Jump to content

Maxiraze

Medlemmer
 • Content Count

  545
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 :)
 1. Nei det var ikke lett å finne. Får gå for innfestingen både oppe og nede. Hvem er det som er de billigste opp og ned plissegardinene i bredde 150-160cm, noen som veit?
 2. Blitt mer og mer interessert i racing, å da det er dyrt å gjøre ting å drive med motorsport ble det en enkel simrigg i første omgang. Har kjørt en del F1 2020 og 2021, men da det er så forferdelig dårlig laget for å spille på nett. Masse loading, servere som krasjer, en del laggy spillere osv osv. Så har gått over til ACC. liker spillet godt, men har sine dårlige sider dette også ang multiplayer dessverre. Irriterende at det er så lite filtermuligheter ved server leting. Noen ting jeg lurer på 1. Spiller folk generelt mest på lokkede servere for å slippe trolls, eller løser dette seg bra når man får opp SA? 2. Tuning av biler, er preset ok her, eller er det greit å gjøre instillinger for vær bane. Å er det da mulig å laste inn ferdiglaget tunes fra andre personer, slik som på F1. 3. finnes det ikke servere som rullerer på baner, jeg liker gjerne å prøve noe nytt etter å ha kjørt 30min+(Kval og løp) på en bane. 4. Er 10 min kval og 10 min løp minimum? Jeg likte godt «one shot» kvalik og 5 runders løp som er mulig på F1. Blir jo ikke helt det samme, å det blir mere opp til tilfeldigheter. Men etter 15min+ Kvalik, så blir du kræsjet i, i T1 som stort sett ødelegger de neste 20 min med spill. Så da er det digg med kortere tid på både kval og løp. 5. anbefalinger til beste nybegynner bil. Eller er alle ganske like, så man må bare finne den som passer seg best?
 3. Hmm rart om det ikke finnes. Skal ikke være så vanskelig å lage. Kanskje jeg må lage det selv 😛
 4. Er på utikk etter blending av vinduer på soverom og kontor. Vil ha det lystett på soverommene, men også muligheten til å skjerme kun nedereste del av vinduet mens øverste slipper inn lys når jeg er på kontoret. Så tenker at det kanksje er fint å ha muligheten til dette på alle soverommene, også de uten kontor (gjesterom/kontor) Finnes det en plissegardin som er festet kun i topp, men fremdeles har muligheten til å kun skjerme nederste del av vinduet (men også hele så klart)
 5. Har spilt den del F1 2020 og 2021 med kontroller. Nå har jeg kjøpt meg ratt, pedaler og stol. Følger med på F1 på TV, så er gøy å spille F1. Men det er så synd at spillet er elendig laget.. Kanskje i hovedsak for meg som kun spiller på nett. Masse loadingscreen, som også ofte kan "henge" seg. Alt for mange med for mye ping som gjør at motstandere hopper og spretter rundt. Dårlig ranking system, ganske få motstandere osv osv. Så nå er jeg på utkikk etter et, kanskje to bilspill. Første pri er et sim spill for spilling på nett (glad i konkurranse mot mennesker ) Hvilket/hvilke spill anbefaler dere. Håper også å få med venner til å spille, men da de spiller mindre bilspill burde det kanskje også være et spill som tillater forskjellige biler samtidig (slik at man kan velge litt "handikap") eller bare tregere bilklasser som er enkelere for alle. Gøy med F1, men lite nybegynnervenlig. Andre pri er et sim spill med bra karrieremodus. Kanskje gjerne der man starter med dårlig bil, for så å jobbe seg oppover. GT7 er vel bra, men det er vel kun til PS?
 6. Blir nok Force Dynamics 301 med det samme 😛 Er nok absolutt det lureste, men vanskelig å si hva som er "godt nok" til at jeg får den opplevelsen jeg ønsker. VR er nok sikkert sykt nice! Men tror jeg venter litt med det enn så lenge. Men ellers, må da komme opp noen gode Black Friday tilbud?
