Gå til innhold

Den store Real Madrid tråden


Gonzolaz

Anbefalte innlegg

La Decima er nok det vi ønsker at laget vinner mest i år, spesielt på hjemmebane, men først så må vi komme oss forbi Lyon, er blitt lei av å alltid gå ut av CL i første utslagsrunde. Håper vi får egen kategori snart også.

 

 

Fin video med flere av målene i sesogen så langt.

Endret av Gonzolaz
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

SQUAD LIST

Goalkeepers: Casillas, Dudek

Defenders: Ramos, Albiol, Arbeloa, Marcelo, Metzelder, Garay

Midfielders: Gago, Lass, Xabi Alonso, Granero, Drenthe, Van der Vaart

Forwards: Cristiano Ronaldo, Raul, Benzema, Higuain

 

Lista for Osasuna. Kaka er skadefri, men ikke helt klar for kamp enda, helt greit egentlig, Van der Vaart har vært meget god i rollen hans. Ellers er vel laget en no-brainer.

 

Casillas

Ramos - Albiol - Garay - Arbeloa

Lass - Xabi - Marcelo

Van der Vaart

Ronaldo - Higuain

Lenke til kommentar

Følgte med på kampen, endte 1-1, :D Flott resultat for oss, men vi må fortsatt vinne i morgen, gjørt laget det så er Real Madrid og Barcelona likt på poeng, ikke dårlig det :)

 

Forøvrig hyggelig av Villarreal å komme tilbake i form etter at vi spilte mot de på bortebane.

Endret av Gonzolaz
Lenke til kommentar

Helt sykt at Zlatan ikke fikk rødt, så andre omgangen. Latterlig at han ikke skal få noe ban for det siden han fikk gult; er vel samme regel i Spania som i England? Han fortjener 3 kamper for den der. Kan faen ikke ta ut frustrasjonen sånn på en uskyldig spiller. Hater Zlatan.

Lenke til kommentar
Helt sykt at Zlatan ikke fikk rødt, så andre omgangen. Latterlig at han ikke skal få noe ban for det siden han fikk gult; er vel samme regel i Spania som i England? Han fortjener 3 kamper for den der. Kan faen ikke ta ut frustrasjonen sånn på en uskyldig spiller. Hater Zlatan.

Det er du ikke alene om. Ufyselig spiller.

Endret av Sindre :)
Lenke til kommentar

Kjenner en del som gjør det ja, er vel ikke noe galt med det. Personlig skjønner jeg det ikke. Så du han på banen i dag? Verre enn Berbatov på sitt verste, klaget på ALT og alle og prøvde ikke å spille med laget. Seriøst, prøvde å ta ballen ned og skyte hver eneste gang han kunne se målet (så jævlig egoistisk at det ikke skal gå an. Hadde minst 2-3 sjanser til å spille in Henry i gode posisjoner men ignorerte han hver gang, og jeg så bare andre omgang...).

Også er han frustrert hele jævla tiden og til slutt går inn i en ekkel og unødvendig takling på midtstopperen til Villareal som gjorde ingenting galt. Også fikk han gult kort seff, bare for å gjøre det verre.

Endret av tc47
Lenke til kommentar

Fullt klar over at dette er Real Madrid-tråden, men siden diskusjonen allerede er inne på Zlatan føler jeg meg forpliktet til å ta det videre. Zlatan er på ingen måte arrogant på en ekkel måte. Alt han sier, blir som regel sagt med et glimt i øyet, og han liker å tulle med journalister. Hvor mange av dere Real Madrid-supportere hatet han egentlig før han dro til Barcelona? Tviler på at det var så mange av dere.

 

Hvordan kan man virkelig hate dette:

Se filmen hos Youtube

 

 

 

 

Dette bør gjøre susen hvis du ikke liker han uansett:

Endret av Wisbatov
Lenke til kommentar

Har alltid vært noe med Zlatan som jeg ikke liker, vet ikke helt hva det er men det er noe. Kanskje det er fordi han er svensk? :p

 

Men samtidig er det noe med han som jeg liker som bla arrogansen. Samtidig som jeg missliker det. Og de fleste missliker vel folk som er arrogante og "ekle" som spiller på det andre laget eller liknende. For eksempel Petter Northug, man finner ikke mange folk fra andre land som elsker han. Bortsett fra oss nordmenn da fordi han er så herlig arrogant.

 

Samme gjelder med vår egen arrogante spiller, Ronaldo. Eller i hvertfall, jeg har aldri hatt noe i mot han eller vært no spesiellt for han, hvis jeg kan si det sånn. Mye av det tror jeg skyldes at jeg ikke "kjente" han godt nok. Nå som jeg leser og ser film og bilder om han nesten vær dag så syntes jeg han virker som en helt annen person, som jeg faktisk liker godt.

Lenke til kommentar

Lagene for i kveld:

REAL MADRID:

 

Casillas - Ramos, Albiol, Garay, Arbeloa - Lass, Xabi, Marcelo - van der Vaart - Higuaín, Ronaldo

 

OSASUNA:

 

Ricardo - Azpilicueta, Roversio, Flaño, Monreal - Juanfran, Puñal, Nekounam, Camuñas - Aranda, Pandiani

______________________

 

Ser ut som en 4-2-1-2-1 formasjon, slik som sist gang hvis jeg ikke husker feil.

 

Da begyner det, hala Madrid!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...