Gå til innhold

HP dv9005 - En glimrende desktop-erstatter?


SirJames

Anbefalte innlegg

btw, OT, noob spm men noen som vet om windows er forhåndsinstallert og om man kan dele opp harddisken etter at evt windowsen er installert (har kun delt den opp før windows og noe som helst har blitt installert, på den forrige laptopen). hadde en 80gb hd som jeg delte opp i 10gb(c:) - 30gb og 40gb.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ingen som angrer på kjøp av DV9005 \ DV9074 'en - og heller skulle kjøpt en med Intel CPU ?

 

 

Tror det blir er DV9074 på meg, lurte litt på om jeg skulle vente til NX9420'en kom med Core 2 Duo i slutten av måneden men så er det jo 3000.- ekstra da for nx9420'en med T7400 2.16Ghz CPU og XT1600 skjermkort er kanskje ikke verdt det !! eller ?

 

Hadde primært tenkt å bruke PC'en til web, mediaPC, bilde behandling, kanskje litt lett video redigering, samt litt spill "men det skjer nå ikke så ofte da".

Lenke til kommentar
Lyst på denne jeg også, men, skjønner ikke hvorfor de har plassert tocupad'en så langt til venstre? Akkuratt som den er tilpassa venstrehendte eller noe? Hva mener dere som har pc'en?

6855212[/snapback]

 

Er nok fordi den har nummertaster til høyre for tastaturet, og touchpaden er alignet rett under tastaturet er.

Lenke til kommentar

Nokken som har prøvd og formatere 9074'en? Eg sliter med og få det til enda eg har valgt cd-rom som første boot options og gått til boot menyen på oppstart for og få det til, men alikavel starter den bare rett opp i windows. Skal sjekke win-xp cd'en min med en annen seinare for og se om den er problemet tho.

Lenke til kommentar
Lyst på denne jeg også, men, skjønner ikke hvorfor de har plassert tocupad'en så langt til venstre? Akkuratt som den er tilpassa venstrehendte eller noe? Hva mener dere som har pc'en?

6855212[/snapback]

 

Passet perfekt for min del ettersom jeg bruker venstre hånd til det meste.. :hrm:

6856623[/snapback]

 

Hehe. Er høyrehendt selv, men syns ikke det er noe problem at padden er litt til venstre.

 

Prøver derimot å finne en grei veske til den. Kanskje også kjøpe en ekstra harddisk og minne når man først er igang. Og kanskje et Wacom tegnebrett også... hehe :)

 

Er veldig fornøyd med 9005. Overraskende god på spill også. Eneste jeg har noe å si på er akkuratt Ghost Recon Advanced Warfighter, som har litt lagg. Veldig krevende spill da.

 

Gled dere :)

Lenke til kommentar
"Eneste jeg har noe å si på er akkuratt Ghost Recon Advanced Warfighter, som har litt lagg. Veldig krevende spill da."

 

Da kjører du vel kanskje max på alt i full oppløsning ?

6860216[/snapback]

 

Nei faktisk ikke. Kjører på en blanding mellom lavt og noe på medium, og 1444x9xx oppløsning. Er vel kanskje ikke det at det hakker, men musen/siktet går ikke så veldig smooth, er vanskelig å treffe etc.

 

Skulle gjerne tatt imot noen tips for å få spillet til å gå litt glattere, er litt laggy. Kunne kanskje tatt lavere oppløsning, men liker den jeg hat veldig godt.

 

Takk

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...