 7. https://www.komplett.no/product/833605/gaming/gaming-utstyr/spillkontrollere/simulator/playseat-evolution-black-silver-frame# denner feks er kanskje grei? ok sittestilling til flere spill enn F1 også sett oppimot den finnlinken jeg viste til tidligere. Men justeringen av "rattet" kan være litt problematisk da man ikke kan justere høyde og avstand separat.
 8. Jeg som sikker mange andre har blitt opptatt av F1 etter å ha sett Netflix serien Drive to survive, som igjen har ført til større interesse for racing på egen hånd. Da Go-kart banen i Trondheim ikke dekker alt behov for racing er det et ønske om å skaffe seg en sim-rigg. Har spilt en god del F1 på PC men da i all hovedsak på kontroller. Har prøvd en gang med ratt og pedaler (tror det var Logitech G29) men det ga litt avsmak når jeg satt i en PC stol som til dels rullet bakover når man brukte pedaler og generel litt ubehagelig kjørestilling med PC-stol og vanlig PC-bord. Følte heller ikke at force feedbacken som var på det rattet ga meg noe særlig, da det heller var følelsen av å jobbe mot mekaniske tannhjul. Så jeg falt tilbake på å bruke kontroller, men savner den fintuningen som jeg tror jeg kan få ved å sitte med ratt og pedaler. Så nå har jeg lyst til å investere i noe litt mer "skikkelig" vist det er verdt det. Tenker da på å skaffe Ratt, pedaler og racing stol (med alt av stativ som trengs) Skal vel i hovedsak brukes til F1, men trolig blir det en del andre spill også. Er nok gøy med litt drifting om man har skikkelig utstyr 1. Er det verdt å gå for beltedrevne ratt? 2. Burde man ta steget helt opp på direktekoblete ratt, som fanatec etc? 3. Hvilken forhandler bør man bruke? 4. Noen merker man burde styre unna? 5. Digg å ha 3 skjermer for å kunne få bedre sidesyn? 6. Noen andre tips? Ser jo det ligger ute noen rigger på finn, men har jo ingen aning om det er greit utstyr. Som feks denne https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=238947573 kan det være et godt kjøp?
 9. Men etter å ha jobbet i mange år med betongbygg der jeg har brukt mye forskjellige borrhammermaskiner med kabel, ble jeg positivt overasket over Makita sin batteridrevene maskin https://www.verkter.no/batteridrevet-borhammer-makita-dhr282zju-2x18-v-2-8-j-sds-plus-uten-batteri-og-lader.html?___store=no_store&gclid=CjwKCAiA7dKMBhBCEiwAO_crFB5tDExaNIGfudPHy1G2aV6nMikIw5PpOtjjFgT4_DdRlLvEfOi6jhoC_2UQAvD_BwE Ser ikke ut til at Ryobi sin er noe særlig å satse på Klart er jo også en 4. del av prisen. Noen som har erfaring med den?
 10. Kjapt masse positiv tilbakemelding, det er godt å se. Heller mot Ryobi nå, men får vente å se til fram til Black Friday
 11. Etter å ha satt i gang full oppussing av leilighet, ser jeg etter å invistere i batteriverktøy. Hovedsaklig for å bruke til oppussing av leilighet, men vet jo aldrig om det blir oppussing av hus på sikt. Låner nå noe Makita verktøy av en kamerat, bra verktøy det, men blir kanskje litt dyrt for min "hobbysnekring" Ser en del anbefaler Ryobi, og da kanksje aller helst +one serien. Mens andre fraråder dette merket helt. +one serien er også ganske dyr, noe av det ligger ikke så langt unna Makita i pris. Spesielt ikke om man har litt tålmodighet for til å vente på de rette tilbudene, men da igjen, gjelder vel dette også for Ryobi, eller er det merket sjelden på tilbud? Men vet ikke om jeg nå har tåmolighet/tid til å vente på de rette tilbudene. Det vil si, jeg burde iaf vente til Black Friday for å se om det blir greie priser der. Frister å slå til med et verktøysett slik som feks denne https://www.jula.no/catalog/verktoy-og-maskiner/el-verktoy-og-maskiner/skrutrekker/batteridreven-skrutrekker/verktoysettet-one-006184/ Men føler det er litt "risikabelt" om det ikke er noe særlig merke å satse på. Ikke alle verktøyene i slike verktøysett jeg trenger heller, mulig å gjøre om på disse settene tro?
×
×
 • Create New...