Gå til innhold

Et par landskaps bilder


kimoajaj

Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Her er et par landskaps eller naturbilder (vet ikke helt hva jeg skal kalle dem) som jeg har tatt den siste uken.

 

Alle bildene ble tatt om natten, bildet med havet/bukta/tåka ble tatt i farta uten stativ da jeg var på vei for å hente noen venner som har på fest, valgte ISO 800 for å få ned lukkertiden for å minske skjangsen for at det skulle bli uklart.

 

Men, jeg syns støyet ødelegger bildet, det var en sånn spesiell stemning der, men jeg fikk liksom ikke til å forevige den. (PS, en del mere støy på bildet pga. komprimeringen, komprimerer mye. pga. at jeg sitter på ISDN)

 

Menmen bedre lykke neste gang!.

 

La også ved et bilde av meg på cross sykkelen, ikke jeg som har tatt med jeg syns det ble et genuint bilde, kanskje mest for oss som er interessert i slikt, but still.

 

 

Vellvell

 

Joakim.

post-92848-1155766930_thumb.jpg

post-92848-1155766961_thumb.jpg

post-92848-1155766998_thumb.jpg

post-92848-1155767032_thumb.jpg

post-92848-1155767472_thumb.jpg

Endret av kimoajaj
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bilde 1 var fint, men for meg var de kvistene midt i bildet bare forstyrrende. Hadde ikke de vært der, tror jeg bildet hadde vært flott.

 

Jeg synes bilde 2 og 3 var fantastisk fine! Elsker refleksjonsbilder, og nummer 2 hadde masse flotte farger. Bilde 3 gir meg en følelse av stillhet og ro, var bare et herlig bilde å se på.

 

Bilde 4 ble litt for lyst for min smak. Tror også det hadde blitt bedre om du fikk bilde av syklisten mer fra siden.

 

Bilde 5 var litt... kjedelig. Beklager å si det, men synes ikke motivet ble noe spennende.

 

Alt i alt, bra bilder :) Jeg har lite peiling på fotografi, så har lite tekniske råd å komme med, det får de mer avanserte kamerabrukerene ta seg av. :p

Lenke til kommentar

skavvise.. kan gi en kort feedback, har litt dårlig tid:

 

Bilde 1:

Bildet er en smule ufokusert på venstre side, de greinene som DrThomas sier er litt i veien. Selve bildet er ok, men ikke så veldig bra etter min smak.

 

Bilde 2:

Her er også greinene forran i veien, men om du bruker ps, så klon det bort. Selve bildet er stilig, kule farger og bra dybde, men horisonten er litt skjev.

 

Bilde 3:

Dette digget jeg, det eneste jeg setter fineren på er den hvite delen av himmelen. (til venstre) Resten av bildet syntes jeg var veldig bra.

 

Bilde 4:

Utrolig kult konsept, men det er alt for mange utbrente steder (som ser ut som fotoprogram fikset) Men bildet er generelt sprekt, men vil ha mer fart i det.

 

Bilde 5:

Et bilde som ikke er noe spesielt bra. Morsomt å fått til speilingen i vannet, men himmelen er alt for hvit også er det for mye rot gjennom hele dybden.

 

Det var litt, kan studere de nermere seinere i dag, så redigerer jeg posten.

Lenke til kommentar

Heisann folkens!

 

Hjertelig tusen takk for samtlige tilbakemeldinger!

 

Personlig så syns jeg ingen av disse bildene var det helt "store" , av og til er det veldig greit med tilbakemeldinger, hvis bildene over hadde vært tatt av noen andre så kan det godt hende at jeg hadde likt dem bedre.

Jeg håper jeg får tatt noen greie landskaps bilder i fremtiden, syns enda mange av de gamle bildene som jeg tok med kompakt kamera er finere enn de jeg har tatt med EOs`n, men det har vell mere å gjøre med heldig motiv valg (utsikt/landskap) enn kamera:).

 

Jeg syns det er vanskelig å ta bilder hvor det er mye lys bak (fks. sånn som i det siste bildet, hvordan får man himmelen korrekt eksponert uten å undereksponere resten?. Er det gjørlig?.

Burde kanskje tatt bilde før det ble såppas skjømt som det ble, men da hadde jo ikke stemningen vært den samme.

 

Hvis jeg hadde hatt stativ så tror jeg det øverste bildet kunne blitt bra, minus noen kvister da.. jeg har fått det for meg at det er fint å ha noe i forgrunnen, men det er vell kanskje ikke alltid det.

 

Jaja:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...