slippe trolls, eller løser dette seg bra når man får opp SA? 2. Tuning av biler, er preset ok her, eller er det greit å gjøre instillinger for vær bane. Å er det da mulig å laste inn ferdiglaget tunes fra andre personer, slik som på F1. 3. finnes det ikke servere som rullerer på baner, jeg liker gjerne å prøve noe nytt etter å ha kjørt 30min+(Kval og løp) på en bane. 4. Er 10 min kval og 10 min løp minimum? Jeg likte godt «one shot» kvalik og 5 runders løp som er mulig på F1. Blir jo ikke helt det samme, å det blir mere opp til tilfeldigheter. Men etter 15min+ Kvalik, så blir du kræsjet i, i T1 som stort sett ødelegger de neste 20 min med spill. Så da er det digg med kortere tid på både kval og løp. 5. anbefalinger til beste nybegynner bil. Eller er alle ganske like, så man må bare finne den som passer seg best?
  7. Hmm rart om det ikke finnes. Skal ikke være så vanskelig å lage. Kanskje jeg må lage det selv 😛
  8. Er på utikk etter blending av vinduer på soverom og kontor. Vil ha det lystett på soverommene, men også muligheten til å skjerme kun nedereste del av vinduet mens øverste slipper inn lys når jeg er på kontoret. Så tenker at det kanksje er fint å ha muligheten til dette på alle soverommene, også de uten kontor (gjesterom/kontor) Finnes det en plissegardin som er festet kun i topp, men fremdeles har muligheten til å kun skjerme nederste del av vinduet (men også hele så klart)
  9. Har spilt den del F1 2020 og 2021 med kontroller. Nå har jeg kjøpt meg ratt, pedaler og stol. Følger med på F1 på TV, så er gøy å spille F1. Men det er så synd at spillet er elendig laget.. Kanskje i hovedsak for meg som kun spiller på nett. Masse loadingscreen, som også ofte kan "henge" seg. Alt for mange med for mye ping som gjør at motstandere hopper og spretter rundt. Dårlig ranking system, ganske få motstandere osv osv. Så nå er jeg på utkikk etter et, kanskje to bilspill. Første pri er et sim spill for spilling på nett (glad i konkurranse mot mennesker ) Hvilket/hvilke spill anbefaler dere. Håper også å få med venner til å spille, men da de spiller mindre bilspill burde det kanskje også være et spill som tillater forskjellige biler samtidig (slik at man kan velge litt "handikap") eller bare tregere bilklasser som er enkelere for alle. Gøy med F1, men lite nybegynnervenlig. Andre pri er et sim spill med bra karrieremodus. Kanskje gjerne der man starter med dårlig bil, for så å jobbe seg oppover. GT7 er vel bra, men det er vel kun til PS?
×
×
  • Opprett ny...